ThE_UfO Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Отдеве чух от TV-то името Поеблита! П.С. май беше в някаква сапунка... От Пабло -> Пабла -> на галено Паеблита. Само че преводачите малко са ги по-ебЛитнали имената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ти "матка" знаеш ли какво е? Ааааааааааааааааааааааааааа, май трбва да се науча да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Току-що дойде един клиент с фамилия Корбанколев! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 В класицията на VH1 за най-изчанчени имена на новоредени на звезди от холидвуд на пъвро мяста е дете с името Pilot Inspector. Kakъв пилот инспектор ще е или какъв инспектиращ пилот :) не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Моята комшийка ми разправяше за няква нейна позната от нейното село, дето се казвала Грудка Как да си кръста детето така, бе майна? Идеалното женско име е ГЕРТРУДА. А ако е момче ВОЛФГАНГ или Хайнц-Харалд. :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Току-що дойде един клиент с фамилия Корбанколев! то има и такъв футболист, иначе майка като е гласувала имало някакъв Паликъщов Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Всички сме чували за хора на име Цикламия, Мряна, Маратонка и какви ли не. Обаче ето това вече уби всичко детско у мен: Не искам да си представям как се представя тази женица, когато я питат за името й... Аве с компютър е много лесно да си направиш такава карта нали!!! АЗ НЕ вярвам, че има такава личност, но за сметка на това имам фотошоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 Хайде направи такава лична карта. На името на кор Капанов. Нали е много лесно и ти имаш Фотошоп - давай да видим. Или по-лесно е да дрънкаш... дай да те видим дрънкало ли си или какво... Дали има такава личност или не - най-добре знае НОИ. Винаги има начин да се провери (това, че ти не стопляш как е твой проблем) и проверката показва, че наистина така си се казва жената - това дори си е нормално име сред гражданите на южната ни съседка. Но ти имаш Фотошоп... щом имаш Фотошоп и компютър, то мисленето не е задължително очевидно. Чакаме да видим личната карта на кор Капанов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Тази лична карта отдавна съм я проверил: http://nbds.mvr.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Фиданка Кратункова от мойто даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Фиданка Кратункова от мойто даскало Ха ха ха ха ха и това ако не е съвпадение преподавателката ми по биология се казваше Роза Главинкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 за мен си остава класиката Златна Праскова! няма никъв та*ак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 http://mediapool.bg/site/joro/1.jpg .. no comment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Представям си следната ситуация...Идва красиво момиче да се запознаете и казва:"Приятно ми е!Гугутка!".ХАхахахахХАаххах или "Името ми е Тоалетка...Да точно така Т-О-А-Л-Е-Т-К-А!" Ехх тия родители що не са мислили преди да кръстят горкото си дете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Вълкан Боримечков Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 навремето имаше едно момиче което много харесвах , най-накрая се добрах до нея но като се запознавахме и ми каза че се казва нектар ( да,да нектар точно като онова за пиенето ) и не можах да се здържа и се смях доста.... от къде да знам че това е арменско име Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 навремето имаше едно момиче което много харесвах , най-накрая се добрах до нея но като се запознавахме и ми каза че се казва нектар ( да,да нектар точно като онова за пиенето ) и не можах да се здържа и се смях доста.... от къде да знам че това е арменско име То хубаво,че не се е казвала Карнобатска Гроздова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 http://mediapool.bg/site/joro/1.jpg .. no comment. Какво ми пречи да нашлякам един лист с несъществуващи или случайни номера на хора като Дюстабан Вържиплетов, да го изпечатам, да го сканирам и като го кача някъде да предизвикам фурор? Списъка, показан в линка теоретично е възможен, имена имаме всякакви, но на места просто идва в повечко и... Врабчо Вълков Котов... моля ви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Не претендирам, че списъкът е 100% достоверен, но и не казвам, че е пълна измислица. По-вероятно е, имайки предвид ЕГН-тата, да бъде верен, според мен. Особено що се отнася до този Врабчо Котов - става дума за 1909г. все пак. P.S. Специално ти изсмя ли се поне веднъж, докато гледаше .jpg-то? Ако си се изхилил, то няма нужда да ми отговаряш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Куйо Куев Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Хайде направи такава лична карта. На името на кор Капанов. Нали е много лесно и ти имаш Фотошоп - давай да видим. Или по-лесно е да дрънкаш... дай да те видим дрънкало ли си или какво... Дали има такава личност или не - най-добре знае НОИ. Винаги има начин да се провери (това, че ти не стопляш как е твой проблем) и проверката показва, че наистина така си се казва жената - това дори си е нормално име сред гражданите на южната ни съседка. Но ти имаш Фотошоп... щом имаш Фотошоп и компютър, то мисленето не е задължително очевидно. Чакаме да видим личната карта на кор Капанов... Never Underestimate the power of the Фотошоп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Само три въпроса: 1. Ти можеш ли да четеш?! Всъщност това е риторичен въпрос - гледам можеш да пишеш, тряя да можеш и да четеш... Но е свързано със следващите два въпроса, та е важно все пак да го уточним... 2. В поста който цитираш къде по-точно съм казал, че НЕ МОЖЕ да се направи на фотошоп такава лична карта? 3. Ти си nino77? Щото аз от него чакам да ми направи лична карта на Фотошоп - да видим като може да дрънка, дали има покритие или само дрънка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Само три въпроса: 1. Ти можеш ли да четеш?! Всъщност това е риторичен въпрос - гледам можеш да пишеш, тряя да можеш и да четеш... Но е свързано със следващите два въпроса, та е важно все пак да го уточним... 2. В поста който цитираш къде по-точно съм казал, че НЕ МОЖЕ да се направи на фотошоп такава лична карта? 3. Ти си nino77? Щото аз от него чакам да ми направи лична карта на Фотошоп - да видим като може да дрънка, дали има покритие или само дрънка. кор Капанов,не приемаш поражения,а? Ragards за sMARTBomber. кор Капанов,ти си голям мъж вече( I guess),трябва да се научиш да си затваряш устата понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Интересни въпроси, наистина. Леката шега явно не се приема, от всички като шега - както и да е. Модератор си и ако искаш го изтрий, щом не е по твоите правила, но аз очаквах да реагираш с "ааа яко" или нещо такова, грешно съм мислел очевидно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Яко е разбира се. Което е очевидно е очевидно и не се нуждае от уточняване. Шегата е свежа - ако искаш бих могъл да ти изпратя и снимка, та да използваш нея вместо аватара ми - за да стане майтапа пълен Очевидно е, че няма нищо за изтриване - така че нямам основание да се намесвам в качеството си на модератор - не съм го и направил. Въпросът е, че въпросът ми беше сериозен - писна ми от дрънкала и приказки наизуст. LPFC - не бой се, знаем кога да си затваряме устата, знаем също така, че за някои хора е болезнено винаги да сме прави и го преживяват трудно, но какво пък - ние не сме коледна картичка да носим радост на всички Ще пренебрегнем заяждането ти - разбираме в какво състояние на духа е направено и какви комплекси са подложени на избиване чрез него. Един съвет и от нас - голям мъж си вече (we guess) - научи се да не си пъхаш нослето навсякъде - където двама изясняват отношенията си, мъдро е да не се поставяш помежду им - това последното можем да го кажем и по народному, но много нецензурно ще излезе ---бележка под линия--- Говорим в множествено число, понеже след като Марто "роди" новата ни самоличност ставаме двама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.