buyu Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Chaintech GeForce MX 440 AGP8x 64 MB DDR TvOut DVI с пасивно охлаждане. Цена 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 128 bita li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Не съм сигурен Ама май е 64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Интересува ме. Ако можеш да я донесеш в офиса да я тествам набързо, веднага я плащам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Картата беше продадена. Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Интересува ме. Ако можеш да я донесеш в офиса да я тествам набързо, веднага я плащам. Миро, остави някоя GF4 и аз да купя , вече няколко ми измъкна под носа. А пък ако ти хартиса някоя от тези ме имай предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 joro_got, малко повече късмет на теб ,в смисъл да си онлайн в точното време и на точното място. Късмет и на Миро,защото работата му,коректноста(отношението му към ВСИЧКИ) от 16-18 часа, си заслужава доста адмирации и уважение. А успеха идва след много работа! Всичко добро и на двамата! И естествено УСПЕХ Предполагам,че темата може и да се затвори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Миро, остави някоя GF4 и аз да купя , вече няколко ми измъкна под носа. А пък ако ти хартиса някоя от тези ме имай предвид Какви са тия инсинуации - това е първата карта, която купувам от 2 месеца, някой друг те е изпреварвал , явно и мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Какви са тия инсинуации - това е първата карта, която купувам от 2 месеца, някой друг те е изпреварвал , явно и мен... ОК, щом казваш, извинявам се за грешната информация. Аз съдя само по явните постове, но не знам какво става "под тезгяха" Айде със здраве и стига сме пълнили тая приключила тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.