Jump to content
BulForum.com

Странни имена...

ov3rm4n

Recommended Posts

Kazvali sa mi che imalo edna baba na ime Profirka ! Tova mi zvuchi kato Pro( profesionalna ) firka ( kogato vikame na niakoi koito pie). Obache tova za Minet ( koga li shte se naucha da go picha sas glavna bukva?) i za Maratonka i tn. niamat ravni :lol:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Една приятелка преди време разправяше, че имала колежка в УНСС, която се казвала Любов Френска :). Аз паднах от стола, като го чух това......

Преди време четох една статия,за бум на холивудски имена из Родопите...Една камара Памели,Изаури,Леонсио-вци и др.но едно име направо ме съсипа :woot Силвестър Сталоун РУПЕЦОВ :woot Иначе и тоя момък кърти :tongue 0.JPG обаче женицата дето я е изровил Оверман просто е номер едно....

Една приятелка преди време разправяше, че имала колежка в УНСС, която се казвала Любов Френска :). Аз паднах от стола, като го чух това......

Не знам дали е съвпадение на имената, но има поетеса с такова име - пише еротично-хумористична поезия ;), вече има и сайт :P

Родители кръстиха детето си ... "Гугъл"

Щастливите родители, ливанецът Елиас Кай и шведката Карол, живеят в Калмар, Швеция. Малкият "Гугъл" се е появил на бял свят на 12 септември. Още след като разбрал, че Карол е бременна, бащата решил как да кръсти детето си. "Карол знае как обожавам услугите, които предлагат Гугъл", обяснява Елиас. Като научил новината, чичото на детето коментирал: "Да, така е, да кръстиш следващото си дете Yahoo Fuji Nikon". На интернет сайта на Гугъл вече е създаден блог по случая. Там всички любопитни ще могат да научават как протича животът на детето. Вече можем да си представим как ще се обръщат към него, когато проходи: "Ще ми донесеш ли вестника, Гугъл" или "Синът ми е жертва на грешка 404". Въпросът е кой родител сега ще се осмели да кръсти отрочето си Yahoo, Lycos, Altavista или скромното MSN Search. Информацията е на БГНЕС.

Лешш :laughing: :laughing:

Сега се сещам за идиотския маниер на българина да "осъвременява" стари имена, та хем себичният дедо Едикойси да е доволен, хем името да не е съвсем нафталинесто. Например - имах един съдетскоградинник , който се казваше Тенилин, от Теньо. Викахме му Пластилина ... Пълна дивотия! Името Теньо може да е архаично, но си има стил, тежи си на мястото.

В тоя ред на мисли се сетих един железен виц!

Седяли си две бабички. Едната попитала :

- Миче, как кръстихте внука ти, че не помня?

- Ташко го кръстихме, на дядо му Мъдю.

- Ааа, сетих се. А правнучето ?

- Правнучето е Тестислав.

Та така ...

Познавам една мадама дето фамилията и е МИСИРКОВА..

:rolleyes:

Един мой съученик от гимназията се казваше Господин Аспарухов.Господин беше малкото му име.

:huh: No Comment...

Един мой съученик от гимназията се казваше Господин Аспарухов.Господин беше малкото му име.

:huh: No Comment...

Аз познавам Господин Господинов....

Имах една даскалка,която се казваше Тамара Кущинарова :tongue Иначе арменските имена са ми много странни...Агоп,Армен,Манук...а фамилийте са..... даже не мога да ги запомня :confused

Аз пък го знам като ПАХАРИТО ( pajarito ), което всъщност означава малка птичка :D .

Пахарито или Пахаро е птичето от знамето нa Гватемала. Осевн името на птичката, пахаро(ито) всъщност наистина означава и педал.

Аз познавам Господин Господинов....

А аз познавам Господинка(което е малко по абстрактно щото е женско име ;) ). Явно името е често срещано :)

А иначе баба ми се казва Димка ;)

Едната баба на баща ми пък се казва Матка :D

Едната баба на баща ми пък се казва Матка :D

Майка ми се казва Митка, какво странно има в тва име? :blink: Идва от Митра, което пък от Димитър. А иначе по новините, напоследък все странни имена казват :huh:

Майка ми се казва Митка, какво странно има в тва име? :blink: Идва от Митра, което пък от Димитър. А иначе по новините, напоследък все странни имена казват :huh:

Ти "матка" знаеш ли какво е?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...