Runner Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ако беше прочел темата отначало нямаше да задаваш тоя въпрос. Но ще ти отговоря на кратко - да, всичко това, което си изброил се счита за изневяра, поне за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ако беше прочел темата отначало нямаше да задаваш тоя въпрос. Но ще ти отговоря на кратко - да, всичко това, което си изброил се счита за изневяра, поне за мен. Е, значи никой никога на никого не е бил верен... Олекна ми на душичката... няма само аз да горя в ада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ако беше прочел темата отначало нямаше да задаваш тоя въпрос. Но ще ти отговоря на кратко - да, всичко това, което си изброил се счита за изневяра, поне за мен. Sorri ама съм пропуснал отговора на въпроса ми из останалите глупости. Предполагам, че си снежко с другия си акаунт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Извинявай, ама ти искаш от снежко дефиниция за изневяра, нали така? Никъде не си написал, че искаш от нея да ти обясни това изневяра ли е или не. Пък и аз просто дадох личното си мнение по върпоса. Надявам се другия път да бъдеш по-конкретен. Както и да е... AssassiN, ако на теб момичето, което обичаш ти каже, че си представя друг докато правите секс с нея, как ще реагираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Seska e obshtuvane na visoko nivo.. Айде, опряхме вече и до това момиченца да ни поучават какво е секса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 Nai-malko imam namereniq da sporq s nqkoi.. Ne pouchavam, a si izkazvam mnenieto - ima razlika, nali taka ? Do you understand me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Добре, добре! Да запазим добрия тон! Съжалявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Извинявай, ама ти искаш от снежко дефиниция за изневяра, нали така? Никъде не си написал, че искаш от нея да ти обясни това изневяра ли е или не. Пък и аз просто дадох личното си мнение по върпоса. Надявам се другия път да бъдеш по-конкретен. Както и да е... AssassiN, ако на теб момичето, което обичаш ти каже, че си представя друг докато правите секс с нея, как ще реагираш? Ще спра да я шибам... Да ходи да се ебе с този, който си представя. Естествено ако си представя Брад Пит не се брои. Но ако е Митьо, например, е това вече е дразнещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 AssassiN, ми тогава обръщай резбата. Лошата за теб новина е, че всяка жена си има фантазийки които и помагат в свършването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 По-скоро някои не могат да се владеят, а това говори много лошо за тях... Би ли пояснил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 ама няма проблеми бе. абсолютно си прав. ти си човек, а ние - тъпите загубеняци, които се движим по други морални правила не сме. няма проблеми. предпочитам да не съм Човек, ако определението включва тотално подчинение на оная ми работа и изразходване на всичките ми усилия за 5те секунди ендорфинен шок. мобо - нечовек. Вие ни казахте че не сме хора! Аз просто казвам че имам различни разбирания от вашите... Ако беше прочел темата отначало нямаше да задаваш тоя въпрос. Но ще ти отговоря на кратко - да, всичко това, което си изброил се счита за изневяра, поне за мен. Ами то тогава не вярвам ти да не си изневерявал, щото не може да ме убедиш, че докато си бил с някоя не са ти минавали, поне за малко, мисли за друга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 AssassiN, ми тогава обръщай резбата. Лошата за теб новина е, че всяка жена си има фантазийки които и помагат в свършването Съжалявам, докторе, но не си мой тип... А за женските фантазии...биват много и най-ралзични видове и новините си иди ги разпространявай в началното училище... PEACE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Според мен не е възможно да не си мислиш за други независимо колко обичаш или колко си in love с дадено момиче-това си е абсолютно нормално.Като вземе дадено момиче да ме привлича сексуално супер много просто се обръщам към "деснислава" и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Естествено ако си представя Брад Пит не се брои. Но ако е Митьо, например, е това вече е дразнещо... Тука вече малко се пооля Ти на кой приличаш?На Брат Пит ,или на Митьо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 А Снежко да ми даде дефиниция за изневяра. Това като да правиш секс с някой друг ли да се разбира или.... На снежко и се иска за много неща да може да даде дефиниция и когато успее да го направи ще и връчат Нобелова награда. Иска дефиниция за любов, щастие и други прозаични нещица, но досега е стигнала само до етапа "изживяване" и само е надникнала на ниво "анализ". @DrEvil...не си прав в това, което казваш, но си прав в това, което всъщност си Искал да кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ми снежко като успее да дефинира онези неща, ще и са вече безразлични Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Човещинка е да си угодиш нещо малко, примерно да хапнеш нещо любимо, да пийнеш умерено такива неща. Но да пристъпиш обещания, надежди, мечти, принципи та дори и едното уважение... Изневярата е нещо ново, нещо хубаво за много кратко време след това може да се превърне в най-лошия ви кошмар (демек мноо кофти работа) Да и аз съм изневерявал както почти всеки човек, все пак както се казва само на боб неможе да се кара, но съм твърдо против! В момента да изневеря трябва да става въпрос за нещо много голямо иначе никога! Та това мисля аз за човещинката също така това да го казва момиче много странно ми звучи та нали вие (няжния пол) претендирате, че не правите секс или тем подобни без да имате чувства (което смятам за пълна лъжа и никога не съм вярвал ) В момента даже ми идват още много мисл и теорий, но много ми се спи и си лягам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Вие ни казахте че не сме хора! Аз просто казвам че имам различни разбирания от вашите... ние? шизофренията ми толкоз ли е явна? сега сериозно, позволи ми да не се съглася. още с поставянето на въпроса печената дефинира като типично човешко поведение сексуалната свръхактивност. по този начин изключва мен и другите загубеняци от понятието хора, защото не го приемаме за "човещинка". ясно е че става въпрос за различни морални норми и никой не се опитва да превъзпитава другия. и тъй като кат гледам явно съм останал в малцинство с моите разбирания, а мнозинството дефинира кое е човешкото. значи аз не съм човек, щом не ме влече да си ръгам оная работа във всяка съгласна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 mobo, може и да си човек, ама това да го вида нема да го повярвам... GeorgiK, съм, ама де да знам, все пак не правя изводи гледайки само себе си. До колкото знам 90% от мъжете го искат това, останалите 10% процента... е да речем, че са с по-леви разбирания. Пък вие не сте...май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ти мен не си ли ме виждал пък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Тука вече малко се пооля Ти на кой приличаш?На Брат Пит ,или на Митьо? Аз приличам на Кантона, но не е там въпроса. Идеята е, че ако мечтае само за някой си непостижим, както аз си мечтая за къща на брега на океана, това е едно. Но да си мисли за комшията, който е реален и с него може да се наебе още утре - е, това вече е проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 mobo, едно е да си съгласна, друго е да си искаща, а ако и знае как да си поиска - ще станеш и ти човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ей за тва говоря, че са ви слаби ангелите. ТедиКинг, поясних... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Айде, опряхме вече и до това момиченца да ни поучават какво е секса! Zasto? Ti sam li praktikuva6 sex? Zastoto, sko e taka, bix razbrala izkazvaneto ti, zastoto napravo me nakara da se oblestia, kogato pro4etax dumite ti... Pone me razsmia de Blagodaria:) Az ne moga da si zatvoria o4ite za izneviara. Tova e. Niama nikakva 4ovestinka. Kato iska da opravia 4ujdo da mu misli kak ste go pravi. Tova ve4e e negov problem, a ne moi. Vseki da se spasiva po edini4no )))))))))) Kakvo se slu4va sled izneviarata? Trudno e da se kaje, no za izneviarata vinagi sam kazvala, 4e ima samo tri vazmojni posledstvia: 1. Slaga krai na vrazkata(na4aloto na kraia sasto stava) 2. Betonira vrazkata 3. Prosto stava 4ast ot neia Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Айде, опряхме вече и до това момиченца да ни поучават какво е секса! Ти пък какво, големия секс експерт ли си ? Чукал 2 мадами и дума неможе да му се каже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.