AssassiN Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Не знам може пак да греша. Както и да е. Твърде е възможно... но... както и да е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Не ви разбирам за какво спорите, при положение, че отношението към изневярата се определя от отношението към секса, а то от своя страна зависи от отношението към хората около нас въобще. Независимо от какъв пол са. Да не говорим, че начина, по който се отнасяме с хората се определя от възгледите ни за живота по принцип. Така че според мен никой неможе да съди никого за мнението му по един или друг въпрос. Толерантността в случая е от жизненоважно значение, но имам усещането, че "моралистите" в темата я проявяват доста повече от "печените ебачи", което следвайки логиката от първото ми изречение ме навежда на мисълта, че все пак предпочитам да си имам вземане-даване с "по-моралната" част от човечеството, защото по-пълно се вписват в моето лично понятие за Хора. Хммм ние не сме заклеймявали някой като смотан, тъп, задръстен или какъвто и да е било.... Просто казах че са ми странни вашите разбирания ама ги приемам! Вие почнахте да говорите, че не сме хора, че се фукаме или нещо такова... Различни хора - различни разбирания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Хммм ние не сме заклеймявали някой като смотан, тъп, задръстен или какъвто и да е било.... Просто казах че са ми странни вашите разбирания ама ги приемам! Вие почнахте да говорите, че не сме хора, че се фукаме или нещо такова... Различни хора - различни разбирания... малко грешиш. аз започнах с нечовеците и се самообявих за такъв, защото изобщо не се вписвам във вашите понятия за човещинка. и тъй кат мнозинството тука дефинира секса като основна движеща сила в живота, а мнозинството определя какво точно е човек, значи аз и тези които успяваме да се движим по други причини и начини не се вписваме във вашата картинка. но и не искаме. асасин обаче прие присърце да склони възможно най-голяма част от съфорумците към своята кауза. та това се случи накратко. асасин, понякога и мен ме е яд че съм такъв добряк. но пък обикновено си ми много хубаво даже. а в интернет човек може да бъде какъвт иска, нали? позволи ми и на мен да не повярвам на разказите от хиляда и една нощ и четирицифрения брой жертви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Не ви разбирам за какво спорите, при положение, че отношението към изневярата се определя от отношението към секса, а то от своя страна зависи от отношението към хората около нас въобще. Независимо от какъв пол са. Да не говорим, че начина, по който се отнасяме с хората се определя от възгледите ни за живота по принцип. Така че според мен никой неможе да съди никого за мнението му по един или друг въпрос. Толерантността в случая е от жизненоважно значение, но имам усещането, че "моралистите" в темата я проявяват доста повече от "печените ебачи", което следвайки логиката от първото ми изречение ме навежда на мисълта, че все пак предпочитам да си имам вземане-даване с "по-моралната" част от човечеството, защото по-пълно се вписват в моето лично понятие за Хора. snejko, ne e to4no taka... Majete, koito obi4at jenite po princip(ne znaia dali ste bada razbrana pravilno...), t.e. majete, koito napravo bogotvoriat jenite po princip... kak da go obisnia... Abe, to im li4i v pogleda-sposobni sa da gledat vsika kato edinstveta jena na planetata, takiva kato Don Juan..., koito obi4at vsiaka jena i mnogo jeni. Ima6e i edna druga prikazka na Garsia Lorka, 4e edin maj moje da obi4a mnogo pove4e ot edna jena i vsiaka s goliama bolka i mnogo silno. Ta takiva maje(malko kato italiancite )... Tezi maje sa neveroiatni liubovnici... i v sastoto vreme ne mogat da se zadarjat pri nito edna jena... Ima i drugi maje: moje cial jivot da karat samo s edna jena, no ste sa gola voda vav vsi4ko... I za da ne bada obvarzana s niakoi tvardenia, ste kaja, 4e za men ka4estven seks ne moje da ima pri ednokratno izkonsumirvane Samo moga da kaja, 4e ot ujasno mnogo vreme ne vijdam smisal v seksa za edna nost i tova stana, zastoto po4uvstvax razlikata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Ta takiva maje(malko kato italiancite )... Tezi maje sa neveroiatni liubovnici... i Май си била по-късметлийка от мен щом си попадала точно на "кадърния" тип Ima i drugi maje: moje cial jivot da karat samo s edna jena, no ste sa gola voda vav vsi4ko... Хм...някак си немога да се съглася с това. Историята познава доста известни мъже, които са обичали и били само с 1 жена. Е...поне така твърди историята Samo moga da kaja, 4e ot ujasno mnogo vreme ne vijdam smisal v seksa za edna nost i tova stana, zastoto po4uvstvax razlikata.... Мдам, само човек, който е усетил разликата е направил правилния избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 ..........Ima i drugi maje: moje cial jivot da karat samo s edna jena, no ste sa gola voda vav vsi4ko... .......... жу, от теб не го очаквах, ама и на теб искам да благодаря за ласкавото определение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Очакваш, не очакваш...свиквай... Такива сме и толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Човещинка е да налашкаш някоя от тия дето си мислат че като са с един мъж и са хванали господ за шлифера и после като ги заебеш та гледат се едно си им изял десерта с клечки за зъби.Някои хора тук(с малки изключения) се оптват да усложняват простите неща показвайки колко висок морал имат без да се усещат колко са зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 На някои отдавна ебането не им е идея фикс, затова могат да си позволят да бъдат по "морални" а на теб като ти гледам акъла, май единствения ти шанс се разхожда около гарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 теб като ти гледам акъла, май единствения ти шанс се разхожда около гарата Да бил съм и на гарата,на коматевския възел,бил съм и в Новотела, а къв ми е шанса не си ти тоя който го определя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Докторе, и на гарата има определена тръпка... Просто на тебе ти е по-тесен спектъра на сексуалните интереси... За сметка на това някъде другаде ти е по-широк предполагам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ми да. То количеството без качество води до разширяване на интереса, но при мен количеството си върви с качеството, затова и не страдам от хомофобия Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Пак говорим за ябълки, дето не сме ги опитвали ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Таман щях да ти пиша и се отказах. Затварям темата, мисля че е безсмислено да се продължава с глупостите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.