mandirimuniak Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 От една седмица търся да го купя, обиколил съм всички сергии и никъде го няма. Тъкмо ми кажат, че се е появило някъде и докъто отида вече го няма . Ще съм много благодарен ако някой ми каже къде го има. Може ако някой си го е купил и вече го е прочел да ми го продаде (В такъв случей обаче искам да е като ново) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Гледах го преди седмица в бензиностанцията на "Емко М" до гарнизонна фурна. Дано още да го има. Провери и по други бензиностанции. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Може ли някой да ми каже какво е това ? Списанието, или нещо друго ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Да, списание е. Първият брой на български език излезе преди около седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 аз си го купих от бензиностанция емко м която е на моста на васил априлов... добро е има много яка статия за мумията на тутанкамон дано се сещаш каде е тая бензиностанция де фламино коктейлбар тръгваш към ресторант стадиона :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.