emilios Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 ASUS A7V880 - s.A, VIA KT880, 400, 4xDDR400 Dual ch., AGP 8x, Audio, Marvell Gb. LAN ATHLON XP 2200+/1,8Ghz, s.A, 256K, Thoroughbred V-DATA DDR 256MB 400MHz Seagate 40GB Barracuda 7200.7 UATA100 2MB Cache GALAXY FX 5200, 128MB DDR, 128 bit, AGP 8X, TV Out ,DVI Cooler Spire SPA07B2 Case ATX 300W 390lv. - всичко е в гаранция 1 год. освен харда На части не се продава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Нова цена 375лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SayRaS Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 priqtel moge li da mi dadesh telefon za vrazka da ti se obada da se razberem da ti kupq PC-to zashtoto taman si tarsq takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 priqtel moge li da mi dadesh telefon za vrazka da ti se obada da se razberem da ti kupq PC-to zashtoto taman si tarsq takova Имаш PM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 PC-to още се продава но с цена от 360лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 PC-to още се продава но с цена от 360лв. Ако размислиш и решиш да го разпродаваш на части пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ако размислиш и решиш да го разпродаваш на части пиши. Аз съм заинтересован от харда и ако наистина имаш вариант да продаваш на части ме имай в предвид моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 за мен case+cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Za mene RAM !!! BTW : Ako se subereme hora za vseki 4ark 6te go razglobi6 li ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Аз мога да взема Дъно,Процесор,ВКарта,Кутия+захранване,Хард. Ако те устройва прати ми ЛС с цени,но на всички компоненти по отедлно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 Za mene RAM !!!BTW : Ako se subereme hora za vseki 4ark 6te go razglobi6 li ??? Може и да го разглобя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 ако има рам в излишък и аз искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Защо не дадеш направо цена за компонентите Мен ме интересуват MB, CPU i fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Имаш РМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted November 12, 2005 Author Share Posted November 12, 2005 PC-to се сваля от продажба ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 !?! Много ми е интересно ЗАЩО се сваля от продажба? За юзерите които искаха инфо за ЦЕНИ правя КОПИ и ПЕСТ от личните ми съобщения. emilios hi, Yesterday, 19:11 Напреднал Член Group: Members Posts: 198 Member No.: 2670 Joined: 17-May 04 MB- 75lv - CPU 100 RAM -35 VGA 65 HDD -45 -------------------- CPU-P4 3.2G/FSB 800MHz/1MB /ASUS P4P800-E DELUXE, Intel 865PE+ICH5R, 800, 4xDDR400 Dual ch., AGP 8x, 8ch./P4 3.0G, FSB 800MHz, 1MB CACHE/TwinMos DDR SDRAM Dual Chanel KIT 2x256MB, 400MHz /Seagate200GB Barracuda 7200 rpm UATA100 8MB Cache/ASUS V9570/TD - GF FX5700, 256MB DDR, 128bit, AGP 8x, Dual VGA, DVI-I, TV OUT /Plextor DVD+/-R/RW PX-712A/T3 DVD+/-RW !!! НО другото е по-ИНТЕРЕСНО Сега давам и малко повече инфо за същият юзер,който се подвизава с два ник-а тук. Единият е emilios,а другият Jakie Chan. Направи ми впечатление преди време некоректно отношение от негова страна(Jakie Chan) и съвсем случайно го срещнах във форума на noelcomputers с ник: emilio17 За юзери които искат да проверят ето и ПОСТ-овете. 1.1....emilio17 1.2...ТУК е emilios 2.1...Отново emilio17 2.2....А тук вече:Jakie Chan. Та да няма съмнения ето още и един: 3.1...emilio17 3.2...Jakie Chan Така,че за Въпросният юзер всичко може да е нормално,но Лично за мен да се подвизаваш с два НИК-а ИЗОБЩО не е НОРМАЛНО. Може би някой вече ще намери и повече неща,но за мен това е достатъчно! Коментарите оставям на Вас, а действията на Модераторите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 това че в 2 различни форума си с 2 различни ника няма нищо нередно,твоя събрат по професия гн. Манолов как в комексгруп се подвизава с ник мироман а тук с ник фирмаджия ? иначе за свалянето от продажбата си е нередност но другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 това че в 2 различни форума си с 2 различни ника няма нищо нередно,твоя събрат по професия гн. Манолов как в комексгруп се подвизава с ник мироман а тук с ник фирмаджия ? иначе за свалянето от продажбата си е нередност но другото... Май пак не си прочел както трябва. Или изобщо не си направил труда да погледнеш и препратките. Но това говори за самия ТЕБ! За сетен път се убеждавам,че наистина ТИ само Гледаш! Не искам да те обидя,но има една стара Българска поговорка: "То и телето гледа,но какво вижда?" И сега по същество: Провери НИК-овете на emilios и на Jakie Chan в този форум.И после ги сравни с този който съм дал!emilio17! Повече ЖОКЕРИ не заслужаваш! ЕДИТ:Да не пълня темата с глупости: и аз съм свидетел на едно явление- доста острия ти език от едно известно време насам ама някой казал ли ти е нещо до сега? Отдавна те забелязах на какво наблягаш.Какво да се прави!Манталитет! Нищо лично! Но не е нормално да се изказва човек без да е прочел за какво става въпрос! А точно за това са отговорите. Не мисля да разводнявам темата! Пиши си, не ми ПРЕЧИШ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 и аз съм свидетел на едно явление- доста острия ти език от едно известно време насам ама някой казал ли ти е нещо до сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 и аз съм свидетел на едно явление- доста острия ти език от едно известно време насам ама някой казал ли ти е нещо до сега? И ти не си цвете за мирисане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Нямах намерение да пиша, но да разкажа и аз нещо: Пишем си РМ с този човек, уговаряме се да се видим да пробвам заявените MB, CPU i fan. Отивайки на посочения адрес (с линк през bgmaps.com) му звъня да дойде да ме посрешне и........познайте какво стана? Обясни ми, че вече имал друго на ум и за сега нямало да ми ги продава! Дали това е била коректна постъпка от негова страна всеки сам може да прецени! ------------------ Малиииииии в тая тема май ще стане ясно колко човека не са прочели правилата!!!!!!!!!!!!! Nonsan , teb kakvo te byrka 4ovek kolko usera ima be i tova , 4e svalq PC-to ot prodajba si e negov problem ТОЧКА 24 и 25 от правилата на форума!!!!!!!! 24. Регистрирането на повече от един ъкаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупореба и се наказват, по преценка на администраторите, с 60% предупреждение или направо със забрана (ban). Ако желаете да смените потребителското си име, помолете произволен администратор да направи това за Вас.25. Забранено е преотстъпването на ъкаунта на приятели, роднини или познати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Май пак не си прочел както трябва.Или изобщо не си направил труда да погледнеш и препратките. Но това говори за самия ТЕБ! За сетен път се убеждавам,че наистина ТИ само Гледаш! Не искам да те обидя,но има една стара Българска поговорка: "То и телето гледа,но какво вижда?" И сега по същество: Провери НИК-овете на emilios и на Jakie Chan в този форум.И после ги сравни с този който съм дал!emilio17! Повече ЖОКЕРИ не заслужаваш! ЕДИТ:Да не пълня темата с глупости: Отдавна те забелязах на какво наблягаш.Какво да се прави!Манталитет! Нищо лично! Но не е нормално да се изказва човек без да е прочел за какво става въпрос! А точно за това са отговорите. Не мисля да разводнявам темата! Пиши си, не ми ПРЕЧИШ! Nonsan , teb kakvo te byrka 4ovek kolko usera ima be i tova , 4e svalq PC-to ot prodajba si e negov problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Ми той на мене щеше харда да ми продава ама то се визжда вече за какво хлапе става въпрос, според мен мястото му е в cs1.5 с OGC и да се радва на бонбонки, а не във раздел купувам/продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 A az moga li da vi I nonsani i monsani i firmalii i vshichki te mu psevdo "guruta" Vie nqmate li si druga rabota ami gledate da izkqrite nekva jalta stotinka kato kupvate i preprodavate charkolaci Razlikata mejdu vas i tezi mangali na garata deto prodavat e pochti nikva To ot takiva kato vas forumite sa palni sas SMRAD Ako iskash da pechelish pari vzemi si nameri nekva rabota, ako ne mojesh pishi PM shte ti namerq podhodqshta "ako imash sredno obrazovanie de",na tezi s osnovno vse oshte mi sa slabi pozicite ta da pomagam Ako nqkoi se chuvstva obiden da se obadi da go i she mu mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Хмм ... както казва един мой приятел "седя си аз и си мисля, мисля си и си седя и усещам как започвам да се чудя" .... та и аз така се чудя какво се случва с народа и каде е елементарното възпитание на средния уж нормален човек. Едно е да задаваш въпроси и да изразяваш несъгласия, друго си е да сипеш простотия и обиди. Според мен nonsan има право да не е съгласен с раздвоението на въпросния потребител emilios, само че не виждам какво общо с това има firmajiq и в последния пост по какъв повод се засяга. Ако питате мен последния пост е прекалено емоционален и негативен и този aristotel19 е тясно свързан с emilios, ако не е поредения ник на същия. И като последно ще добавя за онези от вас който не правят разлика м/у забележка и простотия: който има излишна енергия която неможе да контролира, да си намери жена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.