Jump to content
BulForum.com

Продавам видео карта 6600GT AGP

Recommended Posts

Продавам

Point Of View GeForce 6600GT AGP 8x

Review

който не знае италиански да го пусне през http://babelfish.altavista.com/

(окомплектовката на картата тук не беше точно такава)

картата е с гаранция 3 години към Вали, течащи от Март месец - т.е. има още над 2г. гаранция

215 лв

(никакви бартери не искам)

Малко офтопик.

Картата е най-доброто 6600ГТ за мен клоква се много и изработката е на много високо ниво.

Понеже получих изказвания, че или съм много прост или картата е била с проблеми, или тази тема е шега - да отговоря

картата няма абсолютно никакви проблеми, продадох я за 215лв на човек от форума (съвсем непознат), със кутията и абс. всичко + гаранция от 3 години течаща от пролетта тази година

а, на тези които ми писаха - големи разбирачи сте и търгаши, и живота познавате много добре,... и най-вече внимавайте като обиждате !

Да пусна и аз един ОФФ...

Наистина има много търгаши в тоя форум... Онзи ден чак видях в някаква тема как един се жалва на друг, че онзи, разбираш ли му бил взел под носа сума ти работи от форума напоследък...

Потребителите на този форум само губят като цяло, продавайки компоненти на хора с ник firmajiq, или такива, които през ден вадят нещо за продан. Те после си слагат надценка и го продават на някой като нас, нали се сещате...

И никакъв пазар не ви подбива LifeFeel. Това не е пазарна икономика нито свободна конкуренция. За колкото е решил, за толкова я е продал. Поне е обяснил за какво и как я продава, не е лъгал, че е нова и т.н. На който не му изнася...да се изнася от форума... На мене няма да ми липсват хора, които постват само в buy/sell и се надяват да направят пари от неосведомеността или наивността на някои от участниците в нашия форум...

После защо Исус изгонилт търговците от храма... :sick

Еййй, много интересни хора има!

Когато някои юзъри продават нещо на цена почти колкото е ново, сваляте 5-10 лева от цената и сте на седмото небе от щастие за "далаверата", която сте направили ;)

Тук Lifefeel продава добра карта на супер цена, а вие пак мрънкате, но този път защото цената е ниска. Айде сега да обясните точно какво искате???

Няма угодия и това е...

Драги Agile,

Точно т.н. от теб 'пазарна икономика' се случва тук - аз продадох стоката си за има-няма 1 час и съм такъв човек че грам не ми пука за 20лв (при цена 200), а много повече ме интересува хората да са доволни пък и аз не си вадя хляба с това...

сега ако си мислиш, че не разбирам от hardware и видео карти - само ще спомена, че до преди седмица на пазара имаше Galaxy 6600 GE за 120$ съвсем крайна цена, на нещо в гаранция и не използвано и не човъркано и не продавано 'от ръка на ръка' - като всичко това си го приемай за директен намек ако искаш

Нека няма никакви лоши чувства - пожелавам ти всичко най-добро

... но моля сдържай се друг път, когато си пропуснал нещо което си искал и то на цена която не ти харесва... в живота това се случва често и ще продължава да се случва...

Бах мааму , тука народа съвсем е изнаглял , щом забележки за ниски цени по4наха да се правят!

Ами според мен е нормално на използвана стока да и е по -ниска цената от на нова , да не говорим 4е трябва да е доста по ниска !

Не виждам при4ина 4овек да се съобразява с офертите на другите .... и видите ли да не им подбива цената ... еми тва ве4е е наглост ... и то наглост не по- малка от тази да сложиш цена на използвана стока по-висока от колкото на 4исто нова такава ( или еквивалентна по пройводителност или предназна4ение ) !

Тука много хора не можаха да свикнат 4е с покупката на каквато и да е нова стока , която е общо достъпна за вси4ки се набутваме още в момента когато и бройм парите !

И кво ся на 4овек ,ако му трябват спешно пари , трябва да се съобразява с половината юзъри обявили за продан аналоги4ни продукти и да стиска зъби докато не си продадат стоките !

Конкретно за @Agile , като ти е толкова яка картата що я продаваш толкова скоро след като си я купил ... и кат си мислиш 4е ти е добра цената , защо картата ти виси още в продажби ?

Ще ти кажа - много и искаш !!! Всеки обикновен юзър , който няма специални ...или да ре4ем по разширени познания в областа на хардуера (позволяващи му да оценят както трябва твоята карта ) , ще предпо4ете да даде още някой лев пове4е (а защо не и по-малко ), но да си вземе нова карта без никакви модове и флашнати биоси -който махат автомати4но гаранцията ...и то в товя слу4ай гаранция към някаква си Софииска фирма ( казвам "някаква " защото тоно 4ези юзъри сигурно не знаят ,4е Асбис не е само компютърна фирма , а всъщност доста голям вносител на хардуер и периферия ) !

А за юзърите с "по- разширени познания " ...еми за тях кво ...те знаят какво да си земат и ако не ги съблазниш с ниска цена ...губиш и тях ..... и какво остана .....ами май нищо ...нищо освен да виниш другите за тва 4е не ти върви продажбата !

Това е форум , където се предполага 4е стоките трябва да се продават изгодно за вси4ки ... за тези който не могат да преценят колко е тва изгодно за вси4ки ...а имат стока за продаване , аз бих ги посъветвал да пообиколят малко комп. фирми да съберат оферти за стоката която продават да отсеят най-изгодната и да я сложат за цена на стоката си форума ...вси4ко друго са спекулации , а за тези дето си оценяват правилно стоката ... ами на тях - успех в продажбите :)

Наистина има много търгаши в тоя форум... Онзи ден чак видях в някаква тема как един се жалва на друг, че онзи, разбираш ли му бил взел под носа сума ти работи от форума напоследък...

Потребителите на този форум само губят като цяло, продавайки компоненти на хора с ник firmajiq, или такива, които през ден вадят нещо за продан. Те после си слагат надценка и го продават на някой като нас, нали се сещате...

И никакъв пазар не ви подбива LifeFeel. Това не е пазарна икономика нито свободна конкуренция. За колкото е решил, за толкова я е продал. Поне е обяснил за какво и как я продава, не е лъгал, че е нова и т.н. На който не му изнася...да се изнася от форума... На мене няма да ми липсват хора, които постват само в buy/sell и се надяват да направят пари от неосведомеността или наивността на някои от участниците в нашия форум...

После защо Исус изгонилт търговците от храма... :sick

Аве с много неща дет си писла съм съгласен , но специялно за Миро .. не си съвсем прав , той запълва ниша която друг май не иска ... а може и да не може ...да се заеме да запълни , вярно 4е взема нещо по- евтино , а го продава по- скъпо , то ако беше обратното :) ... бахти търговията :) , но явно цените му са добри , щото кат гледам темите му - обикновенно са пълни с оферти и си продава стоката доста бързо , освен тва е по -добре за нас някаква стока да се ковне от него и след това да се продаде на няоко й който има нужда , от колкото продава4а да си виси и 4ака , не защото продава скъпо , а защото то4но в този момент няма нужда от такова нещо ... и накрая разо4арован да си даде стоката в някоя комп фирма за жълти стотинки ( щото те пък за пове4е няма да я земат ) ... и когато видите ли някой от нас има нужда от тази стока , да ходи да се ръси 10 -пъти пове4е в комп фирма за същото нещо ........

е разбира се има търгаши дето са си търгаши найстина и искат с един ХДД 15 Гб на няколко хиляди години( образно казано ) :) да врътнат далаверата си на годината и д аго продадат по скъпо от колкото струва нов 30 Гб - примерно , но тях май ве4е вси4ки си ги знаеме , така 4е в все по трудно и за тях :) ... имена , никове умишлено не споменавам :)

Еййй, колко много съм изписал , май си из4ерпах лимита за няколко седмици , ся ако трябва да се помага на някой или ако имам нещо за продаване и ше ме хване яко мързела да пиша :) ...мдааа найстина бях впе4атлен от тази тема ... по то4но от втората и 4аст - тази след продажбата :)

"... Ние можещите, водени от незнаещите, вършим и невъзможното за кефа на неблагодарните, и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо!" "... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един-другиму работата."

13-ий Декемврий лето 1881 - К Иречек

:( Минали са само 124 години...и дори не имало форум и руски битак...само истръпнали бъгарчета...

Потребителите на този форум само губят като цяло, продавайки компоненти на хора с ник firmajiq...

Тук мисля е визиран мой пост, така че се почувствах длъжен да обясня!

1. Може да се каже че се жалвах, но с шеговит тон (щото иначе е глупаво), който мисля че Миро (firmadjiq) е разбрал;

2. Ако човека, писал горния пост, има нещо против Миро, според мен няма основателна причина за това. Ясно е че е фирмаджйя :), а до колкото знам във форума няма ограничения да си такъв и той не е единствения, така че...;

3. Не виждам кой какво губи (особено тези, които продават), след като не знам на някой да му е взимана/давана стока под заплаха, а всеки сам си преценя и се съгласява.

А относно продажбата на LifeFeel, абсолютно негова работа си е как ще продава. Този който е търсил такава карта само може да съжалява, а този който продава подобна, но на по-висока цена, също може да съжалява, но няма право да коментира сделката на LifeFeel!

Значи да кажя и аз още малко и ще замълча.

Бях наречен "разбирач"(не че не разбирам) беше ме също така подхвърлено че мамя хората и продавам нещо което не е в ред(при префлашване гаранцията НЕ отпада, тогава асус нямаше да направят програма с която да се удейтват биосите за тяхните ГТ модели на 6600), не знам как да оговоря адекватно на тези факти знам само че нито слагам отгоре на цени нито лъжа хората, не съм богат и не мога да правя подаръци, парите си ги вадя с 12 часов труд а не на улицата(само дилърите и сводницеите си ги вадят там) и за това гледам да съм реален, а не да не ми пука за било то 20 било то 50 лева а аз всеку пък ако се навия да правя ъпгрейд продавам почти нови неща на цена близо -30% от тази на която съм ги купил.

Цитирам "имаше Galaxy 6600 GE за 120$" много вярни думи(и май беше 125$ но ти си правият) но все пак сам казваш ИМАШЕ!

Щом си решил 215 - 215 да е това си е твоя работа, а за това всеки колко и от какво разбира човек може сам да си направи извода, вече в тази тема има прекалено много емоции и отрицателни чивства.

Имам един последен въпрос към тебе о ти авторе на тази прекрасна тема:

Ако искаш да попиташ нещо за моята карта давай, ако искаш да я пробваш заповядай ако казваш че е боклук кажи го а не вметвай само догатки базирани на отрицателното ти отношение спрямо мен, което е по моя вина заради нездържания ми темерамент.

Хайде да затваряме... а ето и какво предизвика отварянето:

Това GT дето го уж си го продал за 215 лева можеш само да заблуждаваш рибите с него, според мен или ако е имало такава карта е проблемна или темата ти е супер измислица или си просто луд за връзване!!!

прави добро впечатлени за написалия го, нали?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...