Jump to content
BulForum.com

Проблем с монитор compaq s710

Recommended Posts

Проблема е следният:Настройвам монитора да работи на 1024/768;85 Hz.

Когато стартирам CS или ниакаква друга игра резолюциятя се променя и играта излиза не на цял екран,въпреки че е на fullscreen ,ами се появява черна лента в краищата на екрана.Когато играта има опция за промяна на херците и от там направя на 85Hz проблема изчезва,но не всички игри имат такива настройки.В момента видеото е radeon9550 na Gigabyte.Преди беше MX440,бях с win98.Сега съм с XP.и при старата конфигурация положението беше същото.От сайта на компак намерих ниакакви драивери,обаче и те не помогнаха.

Ако някой е имал подобен дерт ще сам много благодарен да сподели опита си.

Thanks предварително.

Пробвай като влезеш в играта и ти даде пак черните ивици, да разпънеш картината от настройките на монитора. И при мен беше така, но по този начин се оправиха нещата.

Черните ивици изчезнаха като разпънах картината обаче забелязах друг проблем:на 60Hz или колкото там е честотата по време на игра се появява доста сериозно трептене което е неприятно за очите.Сега въпроса ми е как може да се настрои да работи постоянно на 85Hz.Рових навсякъде в опциите на ATI Control center ,но не можах да намеря подобна настройка :confused :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...