0xdeadc0de Posted December 26, 2002 Share Posted December 26, 2002 Toku shto zavurshih durpaneto na ftp.apple.asimov.net. Tova e nai-golemia arhiv s neshta za Apple ][. Ako ima interes, shte go uploadna tuk. Eto malko statistika: Total Size: 719 MB Files: 5580 Folders: 374 Images: 3530 disketi za Apple ][, ot koito 2345 s igri Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: mnogo mi e kofti, che triabva da pisha za tova v Bulshitz, no ne vijdam v koia druga kategoria moje da otide (moje bi Games ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 26, 2002 Share Posted December 26, 2002 spoko, seriozno se obmislq varianta vsichi forumi da bydat obedineni v bullshitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 26, 2002 Share Posted December 26, 2002 Toku shto zavurshih durpaneto na ftp.apple.asimov.net. Tova e nai-golemia arhiv s neshta za Apple ][. Ako ima interes, shte go uploadna tuk. Eto malko statistika: Total Size: 719 MB Files: 5580 Folders: 374 Images: 3530 disketi za Apple ][, ot koito 2345 s igri Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: mnogo mi e kofti, che triabva da pisha za tova v Bulshitz, no ne vijdam v koia druga kategoria moje da otide (moje bi Games ?) Mmm tva ne e lo6o q zemi go uppni da ima ako si kupa nqkoga apple BTW Furiozo ti Gazar sa pi6e6 a kefi ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 26, 2002 Share Posted December 26, 2002 btw kakto na 250 posta se stava "Гуру", taka na 500 se stava "Дървен Философ" specialno za teb moje da go napravim na 400 ili mojebi na 350 ;S Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted December 26, 2002 Author Share Posted December 26, 2002 Mmm tva ne e lo6o q zemi go uppni da ima ako si kupa nqkoga apple Ne ti triabva apple, ima si emulatori (vupreki, che az predpochitam da si igraia na 8C-to) Kato svursha upload-a na Hair, zasilvam mirror-a. Tova shte reche, che sled 2-3 dena pochvam. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 27, 2002 Share Posted December 27, 2002 Molq obqsnete kakvo e tova!Nesto kato emulator li e?Zvu4i interesno nad 2000 igri i da vidim kvoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted December 27, 2002 Author Share Posted December 27, 2002 Apple ][ e originalut ot koito sa kopirani nashite Pravetz 8. Koito ne se e zanimaval s takava mashina, edva li shte bude ocharovan ot kachestvata i, no az lichno, kakto i niakoi moi poznati vse oshte igraem tezi igri. Pusta nostalgia Emulatorite v povecheto sluchai davat zadovolitelno priblijenie do originala (ima edin za DOS, koito mnogo dobre emulira zelenite monitori, koito se polzvaha na vremeto - kazva se ApplePC). Ima edin s mnogo dobur user interface, sushto za DOS, pisan ot dvama bulgari (Emil Dochevski i Alexander Patalenski). Nai-malkia emulator za apple, koito sum vijdal e APL na Todor Todorov (po-izvesten kato Dark Avenger no emulira samo failovi igri (.APL failove), no takiva niama v tozi archive (shte triabva na ruka da se izkarat ot .DSK. Ako niakoi se e zatujil za Karateka, Conan (izvestna v .bg kato "Dobriat ricar"), Lode Runner ili druga klasika - tova e edin ot nachinite da si pripomni mladinite Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.