stapos Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Скенер UMAX Astra 1220 (с дефект)- Снима , но на черти. Явно лампата е за смяна но е доста сложно ако на някой му се занимава да опита. Има малка зона в която няма този дефект. Не знам дали има адаптор за тока , но ще потътрся. (има и диск с драйвери) Цена 5лв. ------------------------------------------------------------------------ Видео карта INTEL 740 8 mb - AGP - Цена 4лв. -------------------------------------------------------- Звукова карта Yamaha OPL (game port) - Цена 6лв. -------------------------------------------------------------- Блиц 1 лв.Крайни цени ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Аз сам заинтересован от скенера , ако намериш адаптера се обаждай да го видя и евентуално да го зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 интересува ме звуковата карта. можеш ли да ми дадеш малко повече инфо. за ХР има ли драйвъри ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Адаптора ще го намеря със сигурност. Звуковата карта ХП я разпознава без проблеми и сам инсталира некви си ногови бози. Даже мисля че имам и ориг. драйвер за '98' Май модела е 729. Звука е в доста добро състояние - (филмите не правят проблеми като с някои стари модели) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.