KoCi Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 ф4ера го гледах мн е як които него е гледал да го гледа и на6иа 4овек (Българина) мн добре се представи :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 кво му е доброто?само две реплики които измънка под носа си Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoCi Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 e как ве зариби мн доволна пут*а Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Вчера го гледах и нищо не чатнах.Може би защото беше към 1 часа през ноща или защото субтитрите бях все едно за друг филм но тва няма значение защото филма не ми хареса толкова.Гледал съм всички части и мога да кажа че 3-тата за сега наи ми харесва btw някои спомена за филм по книгата "Сага за воината на разлома" Тва верно ли е? Олееее ако е верно нямам търпение да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 А някой да има представа кога ще излизне и при нас по кината...за сега само в София го има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 vaf kinoto(Flamingo Cinema) mi kazaha 4e na 2ri dekemvri 6tialo da izleze tuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Mноо е як. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Специалните ефекти във филма го правят як, иначе актьорската игра също беше добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 А някой знае ли кога ще излезне в Пловдив филма че ми се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 А някой знае ли кога ще излезне в Пловдив филма че ми се гледа Премиерата му в България е на 02.12.2005 би трябвало да го пуснат в Пловдив тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Казно честно искам да гледам филма само заради българина който играе в него. Мноо съм горд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Казно честно искам да гледам филма само заради българина който играе в него. Мноо съм горд. той играе доста дървено и има точно 2 реплики... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Най ме зарадва че видях националния флаг и че на няколко пъти чух "българи", "Български".Тези неща ми направиха най-голямо впечатление. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Беше добро филмчето гледах го с интерес,но наистина можеха да се постараят повече, но и така си стрyва да се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Снощи гледах филма , много е хубав , ама все пак нещо му куцаше. Режисьора не се е справил толкова добре както Куарон. 3тата 4аст е направена 100 пъти по-хубаво. Като гледам и Ордена на Феникса ще е с нов незнаен режисьор Много са орязали и книгата , а те стават все по дебели ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Един съвет от мен - четете книгите за Хари Потър, те си заслужават много повече от филмите! Очаквах малко повече от "Огнения Бокал", но просто не се получи. Няма да говоря за нелепите сценки на ревност между 14 годишните геройчета и за буквално двете реплики на Станислав Яневски (иначе е голям сладур...), но поне можеха да се постараят откъм екшън и трилър! Имаше хиляда сцени, които можеха да изкъртят всички мивки на света със съответните ефекти, но не - никаква тръпка! Типично филмче, предназначено за "детската аудитория". Все пак, препоръчително е да се види на голям екран. Компито съвсем сдухва нещата... Иначе - да живее Дж. К. Роулинг! рава си чел съм всички досега излезнали книги и си заслужава повече от филмите по Хари Потър. Филма наистина му куцат доста неща някак си историята беше сбита и скучна. Пък Виктор Крум имаше точно 2 реплики Обаче наистина ме изкефи когато споменаха българи Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 рава си чел съм всички досега излезнали книги и си заслужава повече от филмите по Хари Потър. Филма наистина му куцат доста неща някак си историята беше сбита и скучна. Пък Виктор Крум имаше точно 2 реплики Обаче наистина ме изкефи когато споменаха българи Да, наистина много яко беше! Не вярвах, че чак отбора ще се казва българи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Пък Виктор Крум имаше точно 2 реплики Обаче наистина ме изкефи когато споменаха българи Абсолютно те подкрепям и да добавя че тоя режисьора на четвъртия филм е супер боклук.Много ме изнерви по "Шоуто на Слави" като го даваха.Някав ми се прайше на мноо велик а ша го ... Той им направи филма по интересен. И тук си личи българското Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 :allien Za men hari potur vinagi shte si ostane tup opit na nqkoq si tam kino studiq da pravi pari ot neskoposani fetnazi istoriiki.Neka fenovete da ne se zasqgat no prosto malkiqt caischo...tozi velik magiosnik...mi toi e po nekadaren ot men v praveneto na magiq. Vseki put kogato nqkoi ot strajite na azkaban ili drugi prichudlivi geroi zastrashavat hari poter toi pripada E....sorry no 4tata chast na tozi film ne pravi izkluchenie za men i smqtam che ot chast na chast shte stavat vse po bezinteresni i shte se raztqgat lokumi. No tova vse pak si e edno moe mnenie. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Един съвет от мен - четете книгите за Хари Потър, те си заслужават много повече от филмите! Очаквах малко повече от "Огнения Бокал", но просто не се получи. Няма да говоря за нелепите сценки на ревност между 14 годишните геройчета и за буквално двете реплики на Станислав Яневски (иначе е голям сладур...), но поне можеха да се постараят откъм екшън и трилър! Имаше хиляда сцени, които можеха да изкъртят всички мивки на света със съответните ефекти, но не - никаква тръпка! Типично филмче, предназначено за "детската аудитория". Все пак, препоръчително е да се види на голям екран. Компито съвсем сдухва нещата... Иначе - да живее Дж. К. Роулинг! Напълно съм съгласен..книгите разкриват магията но друго си е да го видиш на лента или на компютъра... но филмчето ме изкефи и се зарадвах когато говореха за БЪЛГАРИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Mda rejisiora be6e mn zdyhan pe''''ast n'''sten .Golqm i''ot.No vse pak az neksa 6te gledam filma.Nadqvam se da mi haresa Edit:V4era gledah film4eto i moga da kaja 4e vaopb6te ne e tolkova lo6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.