Jump to content
BulForum.com

Harry Poter 4 ??

KoCi

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
според мен поредния епизод ми се струва интересен вие как мислите ? :blink:

Според мен това ще е най-добрия от всички досега. Най-вече със всичките му ефекти.. :punk

според мен поредния епизод ми се струва интересен вие как мислите ? :blink:

sorry за offtopica,но ми е супер смешно като си представя как един скинар,който нахлува по терените да седи кротко и да гледа сагата за момчето с очила,наречено Хари Потър. :lol:

Колкото до филма-супер як е,ако си на 9-15 години.Иначе на мен ми идва малко в повече,но това не значи,че не му се кефя и че няма да го гледам.

Всички ние обичаме Хари Потър 4!!! ;)

sorry за offtopica,но ми е супер смешно като си представя как един скинар,който нахлува по терените да седи кротко и да гледа сагата за момчето с очила,наречено Хари Потър. :lol:

Колкото до филма-супер як е,ако си на 9-15 години.Иначе на мен ми идва малко в повече,но това не значи,че не му се кефя и че няма да го гледам.

Всички ние обичаме Хари Потър 4!!! ;)

Че той си е някъде там с годините :P Иначе и аз съм го гледал тоя хари и ми хареса отпускащо детско филмче си е. Връща те назад във времето и азплуват спомени, спомени опс онесох се... Като излезне пак ще разпуснем след тежките хорори :punk

И аз мислех да отварям темичка, все пак горе-долу кога да го очакваме в пловдивските кина?

Bulgaria 25 November 2005 (Sofia) (premiere)

tova e v sofiq ,pishe go v imdb ,ina 4e i az chakam filmcheto s netyrpenie (makar che celiq klass mi se smee :P )

Как може да се зарибявате на Хитър Потър. Супер тъпня е според мен. Е, виж ся ако напраят филм по някоя друга книга на Толкин става :) . Те вече ще правят по Хобитът. Тва, което искам да кажа е че Хари Потър е едно изключително тъпо творение. Да не говорим че визията му ме дразни. Но ще отида на последния филм за да видя дали Хитър Потър ще се срещне със св. Петър. :lol: Тва ви го обещавам.

Как може да се зарибявате на Хитър Потър. Супер тъпня е според мен. Е, виж ся ако напраят филм по някоя друга книга на Толкин става :) . Те вече ще правят по Хобитът. Тва, което искам да кажа е че Хари Потър е едно изключително тъпо творение. Да не говорим че визията му ме дразни. Но ще отида на последния филм за да видя дали Хитър Потър ще се срещне със св. Петър. :lol: Тва ви го обещавам.

Обийте го с камъни бе ;) :D

Аз ако го ще го чакам за нещо , то ще е заради мис Уотсън :love :wub: Blitz ти зарибяваи гандалф , може пък да ти покже някоя друга хватка с жезала :P

Ще го гледам като излезне :laughing:. Преди зарибявах книгите, искам пак да видя как коренно и към лошо ще променят историята във филма ;). А и все пак ще участва българин :). Жалко, че не е Виктор от моето даскало, но нищо, взели някъв българин дето живее в Лондон или нещо такова, няма зачение.

@NightWolf Sorry че ти се меся, ама се пише Убийте :) ... сещаш се, убийство :).

Смей се на нашето невежество а :) Ми и мен ме кефи Хари Потър, не бях чел книги от години, но сега прочетох първите 3 части и е доста готино. Е, верно идва ти малко детско на моменти и предсказуемо, но не можеш да кажеш че си е точно детска книжка. Все пак книгата стана доста известна по света и само искам да допълня, че познавам мнго хора, които я четат и са фенове на поредицата и всичките са доста интелигентни хора, а някои са и доста поразнали на акъл :)

Тва, че някой си там е решил да се прави на важен и да вика "пуу, тоя Потър много проста книга, не знам как стана толкова известна" си е позьорство :) Не ставаш по-интересен така.

Айде със здраве.

П.П Хора търсих много, но не намирам нищо :/ Имам намерение да ида още на премиерата. Искам да знам, в София ли е само на 27. В Пловдив кога ще бъде премиерата? Колко струват билетите и откъде мога да си закупя от тук или трябва от София да си купувам? Кажете, че то не останало явно време. 10 дена :) А пък е наистина важно да ида точно на премиерата ;) ако ще и в София да е.

Извинявай ама книгата е пълен боклук. Излъгах се да прочета първите 3 с надеждата всяка следваща да е по-добра от предишната ( или да е поне малко интересна ). Но аз не мога да си представя как стоиш ти 17-18 годишен пред някой магазин облечен кат Хитър Потър и ти текат лигичките като онези 7-8 годишни до теб да грабнете книгата. А как Хари Потър стана толкова известна не знам. Аз предпочитам да дам на едно малко хлапе да прочете "Устройство на дънна платка ASUS P4P800SE вместо да ми кибичи пред няква книга в която знаеш какво ще стане. А така наречените поддържащи герой са пълни тъпанари. Рон - страхлив, тъпичък на моменти, но вкарва и забава, Хърма там ква беше - една тъпа зубрачка, която я е страх да наруши правилата и вечно обича да ги следва.Винаги тя е против всичко. За нея освен studying mode и sleeping mode друго няма. А "лошите" са под всяква критика. Той е само един ама карай. Някъв МУХАЛ който е толкова нещастен че едно тяло не може да си намери и тръгнал да ми праи магийки.

Извинявайте ако съм обидил някой ама тва е мое мнение и щом вие искате да си го четете и гледате филма ваша си работа.

П.С. Найт не забравяй че сме в едно даскало и мога д ате намеря по всяко време :) :P :laughing: .

unikal4e@ правописните грешки са моя занаят ;)

Blitz_krieg_1941@ Ти ще ме намериш ама и аз имам жезъл , дори по мощен от тоз на Гандалф.А че е голямо детско , голямо е . Но не знам как така на 15 вече пренебрегваш всичко детско.... А ако трябва и на 118 ще чакам пред книжарницата и ще точа лиги пред корицата, започнал съм да чета поредицата и трябва да я довърша.Това е се едно да прочетеш задругата и кулите и да не дочетеш завръщането.Даже не знам кво толкова ви харесват филмите по властелина , дручко си е да си четеш песничките в книжката. Мр Потър е толкова известен заради рекламата ...незнам защо питаш изобщо ;) :punk

а който иска 6-та чат от книгата да драсне едно ЛС и ще му я пратя ;)

както учителя ми по философия обича да казва "вкус и цвьет таваришчи ньет" (знам че не е точно така ,не ме поправяйте излишно няя го науча :) )

т.е всеки си има вкус ,аз лично харесвам филмите ,просто няя време и желание за книга ,а че филма се води детски ,не значи че немогат да го гледат всички които харесват такъв тип филме , накратко писс офф и на оставете да си изживяваме неизживяното детство (поне ние по големите)

а че и аз у4а в същото даскало като NightWolf е отделен вапрос :rolleyes:

П.П Хора търсих много, но не намирам нищо :/ Имам намерение да ида още на премиерата. Искам да знам, в София ли е само на 27. В Пловдив кога ще бъде премиерата? Колко струват билетите и откъде мога да си закупя от тук или трябва от София да си купувам? Кажете, че то не останало явно време. 10 дена :) А пък е наистина важно да ида точно на премиерата ;) ако ще и в София да е.

Официалната премиера е в София след 10 дена ако не се лъжа, а в Пловдив ще се появи до 5-6 декември :) :P

a nqkoi znae li v internet koga sh izlezne ?! :( 4e nqma s koi da go gledam na kino moita priatelka go mrazi :(

Ти да не познаваш само 1 човек?! И такива филми не се гледат на пц-то вкъщи , а на кино.. Те за тва са създадени.. Да са зрелищни! Като сте толкова големи фенове тука се съберете и отидете...

Ти да не познаваш само 1 човек?! И такива филми не се гледат на пц-то вкъщи , а на кино.. Те за тва са създадени.. Да са зрелищни! Като сте толкова големи фенове тука се съберете и отидете...

не лошо като идея :)

макар че е малко смешно :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...