nonsan Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Продавам следните двe ВКарти: 1.АSUS(A9550 GE/TD) 256MB/128bita,8x,TV-Out,DVI ВКартата е на 10дни с гаранция 12м. Окоплектовката и е:Кутия,книжка,драйвери,кабел за ТV Out,DVI преходник. Памети:Infenion- 5ns Сложени са синкове на паметите. Цена:115лв Нова в ЕРА и НОЕЛ е 75.5-77$,което по днешен курс прави 127-130лв 2.АSUS(A9550 GE/TD) 128MB/128bita,8x,TV-Out,DVI ВКартата е на 7месеца с гаранция до края на годината,защото е заменена с друга гаранционна -GB9550. Пълна окоплектовка:Кутия,книжка,драйвери,кабел за ТV Out,DVI преходник. Памети:Samsung- 5ns Поставени са синкове на паметите. Цена:90лв За първата е възможен бартер за по-слаба + доплащане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Znachi az imam Ge force FX5200 128mb drugo ne znam mnogo kaji dali si suglasen da pravim barter za purvata i kolko o6te iska6 da doplatq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newworldorder Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Интересува ме 128Мb ASUS дали е клокван и ако да до какви стойности работи стабилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Не е клоквана и не мога да дам резултати! П.С. Вече е запазена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 бартер за fx5600 256mb ? клоквани ли са ? и с какви охлаждания са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 Не са клоквани. Охлаждането е оригиналното на АСУС-активно.Има и рам синкове. 128МВ -та е запазена. За другата(256МВ) бартер едно към едно не ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilson Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Мога да ти предложа моята MSI GF4MX440 8X , 64/64 ,TVout с доплащане 70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 12, 2005 Author Share Posted November 12, 2005 Мерси за офертата,но не ми върши работа 64 битова. Съжалявам,че не съм го споменал. Държа да е 128битова,за предпочитане 128МВ(но и 64МВ става). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Колко отгоре ще искаш за бартер с Chaintech GF4 Ti4200 128MB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 12, 2005 Author Share Posted November 12, 2005 2.АSUS(A9550 GE/TD) 128MB/128bita,8x,TV-Out,DVI-ПРОДАДЕНА sMARTBomber, моята цена я има.Сметни си твоята и разликата е доплащане. Ако ни устройва и двамата стискаме ръце. И ме интересува точният модел,евентуална гаранция,памети,окомплектация и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 sMARTBomber, не се обади така,че OСТАНА: АSUS(A9550 GE/TD) 256MB/128bita,8x,TV-Out,DVI ЦЕНА-та вече е:111лв.,като заменям медните RAM sinks, с алуминийеви! Възможен Бартер и за HDD (+евентуално ВКарта) или HDD+(CASE и PSU) Цената или бартера зависят от предложените компоненти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Тъй де, аз те питах колко искаш отгоре на моята карта, така че искането ми беше ти да кажеш цената. Понеже явно е останало неясно, пояснявам: Питам те, за да не кажа по-висока цена от тази която евентуално ти ще ми поискаш и чрез тази необмислена постъпка да се набутам/прецакам/прекарам с 1,2 та не дай си боже и 3 лева (о ужас!!!) *edit: GF4Ti4200 Гаранция - 0 години Памети - не ми се бърка в щайгата да гледам, че е късно Окомплектовация - нищо допълнително (само платката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 И ме интересува точният модел,евентуална гаранция,памети,окомплектация и т.н. sMARTBomber, и на мен това не ми стана ясно! A-GX20,A-GX21,A-GT20,A-GT21 (и други които не съм цитирал). Споменах и за памети, които наистина са доста и много разнообразни! Съжалявам,но не мога да ГАДАЯ! Така,че мисля ИРОНИЯТА: Питам те, за да не кажа по-висока цена от тази която евентуално ти ще ми поискаш и чрез тази необмислена постъпка да се набутам/прецакам/прекарам с 1,2 та не дай си боже и 3 лева (о ужас!!!) да си я запазиш за теб! Виждам,че достатъчно време си отделил за правопис и текстова обработка, а доста по-малко(ВРЕМЕ) Би ти коствало да УПОМЕНЕШ само модела. И в този ред на мисли ми е интересно дали изобщо се интересуваш! Защото има ЛС,ICQ,mobilen, и тези които наистина се интересуват дават подробни данни или пишат там! Но както и да е. Нека СЛЕДВАЩИЯТ ти ПОСТ бъде с конкретните ОТГОВОРИ на конкретните ВЪПРОСИ или: точният модел,памети EDIT:Естествено,ако не целиш друго нещо!!! Ако е така: ЗДРАВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 nonsan, иронията е добронамерена, не се засягай За съжаление не знам точния модел а и не знам как да го разбера. За паметите важи същото твърдение. Ако знаех нещо повече щях да ти го кажа. Гледам че бая се нервиш (цветно, UPPERCASE) и затова приключвам. Ясно е че трудно ще се разберем кой какво иска, защото е трудна комуникацията. Информацията , която искаш не знам как да ти я дам, а и вече нямам и желание, защото почваш да ме дразниш с намеците че не съм сериозен. Бях се изкушил да си ъпгрейдна леко (наистина леко) картата, но все пак ти благодаря за разубеждаването, защото не беше добра идея, малка е разликата и не си струва като преценя, но за малко да се излъжа Мога само да ти пожелая успех в продажбата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 sMARTBomber,мерси за пожеланието. Не се нервя,а само използвах вариант за нагледност(както и ти) Аз също не съм искал да ме разбираш погрешно.Не съм имал в предвид,камо ли намекнал,че не си сериозен. Просто боравех с факти. Всичко добро! АSUS(A9550 GE/TD) 256MB/128bita,8x,TV-Out,DVI-ЗАПАЗЕНА до събота за dada ПРОДАДЕНА! Моля за затваряне на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.