sohm Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Верно ли е това ? И ако е, някой има ли впечатления от първа ръка т.е. да е станал абонат примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 da we neska do u4uli6te vidqx kamiona im misla 4e v daskaloto 6te prekarvat takuv na kamiona pi6e6e ITV PARTNER i NETGROUP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 оставам на ЕК..препорачвам ви и вие да го направите...сигурен съм, че ще има доооста неоредици в началото така че....стей рюнд фор мор аф юоур фейварит нет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Netgroup = Angel Soft = Langame = Shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Netgroup = Angel Soft = Langame = Shit Добре казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 За DCC става въпрос май ама няма нищо по подробно като инфо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 За DCC става въпрос май ама няма нищо по подробно като инфо..... тези от дсс са най-големите мръсници обаждам се и питам:може ли цифровата на 2 приемника-може, имате ли инсталационна такса-нямаме, колко ви е месечната-12лв...след 1-2 седмици вече ще прекратявам догора с ек и пак им се обаждам.пак същите въпроси и пак същите отговори...прекратявам с ек и те идват на уговорената дата.викат на кой телевизор ще е цифровата как бе, не е ли на двата...еми не е.ок.както и да е.свързват сичко.пишат договора.дължите 36лв инсталация.опаааа.ново 20.ами колко ви е тогава месечната питам аз.еми 17лв общо просто щях да откача.и единия техник ми се обяснява, че тя мадамата на телефона нещо се била объркала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Netgroup = Angel Soft = Langame = Shit =Явно не си ползвал Лангейм за да твърдиш,че са шит.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Nov 9 2005 тогава що пък да не са били шит ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Тогава верно малко шит бяха, но сега просто са безупречни. Супер поддъръжка, нета не спира, цената е добра за това, което предлагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Дам лангейм са доста по добре от ЕК по отношение на интернета А DCC са по добре с кабелната от ЕК ама нета им е "мааалко" бавен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 тези от дсс са най-големите мръсници обаждам се и питам:може ли цифровата на 2 приемника-може, имате ли инсталационна такса-нямаме, колко ви е месечната-12лв...след 1-2 седмици вече ще прекратявам догора с ек и пак им се обаждам.пак същите въпроси и пак същите отговори...прекратявам с ек и те идват на уговорената дата.викат на кой телевизор ще е цифровата как бе, не е ли на двата...еми не е.ок.както и да е.свързват сичко.пишат договора.дължите 36лв инсталация.опаааа.ново 20.ами колко ви е тогава месечната питам аз.еми 17лв общо просто щях да откача.и единия техник ми се обяснява, че тя мадамата на телефона нещо се била объркала... А ти ползвал ли си цифрофата телевизия на ЕК ? Само питам? Защото технически е невъзможно да гледаш цифрова ТВ от 2 различни телевизора. Може но с 2 приемника и с малка допълнителна такса. То и при ЕК е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 А защо мислите, че телевизията предлагана от DCC и EK като цифрова, има нещо общо с цифрово. Вижте им битрейта и пикселизирането на всички канали. Това не е цифрово. Премодулирано аналогово - нещо като 100Hz телевизор. Истински цифрово е с битрейт от 27000 нагоре - всичко друго е илюзия или просто замазан аналогов образ. В началото като ЕК пуснаха цифровата на ЕСТНет от София бях от първите дето си взех приемник и след месец и нещо го върнах, защото нито беше цифрово, нито приемниците им бяха качествени. Самия факт, че звука беше по-качествен и силен на аналоговите канали, отколкото цифровото говори колко е "цифрова" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Lucky Luciano, то пък на булсат, ако знаеш къв ужас е. вече съжалявам, че си я пуснах тая цифрова. ужасна пикселизация, а съм с crt, не знам кво ще е с плазма не на всички канали е така, но на тези, които има, е просто страшно. при по-бързи кадри не можеш да разбереш какво гледаш. от днес започвам да правя сериозна антиреклама на булсат, та дано поне някой успея да откажа да си го пуска тва чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 я сподели кои са тия канали? аз имам булсат и съм с 42 инчова плазма, пък не съм забелязал такова нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 gtv, free x tv, axn crime това са каналите, които са с просто ужасна пикселизация. проблемът не е само при мен, тъй като всички във форума на булсат се оплакват от същото. другите канали също не са с перфектно качество, но са по-добре. а и от ДЕ се оплакват за нея не мога да кажа нищо, защото не я гледам, а сега вече ми е и кодирана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Получава се такова нещо на новия транспондер, защото направиха идиотщината да го пуснат с битрейт 13333, който е крайно нисък и от там се получава пикселизацията. Може и да ми се струва де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.