Jump to content
BulForum.com

Нов албум на Мария

NaskoBG

Recommended Posts

За първи път презентацията нямало да е в "Приказките", а в Пловдив в ресторанта на хотел "Марица".

Цена на куверта: 30 лв.

Телефон за справки: 95 27 27

ша има една чаровна усмивка от мария която шаси отваря малката устичка и се изтреля то тая мушмула била рекламно лице на хотела за тва шае там някъв договор била подписала

Малее 30лв тя пълна програма ли ще ми прави :P Пайтапа настрана много нафукана стана Мария немислите ли?

ша има една чаровна усмивка от мария която шаси отваря малката устичка и се изтреля то тая мушмула била рекламно лице на хотела за тва шае там някъв договор била подписала

не знам дали е рекламно лице на хотела, но е гадже на сина на шефа.

по темата - да не съм луд да дам 30лв да слушам чалга :zzz

За първи път презентацията нямало да е в "Приказките", а в Пловдив в ресторанта на хотел "Марица".

Цена на куверта: 30 лв.

Телефон за справки: 95 27 27

HELL NO

не знам дали е рекламно лице на хотела, но е гадже на сина на шефа.

по темата - да не съм луд да дам 30лв да слушам чалга :zzz

Чшшш те 30 лв да ми дават, за да слушам чалга - ще откажа. :laughing:

E, то и аз не бих ги дал, ама има доста хора които биха ги дали. Има къде къде по-богати хора, които ще направят доста повече сметка до като са там, от колкото някаква тийнейджърска групичка платила си по 5 лева на човек за да викат като селяни. :) Може би точно това целят да избегнат. ;) Явно ще има доста важни личности, които предпочитат да няма такива изцепки.

Да важните личности се бият кой по напред да отиде за новия албум на някаква фолк фурия ;) 30 лева не са кой знае колко сериозна сумаза куверт...Ако беше 30 лева вход е друго

Как кога бе? :confused

На 17-ти вечерта в 19.00, а пък и телефон има там за справки.

Звънях ама даваше заето за това питах. А куверта определени продукти ли включва или без значение какво консумираш?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...