Jump to content
BulForum.com

tema za yahoo

noviq

Recommended Posts

ZA6to dreamer-admina e slojil ban na yahoo :confused :confused :confused :confused

toi mi se oplaka i kaza 4e ne e prail ni6to drugo osven da post i dreamer mu e slojil ban :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

kaji mi 6to kvo ne e spazval za da znae i mu maxni ban plz ni6to ne e prail toq be6e v poslednite 2-3 dena ot kakto po4na da post nai aktivniq

kaji mu tvoite pravila i toi 6te gi spazva i mu maxni ban plzz

sorry 4e pusnax tuka temata :punk

nqma kvo da se praa tva sam si az yahoo to seki moi da mi vide IP

am aneznam 6to mi slojiban admina da be6e slojil pri regvaneto da se poqvqvat nqkvi pravila da pi6e 4e e zadaljitelno 4eteneto SORRY AKO SAM NAPRAIL NE6TO DETO NE TRQQ AMA NEZNAM PRAVILATA :cry

4ове4е правилата ги има на линк горе в левия на форума и нито Dreamer нито нойто и да е админ е длъжен да ти налива акъл в главата

mi ot kade da znam pravilata kvi sa nqkoi da mi gi e kazal

:confused

В тоя форум има над 900 потребителя и само 4 модератора и 3 админа.Как е мислиш тая модераторите /админите да казват правилата на секи по отделно :confused Ай стига глупости

ZA6to dreamer-admina e slojil ban na yahoo :confused  :confused  :confused  :confused

toi mi se oplaka i kaza 4e ne e prail ni6to drugo osven da post i dreamer mu e slojil ban :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

kaji mi 6to kvo ne e spazval za da znae i mu maxni ban plz ni6to ne e prail toq be6e v poslednite 2-3 dena ot kakto po4na da post nai aktivniq

sorry 4e pusnax tuka temata :punk

Pich, purvo... ako imashe ban vaobshte nqmashe da vijda foruma. Vtoro, kak ako e bannat moje da postva !? => post na yahoo ot predi 1 (edin) chas: http://warez.ru/invision/index.php?act=ST&...indpost&p=30642

Treto, takiva problemi ne se zasqgat vav topici, a v private messages. NIkoi ne go valnuvat problemite na spammer kato yahoo.

Chetvurto nqma kak da mahna neshto, koeto ne e slagano. Yahoo e edinstveno na moderation mode po podozrenie v aktivno spamvane i puskane na redica izlishni postove. Tova znachi, che toi moje da postva, no mneniqta mu se proverqvat predi da se publikuvat.

P.S.: Predi da puskate podobni topici mislete. Mislete i predi da se izlagate s absurdni tvurdeniq. Ako nqkoi e banned pod nicka vav foruma mu shte pishe Banned.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...