doctora Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Popadnah na edna reklama za tosi model 4erno- bial laseren printer na firmata Xerox. Poneje imam nujda ot nov printer i cenata mi se stori niska, bih iskal da popitam, niakoi ima li vpe4atlenie ot tosi model, dali e dobyr isbor za parite si. Dosta evtino mi se stori, a tova e cenata mu s DDS. Niakoi ako ima ideia kolko stranici moje sredno da otpe4ata i kolko mu struva konsumativa, naistina 6te mi pomogne mnogo. Mersi predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 В офиса имам подобен 3121, но е още нов и немога да ти кажа кое колко му струва. За сега работи перфектно, но когато го купувах имаше и Samsung за горе-долу същите пари (195 - 200лв), но с 2 години гаранция, което не е маловажно. Ако все пак си решил да се спреш на Xerox можеш да се разходиш помагазините и да видиш колко му е тонера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.