Jump to content
BulForum.com

Странни имена...

ov3rm4n

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply
Какво ми пречи да нашлякам един лист с несъществуващи или случайни номера на хора като Дюстабан Вържиплетов, да го изпечатам, да го сканирам и като го кача някъде да предизвикам фурор? :unsure:

Списъка, показан в линка теоретично е възможен, имена имаме всякакви, но на места просто идва в повечко и... Врабчо Вълков Котов... моля ви...

Да ама... Интересното е че ЕГН-тата са правилни - едно че съответстват на пола, а освен това им съвпада и контролната цифра...

Една позната от Чирпан като се родила (тя е жена да се подчертае) са объркали и я записали 'Валентин ... ' Лошото е, че чак на 16 години си го смени :)

Ass Pro Marjan Zadnik

Dr. Karla Zadnik

Nadja Strajna Zadnik

Гугъл какво ли не прави :) От време на време ме хващат лудите и търся в гугъл разни глупости... от досегашните ми находки, тази ми е любима:

Chavo Pe*erast

• 2 weeks later...

ГИЦА СТРИШКОВА

ДЕСИЛЕСА КОСТОВА

БАРДОЛЕЙ КОЛЕВ

СТИХИЯ БАЛКАНСКА

КУРТИ ЛАПАДУДИ

ОКЕАН МАДАНСКИ

ПАГОНКА ДИМИТРОВА

БЪРЗА КЕХАЙОВА

ВАСКО БАМБУРЧЯШКИ

ЦВЕТАНА ПОПИШКА

ХВЪРЧИЛКО ХВЪРЧИЛКОВ

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛОВ

ГЪДИ ГЪДЕВ

ФИДАНА МЕЧКАРСКА

СКЕРЛЬО СКЕРЛЕВ

ПЛАЧКО ТЪРКАЛАНОВ

ФЕРАРИО СПАСОВ

КИРИЛ ПЪРДАЧКИ

Д. ЗЛАТНОТЕНЖЕРОВА (СОФИЙСКИ УКАЗАТЕЛ)

ЛИМОН ГЕНОВ

СИЯНА КАРОСЕРОВА

ОТБОРЮНАЦИ ПОПОВ

СТОИМЕНЧО КАМАНЯРОВ

СТАЛИН И ЛЕНИН КРЪСТЕВИ(БРАТЯ)

ОКТОМВРИЙКА НИКОЛОВА

ЧАЙКА БЕЛЕЖКОВА (ВИДЕН СОФИЙСКИ НОТАРИУС)

ДРОЗДОСТОЙ СТОЯНОВ

ЛАПАДУЦА ИВАНОВА

БАЛУШ БАЛУШЕВ

ИВАН ПЕЧИКАМЪКОВ

ПАУН ЗАПРЯНОВ

СПЕРМО НИКОЛОВ

Или може би вашият умствен капацитет е малко, че да се смеете на това! Много знаете, дали вашите имена не звучат вулгано на някой друг език!

Или може би вашият умствен капацитет е малко, че да се смеете на това! Много знаете, дали вашите имена не звучат вулгано на някой друг език!
На китайски "уа'ни" означава "Обичам те". Звучи близко до 'Ани', нали?

На китайски "уа'ни" означава "Обичам те". Звучи близко до 'Ани', нали?

Всъщност е Во Ай Ний :P.

Абе кво се заливаме тука. И аз знам един Петромил ама си мълча нали :P.

Пък и съм съгласен че с елементарни фотошоп скилз могат да се направят чудеса :).

Между другото, сканираните имена, които бяха дадени по-рано, съм ги проверил, немалко от тях и чрез лични методи, и чрез сайта на НОИ - реални са!

Този, който е сканирал и публикувал имената и ЕГН-тата подлежи на съдебно преследване, нарушавайки закона за личните данни...

Между другото, сканираните имена, които бяха дадени по-рано, съм ги проверил, немалко от тях и чрез лични методи, и чрез сайта на НОИ - реални са!

Този, който е сканирал и публикувал имената и ЕГН-тата подлежи на съдебно преследване, нарушавайки закона за личните данни...

Това и аз си го мислех - айде да сложи имената едно, но и ЕГН-то вече си е нарушение и злоупотреба с лични данни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...