Jump to content
BulForum.com

Нова кабелна телевизия и интернет

sohm

Recommended Posts

оставам на ЕК..препорачвам ви и вие да го направите...сигурен съм, че ще има доооста неоредици в началото така че....стей рюнд фор мор аф юоур фейварит нет!

• 1 year later...
За DCC става въпрос май ама няма нищо по подробно като инфо.....

тези от дсс са най-големите мръсници :sick

обаждам се и питам:може ли цифровата на 2 приемника-може, имате ли инсталационна такса-нямаме, колко ви е месечната-12лв...след 1-2 седмици вече ще прекратявам догора с ек и пак им се обаждам.пак същите въпроси и пак същите отговори...прекратявам с ек и те идват на уговорената дата.викат на кой телевизор ще е цифровата :blink: как бе, не е ли на двата...еми не е.ок.както и да е.свързват сичко.пишат договора.дължите 36лв инсталация.опаааа.ново 20.ами колко ви е тогава месечната питам аз.еми 17лв общо :rolleyes: просто щях да откача.и единия техник ми се обяснява, че тя мадамата на телефона нещо се била объркала...

Тогава верно малко шит бяха, но сега просто са безупречни. Супер поддъръжка, нета не спира, цената е добра за това, което предлагат.

Дам лангейм са доста по добре от ЕК по отношение на интернета ;) А DCC са по добре с кабелната от ЕК ама нета им е "мааалко" бавен.

тези от дсс са най-големите мръсници :sick

обаждам се и питам:може ли цифровата на 2 приемника-може, имате ли инсталационна такса-нямаме, колко ви е месечната-12лв...след 1-2 седмици вече ще прекратявам догора с ек и пак им се обаждам.пак същите въпроси и пак същите отговори...прекратявам с ек и те идват на уговорената дата.викат на кой телевизор ще е цифровата :blink: как бе, не е ли на двата...еми не е.ок.както и да е.свързват сичко.пишат договора.дължите 36лв инсталация.опаааа.ново 20.ами колко ви е тогава месечната питам аз.еми 17лв общо :rolleyes: просто щях да откача.и единия техник ми се обяснява, че тя мадамата на телефона нещо се била объркала...

А ти ползвал ли си цифрофата телевизия на ЕК ? Само питам? Защото технически е невъзможно да гледаш цифрова ТВ от 2 различни телевизора. Може но с 2 приемника и с малка допълнителна такса. То и при ЕК е така.

А защо мислите, че телевизията предлагана от DCC и EK като цифрова, има нещо общо с цифрово. Вижте им битрейта и пикселизирането на всички канали. Това не е цифрово. Премодулирано аналогово - нещо като 100Hz телевизор. Истински цифрово е с битрейт от 27000 нагоре - всичко друго е илюзия или просто замазан аналогов образ. В началото като ЕК пуснаха цифровата на ЕСТНет от София бях от първите дето си взех приемник и след месец и нещо го върнах, защото нито беше цифрово, нито приемниците им бяха качествени. Самия факт, че звука беше по-качествен и силен на аналоговите канали, отколкото цифровото говори колко е "цифрова" :D

Lucky Luciano, то пък на булсат, ако знаеш къв ужас е. вече съжалявам, че си я пуснах тая цифрова. ужасна пикселизация, а съм с crt, не знам кво ще е с плазма :wacko: не на всички канали е така, но на тези, които има, е просто страшно. при по-бързи кадри не можеш да разбереш какво гледаш. от днес започвам да правя сериозна антиреклама на булсат, та дано поне някой успея да откажа да си го пуска тва чудо :sick

я сподели кои са тия канали? аз имам булсат и съм с 42 инчова плазма, пък не съм забелязал такова нещо?

gtv, free x tv, axn crime това са каналите, които са с просто ужасна пикселизация. проблемът не е само при мен, тъй като всички във форума на булсат се оплакват от същото. другите канали също не са с перфектно качество, но са по-добре. а и от ДЕ се оплакват за нея не мога да кажа нищо, защото не я гледам, а сега вече ми е и кодирана.

Получава се такова нещо на новия транспондер, защото направиха идиотщината да го пуснат с битрейт 13333, който е крайно нисък и от там се получава пикселизацията. Може и да ми се струва де...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...