noviq Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 ZA6to dreamer-admina e slojil ban na yahoo toi mi se oplaka i kaza 4e ne e prail ni6to drugo osven da post i dreamer mu e slojil ban kaji mi 6to kvo ne e spazval za da znae i mu maxni ban plz ni6to ne e prail toq be6e v poslednite 2-3 dena ot kakto po4na da post nai aktivniq kaji mu tvoite pravila i toi 6te gi spazva i mu maxni ban plzz sorry 4e pusnax tuka temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 Moje da e napravil gre6ka be. Vse pak 4ovek e, ne e bot (to mai ako be6e bot 6te6e da e mn po-lesno da go izbyzikame ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
noviq Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 nqma kvo da se praa tva sam si az yahoo to seki moi da mi vide IP am aneznam 6to mi slojiban admina da be6e slojil pri regvaneto da se poqvqvat nqkvi pravila da pi6e 4e e zadaljitelno 4eteneto SORRY AKO SAM NAPRAIL NE6TO DETO NE TRQQ AMA NEZNAM PRAVILATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 Emi ne6to si zagazil . Tuk ne mu e mqstoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
noviq Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 mi ot kade da znam pravilata kvi sa nqkoi da mi gi e kazal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 kaji mu tvoite pravila i toi 6te gi spazva i mu maxni ban plzz 4ове4е правилата ги има на линк горе в левия на форума и нито Dreamer нито нойто и да е админ е длъжен да ти налива акъл в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
noviq Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 xuu de az sam tuka ot 2 dena az neznaex ni6to samo sam 4uval za nqkvi pravila ama kato neznam kade sa da gi pro4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 mi ot kade da znam pravilata kvi sa nqkoi da mi gi e kazal В тоя форум има над 900 потребителя и само 4 модератора и 3 админа.Как е мислиш тая модераторите /админите да казват правилата на секи по отделно Ай стига глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
noviq Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 ne we az ne6ta na seki po otdelno az iskam da mi kaji kvo sam zgre6il Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 Group: MembersPosts: 39 Member No.: 251 Joined: 21-February 03 От това си ли4и 4е не е с бан.Нещо тотално си се объркал Link to comment Share on other sites More sharing options...
noviq Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 mi s kvo e nz kvo samo dreamer znae :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 ZA6to dreamer-admina e slojil ban na yahoo toi mi se oplaka i kaza 4e ne e prail ni6to drugo osven da post i dreamer mu e slojil ban kaji mi 6to kvo ne e spazval za da znae i mu maxni ban plz ni6to ne e prail toq be6e v poslednite 2-3 dena ot kakto po4na da post nai aktivniq kaji mu tvoite pravila i toi 6te gi spazva i mu maxni ban plzz sorry 4e pusnax tuka temata Pich, purvo... ako imashe ban vaobshte nqmashe da vijda foruma. Vtoro, kak ako e bannat moje da postva !? => post na yahoo ot predi 1 (edin) chas: http://warez.ru/invision/index.php?act=ST&...indpost&p=30642 Treto, takiva problemi ne se zasqgat vav topici, a v private messages. NIkoi ne go valnuvat problemite na spammer kato yahoo. Chetvurto nqma kak da mahna neshto, koeto ne e slagano. Yahoo e edinstveno na moderation mode po podozrenie v aktivno spamvane i puskane na redica izlishni postove. Tova znachi, che toi moje da postva, no mneniqta mu se proverqvat predi da se publikuvat. P.S.: Predi da puskate podobni topici mislete. Mislete i predi da se izlagate s absurdni tvurdeniq. Ako nqkoi e banned pod nicka vav foruma mu shte pishe Banned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.