Jump to content
BulForum.com

Harry Poter 4 ??

KoCi

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Хари Потър :sick

Ако искате добър филм на такава тема трябва да се екранизира Сага за Войната на Разлома.

Първия и втория филм ми харесаха ама след тва ми писнаха и сигурно дори и да е много хубав просто няма да ми допадне...

Надявам се че има и други хора с моето мнение... :D

Свалих първия диск,пускам го-No Sound :confused :angry1 :confused и вторият ли е така?Или аз нещо не съм го пуснал като хората...? :confused

На мен Он-Лайн ми тръгва със звук.

Не знам как ще е ако го сваля, но предполагам, че пак ще е наред.

Според мен проблема ти е точно в някой от кодеците ;)

дам и при мен си е с звук от кодеците ти идва проблема :) дано има скоро титри, че да позяпаме :rolleyes:

Ми кво да кажа...прочетох почти цялата първа страница и видях много хора които само плюят по филма и книгата и всичко което е свързано с Хари Потър.....ми Пичове кво да ви кажа майна като не ва кефи не го гледайте,не го четете,въобще правете се че несъществува такова животно........ама нефлудете по форумите само за да кажите Хари потър съкс и да не се обусновете........аз съм фен на КНИГАТА и искам да кажа че верно първите 3 части са сравнително детски и общо взето скучни или по-точно не толкова интересни ама 4-5-6 са най-яките книги които съмчел(аз съм чел доста) просто всичко си е супер яко навързано и има исключително много интрига и така нататък......филмите обаче са абсолютно друг вапрос......значи исключително съм разочерован как ги орязват и ги прават исключително и само за деца....(това го прая с уговорката че несъм гледал 4 част)...просто тъпите сценаристи изрязват доста важни елементи...избират исключително неподходящи герои(освен тримата главни защото според мен и тримата си изглеждат точно както са описани в книгата и се стараят хората да мязат на нещо за разлика от повечето други герои.....а за на Дъмбалдор шапката в миналия филм няма коментар :angry1 )...така че който иска да каже нещо моля първо да прочете книгите после да изгледа филмите и чак след това да прави умозаключения...също така искам да кажа че съм сравнително негативно настроен към четвъртата част защото невиждам как могатда съберат смислаено книга 796 сраници(поне толкова е английското издание) във филм 2 часа и половина.....дори властелина който е хиляда и малко страници беше събран в 3 филма по сумати време.....да неговорим че и филмите на властелина са глупави според мен ама книгата е яка така че неговорете глупости моля.......

дейба ся гледам филма и само искам да кажа че точно на края на мача са 150 страници в книгата а тея тъпанари са ги минали точно за 10 мин !!!! ако продължават така и незнам направо :(

Бах тъпия филм! Ужасно съм разочарован... Отрязали са 1/2 от книгата и май май ще продължават в същия дух, пък и по-зле ще е май, защото с всяка книга дебелината нараства. Много глупаво са го притупали и което най-много ми бръкна в червате беше, че са добавили американски гомна(когато нашия взе яйцето и в залата за първи път го отвори, та преди да го отвори се правеше на звезда като го вдигнаха и ги пита няколко пъти дали да го отвори :blink: :angry1 ), отрепан британски акцент и фешън прически. Ама от Дурмщтранг всички бяха облечени като браточки :lol: (а да, също ме издразни входния танц и на двете училища)

Първия филм беше горе-долу добър, втория не беше кой-знае-колко-зле и той, третия с нищо не го запомних => здрав провал, ама четвъртия филм е най-големия провал до сега!

Напълно съм съгласен с изрода и хаквам и аз един призив да прочетете книгите и да си обясните загатванията във филмите

Някои хора може да са разочаравани от филма,но аз все пак искам да видя за какво става въпрос.Ако някой знае откъде мога да си дръпна СУБТИТРИ много ще съм му благодарен :)

И аз гледах филма.Според мен са го направили зле.Който не е чел книгата няма да разбере за какво се разказва във филма.Действието се развива някакси хаотично и накъсано.Иначе има някои забавни и оригинални моменти.

Аз няма да го гледам докато не излезне на кино , така се губи половината от ефекта. Ина4а сам фен на Потър. В на4алото се говорише, 4е филмът е с 300 млн. $ бюджет, но се оказа, 4е не е така :(

Не че не съм гледал всички части, но просто забравих кой е Сириус Блек ? Във филма го видях в едно огнище ама пак немога да се сетя.

Не че не съм гледал всички части, но просто забравих кой е Сириус Блек ? Във филма го видях в едно огнище ама пак немога да се сетя.

На Хари Потър кръстника. Онзи грозния от миналия филм, дето искаше да ги трепе по едно време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...