Jump to content
BulForum.com

смяна на процесор

Recommended Posts

сегашния процесор.. ми е Амд дурон 751MHz

ако го сменя с амд дурон 1200 или амд дурон 1800 дали ще стане..дуното дали ще го хване..

ми кажи си първо дъното... :P

сегашния процесор.. ми е Амд дурон 751MHz

ако го сменя с амд дурон 1200 или амд дурон 1800 дали ще стане..дуното дали ще го хване..

Ако процесора е с FSB 333/266/200 нямаш грижи. Виж обнови си биоса ако се налага

някой да предлага 1200 или 1800.. който да става..?

на това дънце можеш и всеки процесор който поддържа 333FSB, така , че си вземи по добър процесор вмсето да даваш пари за Duron.

Най-добре си вземи един Barton и да ти е мирна душата.

то хубаво ама..никой непредлага....лоша работа..

иначе слагам си процесора..и пускам пц-то и си тръгва с новия..нещо в биоса нагласия ли се??

то хубаво ама..никой непредлага....лоша работа..

иначе слагам си процесора..и пускам пц-то и си тръгва с новия..нещо в биоса нагласия ли се??

и никой няма да ти предложи докато не си пуснеш тема в секцията "купувам/продавам"

В биоса нищо не се наглася, но ще трябва да пипнеш jumper-ите за настойка на FSB

http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K7S41GX_UM.pdf - погледни тук на 14-а страница на "jumper settings" и гледай за твоето дъно а НЕ за другото дето има и 400FSB.

Та това е ако си решил сам да си счупиш компа, ама като гледам какви въпроси задаваш най-добре от там откъдето си купиш CPU-то /фирма или човек/ там да ти го сменят - хем ако го купиш 2-ра ръка ще си сигурен че бачка!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...