AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Абе две, две ама ако са били едновременно... Някои хора цял живот само си мечтаят за това... EDIT: Не че оправдавам Kuromir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 забавно е и то много! тука седите и си разтягате локуми(визирам много моралните и принципните )ама да не ви дойде до главата ,че тогава да има от къде да ви видя и да ви се смея на глупавите ви принципи,морали,норми,етикети и дъра -бъра сто чадъра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Мда, ако нямаш дупе да си държиш на принципите, по-добре сам си пикай на тях. Обаче защо, драга, реши, че всички ние сме безгръбначни копелдаци? Не знам, какво точно е това, което трябва да ми дойде на главата. Ако можеш, разкажи ми по-подробно. И в същност защо си въобразяваш, че знаеш, как ще действам аз? Или как съм действал вече? Защо всеки почти в тая тема, който защитава изневярата, ни казва (на нас с различно мнение), че сме задръстеняци, които не са виждали жена едва ли не? С какво право аджеба тая работа? И откога моралът е нещо срамно? Тая анти-моралистична мода нещо не ме радва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Е никой не Ви е нарекъл безгръбначни копелдаци... Ние, аморалните се поддаваме лесно на изневяра...за едната бръсната п♛тка едва ли не... Вие, моралните, налитате на любов... Никога не казвай никога, както казва една позната... Не знаеш какво ще се случи... Аз не знам как си действал/мислил ти, но ти пък не знаеш как ЩЕ действаш/мислиш... само се надяваш да знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Да, това важи и за двете страни и до голяма степен изчерпва темата. Всеки с приципите си. Като не се разбираме, да не се закачаме и толкова... Това си е май най-правилният вариант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 И катко каза assassin - никога не казвайте никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 забавно е и то много! тука седите и си разтягате локуми(визирам много моралните и принципните )ама да не ви дойде до главата ,че тогава да има от къде да ви видя и да ви се смея на глупавите ви принципи,морали,норми,етикети и дъра -бъра сто чадъра! Е никой не Ви е нарекъл безгръбначни копелдаци...Ние, аморалните се поддаваме лесно на изневяра...за едната бръсната п♛тка едва ли не... Вие, моралните, налитате на любов... Никога не казвай никога, както казва една позната... Не знаеш какво ще се случи... Аз не знам как си действал/мислил ти, но ти пък не знаеш как ЩЕ действаш/мислиш... само се надяваш да знаеш... Хехе, каза и отсече... Ами мога да ти кажа, как ще действам, защото ми е идвало до главата. Така че, когато кажеш никога, само от теб зависи дали ще е наистина никога. Ако мислиш само с долната глава в такива случеи, естествено, че ще е все някога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 И все пак можеш да попаднеш в такава ситуация и на такъв човек, че просто да стане и да не се усетиш от къде ти е дошло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Може, но пак си оставам на мнението, че всичко е до себеконтрол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 И аз съм на тоя принцип, ама винаги има изключения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Почнахме да се въртим в кръг, така че повече няма да ти отговарям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 е, тогава аз ще ти отговоря-и ти ще си намериш майстора,пък тогава си стой зад квито искаш мнения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 е, тогава аз ще ти отговоря-и ти ще си намериш майстора,пък тогава си стой зад квито искаш мнения! И по ирония на съдбата може той да си я обича, а тя да обикаааааля квартала, да го обикааааааля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 е, тогава аз ще ти отговоря-и ти ще си намериш майстора,пък тогава си стой зад квито искаш мнения! Хехехе, не знам само, защо аз трябва да си намеря майстора, все пак нищо лошо не правя. И не аз съм ял шамари... Сигурно е било без причина? И по ирония на съдбата може той да си я обича, а тя да обикаааааля квартала, да го обикааааааля... Нищо против нямам, ще ми стане гадно, но ще си продължа по пътя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 Вие ся кво опитвате се да промените мнението на човека, едва ли не? Ми аз в случая ще го защитя - това, че примерно на него някоя ще му изневери е ясно, че ще му стане гадно.. Обаче къде пише, че той ще промени начина си на живот, или пък ще почне и той да изневерява като луд на следващите си приятелки и да ги наранява само, защото предната е постъпила така с него. Тва е присъщо на жените, не на мъжете Изкарвате така нещата все едно той прави нещо ЛОШО като НЕ ИЗНЕВЕРЯВА, и едва ли не има някакъв морал в себе си.. В край на сметка всеки си има различни виждания относно нещата, на мен ми беше по-интересно да разбера за изневерите на хората във форума, за развитията след това, а не да тръгнете да се съдите, защото единия имал малко морал, пък другия нямал, пък трети пожелава извънбрачни деца, четвъртия не бил човек, петия не знам си какво и пр.. Мнението за изневерята като изцяло е ясно - никой няма да дойде и да каже - 'еми да нека половинката ми изневерява какво лошо има, и аз и изневерявам' и т.н. или пък някой да напише 'Абе, печената, кво да ти кажа, супер яко ми става, като разбера, че гаджето кръшка'..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Да бе, какво му злобеете на човека? Защо трябва да си "намира майстора" или любимата му да "обикаааааля квартала"? Какво ще стане? Ще стане като вас ли? Задължително ли е? Вие затова ли сте такива? Не всички са като вас. Определено не всички са като мен също така... И не приемам за даденост, че ако ви срещне истинска любов, ще ви задържи. Нямам тая вяра във вас. Съжалявам... И благодаря за доверието, че сме достойни да бъдем и ние гадове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 То това - да бъде гад е най-лесното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 забавно е и то много! тука седите и си разтягате локуми(визирам много моралните и принципните )ама да не ви дойде до главата ,че тогава да има от къде да ви видя и да ви се смея на глупавите ви принципи,морали,норми,етикети и дъра -бъра сто чадъра! Е тва кака farrel тряя ви научи... То това - да бъде гад е най-лесното... Ами за някой е най-трудното, заради морални задръжки, съвест и такива работи... Шиб*й и да не ти пука Нали после не на теб ше ти е гадно... Виж ако си с момиче в което си влюбен нещата стоят по-различно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Po razli4no? Prez parvite 6 meseca/godina/ moge i da e po-razli4no... Az ne moga da razbera kakvi sa tia sporove, kakvi sa tia 4udesa. Vseki si ima glava na ramenete i mai moje da sam da re6ava kakvo da pravi.Moralisti bili i stialo da im doide do glavata. E i? Sto da ne si jiveiat taka, kakto im xaresva. Mai mogat da si misliat i kakvoto si iskat...Pak posle i da si blaskat glavata v stenata vas t'va k'vo vi boli? Drugite pak nalitat na brasnati. Lo6o niama. Samo moje ot vreme na vreme da im bocka, no lo6o naistina niama. Vseki si nosi krasta sam i tova e Az pak dnes si kupix igra4ka zaradi dvete krainosti, koito se vixriat tuk ))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 уф айде стига. И стефан къде ви бъзика..... Важното е да не се следим.... Ако ще се следим - ще се хванем... И кво???? topic closed edit: Уффф и малък едит - Как може 16 годишна пикла да ви провокира, при положение, че преди година две се правеше на 20+ годишна Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 на мен ми беше по-интересно да разбера за изневерите на хората във форума, за развитията след това Пупи,ами ти какво очакваш да се развие след това?Да си пииват пак двамцата мастичката ли?И като си го правила(и не само ти),това не води до умствено,духовно и физическо израстване или до каквото там умът ви подсказва И благодаря за доверието, че сме достойни да бъдем и ние гадове... Две мнения няма по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Пупи,ами ти какво очакваш да се развие след това?Да си пииват пак двамцата мастичката ли?И като си го правила(и не само ти),това не води до умствено,духовно и физическо израстване или до каквото там умът ви подсказва Не е израстване а по-скоро разтоварване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Секс без чувства? По-добре идете на курва, или си направете една чайка (второто излиза по-ефтино, ефекта е същия, само че е и по-здравословно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Сексът без пари винаги е за предпочитане, както и да го погледнеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Вие ся кво опитвате се да промените мнението на човека, едва ли не?Ми аз в случая ще го защитя - това, че примерно на него някоя ще му изневери е ясно, че ще му стане гадно.. Обаче къде пише, че той ще промени начина си на живот, или пък ще почне и той да изневерява като луд на следващите си приятелки и да ги наранява само, защото предната е постъпила така с него. Тва е присъщо на жените, не на мъжете Изкарвате така нещата все едно той прави нещо ЛОШО като НЕ ИЗНЕВЕРЯВА, и едва ли не има някакъв морал в себе си.. В край на сметка всеки си има различни виждания относно нещата, на мен ми беше по-интересно да разбера за изневерите на хората във форума, за развитията след това, а не да тръгнете да се съдите, защото единия имал малко морал, пък другия нямал, пък трети пожелава извънбрачни деца, четвъртия не бил човек, петия не знам си какво и пр.. Мнението за изневерята като изцяло е ясно - никой няма да дойде и да каже - 'еми да нека половинката ми изневерява какво лошо има, и аз и изневерявам' и т.н. или пък някой да напише 'Абе, печената, кво да ти кажа, супер яко ми става, като разбера, че гаджето кръшка'..... ама, печи, точно ти с поставянето на въпроса изкарваш нещата, че сме лоши, понеже не изневеряваме. искаш поучителни истории? ми с мои изневери нямам. мога да ти разкажа как са ми изневерили и как съм простил без дори да прибегна до физическа саморазправа(а се очаква от мен точно така да реагирам нали?). как връзката после си угасна с времето. мога да ти разкажа за друга връзка, където аз трябваше да съм изневярата и където също отказах да участвам. такива мелодрами с лопата да ги ринеш, но не са "човещинка" според мен. глупости са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.