Jump to content
BulForum.com

Harry Poter 4 ??

KoCi

Recommended Posts

ф4ера го гледах :) мн е як които него е гледал да го гледа и на6иа 4овек (Българина) мн добре се представи :smile:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Вчера го гледах и нищо не чатнах.Може би защото беше към 1 часа през ноща или защото субтитрите бях все едно за друг филм :wacko: но тва няма значение защото филма не ми хареса толкова.Гледал съм всички части и мога да кажа че 3-тата за сега наи ми харесва

btw някои спомена за филм по книгата "Сага за воината на разлома" :woot :woot :woot Тва верно ли е? Олееее ако е верно нямам търпение да го гледам

Специалните ефекти във филма го правят як, иначе актьорската игра също беше добра.

А някой знае ли кога ще излезне в Пловдив филма че ми се гледа

Премиерата му в България е на 02.12.2005

би трябвало да го пуснат в Пловдив тогава

Казно честно искам да гледам филма само заради българина който играе в него. :) Мноо съм горд.

той играе доста дървено и има точно 2 реплики...

Най ме зарадва че видях националния флаг и че на няколко пъти чух "българи", "Български".Тези неща ми направиха най-голямо впечатление. :smile:

Снощи гледах филма , много е хубав , ама все пак нещо му куцаше. Режисьора не се е справил толкова добре както Куарон. 3тата 4аст е направена 100 пъти по-хубаво. Като гледам и Ордена на Феникса ще е с нов незнаен режисьор :(

Много са орязали и книгата , а те стават все по дебели ... :)

Един съвет от мен - четете книгите за Хари Потър, те си заслужават много повече от филмите! Очаквах малко повече от "Огнения Бокал", но просто не се получи. Няма да говоря за нелепите сценки на ревност между 14 годишните геройчета и за буквално двете реплики на Станислав Яневски (иначе е голям сладур...), но поне можеха да се постараят откъм екшън и трилър! Имаше хиляда сцени, които можеха да изкъртят всички мивки на света със съответните ефекти, но не - никаква тръпка! Типично филмче, предназначено за "детската аудитория". Все пак, препоръчително е да се види на голям екран. Компито съвсем сдухва нещата...

Иначе - да живее Дж. К. Роулинг! :punk

рава си чел съм всички досега излезнали книги и си заслужава повече от филмите по Хари Потър. Филма наистина му куцат доста неща някак си историята беше сбита и скучна. Пък Виктор Крум имаше точно 2 реплики Обаче наистина ме изкефи когато споменаха българи :D

рава си чел съм всички досега излезнали книги и си заслужава повече от филмите по Хари Потър. Филма наистина му куцат доста неща някак си историята беше сбита и скучна. Пък Виктор Крум имаше точно 2 реплики Обаче наистина ме изкефи когато споменаха българи :D

Да, наистина много яко беше! Не вярвах, че чак отбора ще се казва българи.

Пък Виктор Крум имаше точно 2 реплики Обаче наистина ме изкефи когато споменаха българи :D

Абсолютно те подкрепям и да добавя че тоя режисьора на четвъртия филм е супер боклук.Много ме изнерви по "Шоуто на Слави" като го даваха.Някав ми се прайше на мноо велик а ша го ... :angry1

potter32.jpg

Той им направи филма по интересен. :)

И тук си личи българското

:allien Za men hari potur vinagi shte si ostane tup opit na nqkoq si tam kino studiq da pravi pari ot neskoposani fetnazi istoriiki.Neka fenovete da ne se zasqgat no prosto malkiqt caischo...tozi velik magiosnik...mi toi e po nekadaren ot men v praveneto na magiq.

Vseki put kogato nqkoi ot strajite na azkaban ili drugi prichudlivi geroi zastrashavat hari poter toi pripada :confused ;) :confused :blink:

E....sorry no 4tata chast na tozi film ne pravi izkluchenie za men i smqtam che ot chast na chast shte stavat vse po bezinteresni i shte se raztqgat lokumi.

No tova vse pak si e edno moe mnenie. :allien

Един съвет от мен - четете книгите за Хари Потър, те си заслужават много повече от филмите! Очаквах малко повече от "Огнения Бокал", но просто не се получи. Няма да говоря за нелепите сценки на ревност между 14 годишните геройчета и за буквално двете реплики на Станислав Яневски (иначе е голям сладур...), но поне можеха да се постараят откъм екшън и трилър! Имаше хиляда сцени, които можеха да изкъртят всички мивки на света със съответните ефекти, но не - никаква тръпка! Типично филмче, предназначено за "детската аудитория". Все пак, препоръчително е да се види на голям екран. Компито съвсем сдухва нещата...

Иначе - да живее Дж. К. Роулинг! :punk

Напълно съм съгласен..книгите разкриват магията но друго си е да го видиш на лента или на компютъра... но филмчето ме изкефи и се зарадвах когато говореха за БЪЛГАРИТЕ :D :beerchug :thumbs-up:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...