Jump to content
BulForum.com

Странни имена...

ov3rm4n

Recommended Posts

Отдеве чух от TV-то името Поеблита!

П.С. май беше в някаква сапунка...

От Пабло -> Пабла -> на галено Паеблита. Само че преводачите малко са ги по-ебЛитнали имената.

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply
  • 11 months later...

В класицията на VH1 за най-изчанчени имена на новоредени на звезди от холидвуд на пъвро мяста е дете с името Pilot Inspector. Kakъв пилот инспектор ще е или какъв инспектиращ пилот :):):) не знам :)

Моята комшийка ми разправяше за няква нейна позната от нейното село, дето се казвала

Грудка

Как да си кръста детето така, бе майна? :blink:

Идеалното женско име е ГЕРТРУДА. А ако е момче ВОЛФГАНГ или Хайнц-Харалд. :):):):)

Току-що дойде един клиент с фамилия Корбанколев!

то има и такъв футболист, иначе майка като е гласувала имало някакъв Паликъщов :bgrin:

Всички сме чували за хора на име Цикламия, Мряна, Маратонка и какви ли не. Обаче ето това вече уби всичко детско у мен:

Не искам да си представям как се представя тази женица, когато я питат за името й...

:punk Аве с компютър е много лесно да си направиш такава карта нали!!! АЗ НЕ вярвам, че има такава личност, но за сметка на това имам фотошоп :D

Хайде направи такава лична карта. На името на кор Капанов. Нали е много лесно и ти имаш Фотошоп - давай да видим. Или по-лесно е да дрънкаш... дай да те видим дрънкало ли си или какво...

Дали има такава личност или не - най-добре знае НОИ. Винаги има начин да се провери (това, че ти не стопляш как е твой проблем) и проверката показва, че наистина така си се казва жената - това дори си е нормално име сред гражданите на южната ни съседка. Но ти имаш Фотошоп... щом имаш Фотошоп и компютър, то мисленето не е задължително очевидно.

Чакаме да видим личната карта на кор Капанов...

Представям си следната ситуация...Идва красиво момиче да се запознаете и казва:"Приятно ми е!Гугутка!".ХАхахахахХАаххах или "Името ми е Тоалетка...Да точно така Т-О-А-Л-Е-Т-К-А!" :laughing: :laughing: :laughing: Ехх тия родители що не са мислили преди да кръстят горкото си дете... :wacko:

навремето имаше едно момиче което много харесвах , най-накрая се добрах до нея но като се запознавахме и ми каза че се казва нектар ( да,да нектар точно като онова за пиенето ) и не можах да се здържа и се смях доста.... от къде да знам че това е арменско име :D

навремето имаше едно момиче което много харесвах , най-накрая се добрах до нея но като се запознавахме и ми каза че се казва нектар ( да,да нектар точно като онова за пиенето ) и не можах да се здържа и се смях доста.... от къде да знам че това е арменско име :D

То хубаво,че не се е казвала Карнобатска Гроздова...

Какво ми пречи да нашлякам един лист с несъществуващи или случайни номера на хора като Дюстабан Вържиплетов, да го изпечатам, да го сканирам и като го кача някъде да предизвикам фурор? :unsure:

Списъка, показан в линка теоретично е възможен, имена имаме всякакви, но на места просто идва в повечко и... Врабчо Вълков Котов... моля ви...

Не претендирам, че списъкът е 100% достоверен, но и не казвам, че е пълна измислица.

По-вероятно е, имайки предвид ЕГН-тата, да бъде верен, според мен.

Особено що се отнася до този Врабчо Котов - става дума за 1909г. все пак. :)

P.S. Специално ти изсмя ли се поне веднъж, докато гледаше .jpg-то?

Ако си се изхилил, то няма нужда да ми отговаряш. :)

Хайде направи такава лична карта. На името на кор Капанов. Нали е много лесно и ти имаш Фотошоп - давай да видим. Или по-лесно е да дрънкаш... дай да те видим дрънкало ли си или какво...

Дали има такава личност или не - най-добре знае НОИ. Винаги има начин да се провери (това, че ти не стопляш как е твой проблем) и проверката показва, че наистина така си се казва жената - това дори си е нормално име сред гражданите на южната ни съседка. Но ти имаш Фотошоп... щом имаш Фотошоп и компютър, то мисленето не е задължително очевидно.

Чакаме да видим личната карта на кор Капанов...

50971_473.JPG

Never Underestimate the power of the Фотошоп... :D

Само три въпроса:

1. Ти можеш ли да четеш?! Всъщност това е риторичен въпрос - гледам можеш да пишеш, тряя да можеш и да четеш... Но е свързано със следващите два въпроса, та е важно все пак да го уточним...

2. В поста който цитираш къде по-точно съм казал, че НЕ МОЖЕ да се направи на фотошоп такава лична карта?

3. Ти си nino77? Щото аз от него чакам да ми направи лична карта на Фотошоп - да видим като може да дрънка, дали има покритие или само дрънка.

Само три въпроса:

1. Ти можеш ли да четеш?! Всъщност това е риторичен въпрос - гледам можеш да пишеш, тряя да можеш и да четеш... Но е свързано със следващите два въпроса, та е важно все пак да го уточним...

2. В поста който цитираш къде по-точно съм казал, че НЕ МОЖЕ да се направи на фотошоп такава лична карта?

3. Ти си nino77? Щото аз от него чакам да ми направи лична карта на Фотошоп - да видим като може да дрънка, дали има покритие или само дрънка.

кор Капанов,не приемаш поражения,а?

Ragards за sMARTBomber.

кор Капанов,ти си голям мъж вече( I guess),трябва да се научиш да си затваряш устата понякога :rolleyes:

Интересни въпроси, наистина.

Леката шега явно не се приема, от всички като шега - както и да е.

Модератор си и ако искаш го изтрий, щом не е по твоите правила, но аз очаквах да реагираш с "ааа яко" или нещо такова, грешно съм мислел очевидно...

Яко е разбира се. Което е очевидно е очевидно и не се нуждае от уточняване. Шегата е свежа - ако искаш бих могъл да ти изпратя и снимка, та да използваш нея вместо аватара ми - за да стане майтапа пълен :) Очевидно е, че няма нищо за изтриване - така че нямам основание да се намесвам в качеството си на модератор - не съм го и направил.

Въпросът е, че въпросът ми беше сериозен - писна ми от дрънкала и приказки наизуст.

LPFC - не бой се, знаем кога да си затваряме устата, знаем също така, че за някои хора е болезнено винаги да сме прави и го преживяват трудно, но какво пък - ние не сме коледна картичка да носим радост на всички :) Ще пренебрегнем заяждането ти - разбираме в какво състояние на духа е направено и какви комплекси са подложени на избиване чрез него. Един съвет и от нас - голям мъж си вече (we guess) - научи се да не си пъхаш нослето навсякъде - където двама изясняват отношенията си, мъдро е да не се поставяш помежду им - това последното можем да го кажем и по народному, но много нецензурно ще излезе :)

---бележка под линия---

Говорим в множествено число, понеже след като Марто "роди" новата ни самоличност ставаме двама :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...