NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Пич, ако ще е за едната тръпка намери си алтернативи. Има толкова начини да усетиш тръпка без да си прецакаш партньора, но явно теб само този те кара да се чувстваш "мъж". Тръпката е едно на ръка, да не забравяме и удоволствието... И за кой път да питам, защо трябва да ми пука че прецаквам някой за когото не ми пука???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Вхат тхе фукц правиш с тоя човек аджеба тхен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Вхат тхе фукц правиш с тоя човек аджеба тхен? Fucking her... for example.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 И в крайна сметка се получава, че за някои хора секса е всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 И в крайна сметка се получава, че за някои хора секса е всичко... Това не би трябвало да те учудва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 И в крайна сметка се получава, че за някои хора секса е всичко... Аве все едно си играем на развален телефон, ние ви говорим едно, вие си знаете вашето... Да ви попитам, вие само сериозни връзки ли имате ве? Ходите само с момичета в които сте или мислите че сте влюбени?? Нямате ли връзки ей така за разнообразие с момичета които просто ви харесват, ама не изпитвате чувства към тях??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Ами аз поне не.Момичетата,които просто ми харесват съм добър приятел с тях и си хоикаме по кафенца.За да бъда с някои трябва да изпитвам по-силни чуства от просто сексуално привличане.Но както се вижда в темата хората са прекалено различни в разбиранията си за връзките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Нямате ли връзки ей така за разнообразие с момичета които просто ви харесват, ама не изпитвате чувства към тях??! Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Аве все едно си играем на развален телефон, ние ви говорим едно, вие си знаете вашето... Да ви попитам, вие само сериозни връзки ли имате ве? Ходите само с момичета в които сте или мислите че сте влюбени?? Нямате ли връзки ей така за разнообразие с момичета които просто ви харесват, ама не изпитвате чувства към тях??! Ъхъ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Ами аз поне не.Момичетата,които просто ми харесват съм добър приятел с тях и си хоикаме по кафенца.За да бъда с някои трябва да изпитвам по-силни чуства от просто сексуално привличане.Но както се вижда в темата хората са прекалено различни в разбиранията си за връзките. Не. Ъхъ... Честно казано ми е трудно да го повярвам... Явно сме доста различни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Ами ако си беше направил труда да прочетеш какво съм написал в предните страници, може да разбереш защо дават точно тях за пример! Какти казах оправдавам изневярата само в несериозните връзки, с момичета за които не ти пука! Добре, несериозните връзки за връзки ли ги смяташ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Добре, несериозните връзки за връзки ли ги смяташ? Ами щом така ги наричам значи ги смятам... Все пак и там има някви взаимотношения и връзка между партньорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Отношението е точно каквото е отношението между кон и кобила - отношение на (моментно) удовлетворяване на хормонална нужда. Ако мислите, че е добре всички да се сведем дотам и да го караме както знаем, добре. Само казвайте по-навреме да мога да емигрирам някъде навън. В Непал примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Ами щом така ги наричам значи ги смятам... Все пак и там има някви взаимотношения и връзка между партньорите На такива като теб обикновено им пожелавам да си намерят майстора, но специално в твоя случай ще постъпя егоистично и ще пожелая на себе си да не ме избива на агресия когато ти чета плоскоумните словоплетства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 На такива като теб обикновено им пожелавам да си намерят майстора, но специално в твоя случай ще постъпя егоистично и ще пожелая на себе си да не ме избива на агресия когато ти чета плоскоумните словоплетства. Запази си дълбокомислените морални простотии за себе си! Аз ти пожелавам да ти изневери любимия човек, па да видим тогава какви ша ти са възгледите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Точно като на теб, когато ти изневери твоя любим човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Запази си дълбокомислените морални простотии за себе си! Аз ти пожелавам да ти изневери любимия човек, па да видим тогава какви ша ти са възгледите... Възгледите, скъпи мой, са нещо, което се формира не само от натрупания житейски опит. Как иначе ще обясниш непоправимия оптимизъм на хора, на които им са се случвали най-големите гадости. Лесното е да ти изневерят и да се превърнеш в...ти. Трудното е да ти изневерят и да останеш Човек. Освен това...малко грубичко пожелание...ама да речем, че си го изпросих Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Точно като на теб, когато ти изневери твоя любим човек... Възгледите, скъпи мой, са нещо, което се формира не само от натрупания житейски опит. Как иначе ще обясниш непоправимия оптимизъм на хора, на които им са се случвали най-големите гадости. Лесното е да ти изневерят и да се превърнеш в...ти. Трудното е да ти изневерят и да останеш Човек. Освен това...малко грубичко пожелание...ама да речем, че си го изпросих Ами на мен не ми е изневерявал, единствения любим човек който съм имал, ама връзката ни не се получи щото замина в чужбина... И може би наистина от тогава се промених... Както и да е, честно казано откакто се превърнах в аз ми е много по-добре! И аз все още се смятам за Човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Възгледите, скъпи мой, са нещо, което се формира не само от натрупания житейски опит. Как иначе ще обясниш непоправимия оптимизъм на хора, на които им са се случвали най-големите гадости. Лесното е да ти изневерят и да се превърнеш в...ти. Трудното е да ти изневерят и да останеш Човек. Смятам, че обстоятелствата не променят човека - само му помагат да се "прояви". Какви точно да бъдем, решаваме ние. Не винаги съзнателно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Смятам, че обстоятелствата не променят човека - само му помагат да се "прояви". Какви точно да бъдем, решаваме ние. Не винаги съзнателно... Всичко зависи... Пожелавам на всеки да намери голямата си любов, както и тя да е споделена. Положението обаче никога не е черно или бяло. Всеки си мисли че знае как ще реагира в един определен момент, но повярвайте - никога не можеш да си сигурен , докато не ти се случи. Смятам, че нямат право да говорят хора, които не са преживели това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ами на мен не ми е изневерявал, единствения любим човек който съм имал, ама връзката ни не се получи щото замина в чужбина... И може би наистина от тогава се промених... Както и да е, честно казано откакто се превърнах в аз ми е много по-добре! И аз все още се смятам за Човек! ама няма проблеми бе. абсолютно си прав. ти си човек, а ние - тъпите загубеняци, които се движим по други морални правила не сме. няма проблеми. предпочитам да не съм Човек, ако определението включва тотално подчинение на оная ми работа и изразходване на всичките ми усилия за 5те секунди ендорфинен шок. мобо - нечовек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 Отношението е точно каквото е отношението между кон и кобила - отношение на (моментно) удовлетворяване на хормонална нужда. Ако мислите, че е добре всички да се сведем дотам и да го караме както знаем, добре. Само казвайте по-навреме да мога да емигрирам някъде навън. В Непал примерно... Mnogo mi obyrnahte temata v druga nasoka, i chak pochnah da se otkazvam da ia cheta Ne sam napisala "Jivotinka", a "Choveshtinka".. Zashtoto, dokolkoto znam ima golqma razlika - jivotnite praviat seks (daje i seks ne moje da se kaje), razmnojavat se.. Ako za nqkoi hora e jivotinka da spish s chujdo - aide molja vi se, mojte izvinenja. Seska e obshtuvane na visoko nivo.. Nqkoi qvno go nqmat :> (Nishto lichno kam nikoi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 ТОЧНО ТАКА!!! Просто секса е с различна тежест за всеки... Някои се превъзнасят за любовта... Ок ама любов без секс не ми я хвали... По-добре обратното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 По-скоро някои не могат да се владеят, а това говори много лошо за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Pechenata, поне 80% от писалите тук, с радост биха изневерили на дясната си ръка, ама.... няма А Снежко да ми даде дефиниция за изневяра. Това като да правиш секс с някой друг ли да се разбира или.... Счита ли се за изневяра да се влюбиш в някой друг(а) но единственното което правиш е да въздишаш по него(нея) позволявайки си и да му намериш малко местенце във фантазийката ти съпровождаща оргазъма (който получаваш с или без помоща на партньора ти) И не преекспонирате ли много темата за моногамията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.