Albert Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Kazvali sa mi che imalo edna baba na ime Profirka ! Tova mi zvuchi kato Pro( profesionalna ) firka ( kogato vikame na niakoi koito pie). Obache tova za Minet ( koga li shte se naucha da go picha sas glavna bukva?) i za Maratonka i tn. niamat ravni Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Една приятелка преди време разправяше, че имала колежка в УНСС, която се казвала Любов Френска . Аз паднах от стола, като го чух това...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Преди време четох една статия,за бум на холивудски имена из Родопите...Една камара Памели,Изаури,Леонсио-вци и др.но едно име направо ме съсипа Силвестър Сталоун РУПЕЦОВ Иначе и тоя момък кърти обаче женицата дето я е изровил Оверман просто е номер едно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Чак ся са разчетох в темата и видях поста на golеmiqq.Тоя пич(Бончо Лапков)ми беше даскал по физическо в Патриарх Евтимий като учех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Една приятелка преди време разправяше, че имала колежка в УНСС, която се казвала Любов Френска . Аз паднах от стола, като го чух това...... Не знам дали е съвпадение на имената, но има поетеса с такова име - пише еротично-хумористична поезия , вече има и сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Родители кръстиха детето си ... "Гугъл"Щастливите родители, ливанецът Елиас Кай и шведката Карол, живеят в Калмар, Швеция. Малкият "Гугъл" се е появил на бял свят на 12 септември. Още след като разбрал, че Карол е бременна, бащата решил как да кръсти детето си. "Карол знае как обожавам услугите, които предлагат Гугъл", обяснява Елиас. Като научил новината, чичото на детето коментирал: "Да, така е, да кръстиш следващото си дете Yahoo Fuji Nikon". На интернет сайта на Гугъл вече е създаден блог по случая. Там всички любопитни ще могат да научават как протича животът на детето. Вече можем да си представим как ще се обръщат към него, когато проходи: "Ще ми донесеш ли вестника, Гугъл" или "Синът ми е жертва на грешка 404". Въпросът е кой родител сега ще се осмели да кръсти отрочето си Yahoo, Lycos, Altavista или скромното MSN Search. Информацията е на БГНЕС. Лешш Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Сега се сещам за идиотския маниер на българина да "осъвременява" стари имена, та хем себичният дедо Едикойси да е доволен, хем името да не е съвсем нафталинесто. Например - имах един съдетскоградинник , който се казваше Тенилин, от Теньо. Викахме му Пластилина ... Пълна дивотия! Името Теньо може да е архаично, но си има стил, тежи си на мястото. В тоя ред на мисли се сетих един железен виц! Седяли си две бабички. Едната попитала : - Миче, как кръстихте внука ти, че не помня? - Ташко го кръстихме, на дядо му Мъдю. - Ааа, сетих се. А правнучето ? - Правнучето е Тестислав. Та така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Токущо попаднах на Гуман Стойнов Стойнов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Познавам една мадама дето фамилията и е МИСИРКОВА.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Познавам една мадама дето фамилията и е МИСИРКОВА.. Г-жа Тъпанарчева рулз...по някакво дело я имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Тука на село има една баба дет и викат баба Лимонка И хич да не е, бая я пере съчмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Митка Чипишева-това е името на една моя не много любима служителка в Данъчното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Pla6ime4kov - tva mi e kom6iata.Inache cqloto mi rodoslovie e "jiwotinsko":Rakovi, Valnarovi, Shtukowi, Pepeliankowi....Nema kvo da izbroqwam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Един мой съученик от гимназията се казваше Господин Аспарухов.Господин беше малкото му име. No Comment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ako majete s ime okean sa 3-ma az poznavam 1-niq Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Един мой съученик от гимназията се казваше Господин Аспарухов.Господин беше малкото му име. No Comment... Аз познавам Господин Господинов.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Е сега се натъкнах на звучното име Ставрида! Звучи ми като нещо средно между стафида и стрида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Имах една даскалка,която се казваше Тамара Кущинарова Иначе арменските имена са ми много странни...Агоп,Армен,Манук...а фамилийте са..... даже не мога да ги запомня Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Аз пък го знам като ПАХАРИТО ( pajarito ), което всъщност означава малка птичка . Пахарито или Пахаро е птичето от знамето нa Гватемала. Осевн името на птичката, пахаро(ито) всъщност наистина означава и педал. Аз познавам Господин Господинов.... А аз познавам Господинка(което е малко по абстрактно щото е женско име ). Явно името е често срещано А иначе баба ми се казва Димка Едната баба на баща ми пък се казва Матка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Едната баба на баща ми пък се казва Матка Майка ми се казва Митка, какво странно има в тва име? Идва от Митра, което пък от Димитър. А иначе по новините, напоследък все странни имена казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Майка ми се казва Митка, какво странно има в тва име? Идва от Митра, което пък от Димитър. А иначе по новините, напоследък все странни имена казват Ти "матка" знаеш ли какво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Отдеве чух от TV-то името Поеблита! П.С. май беше в някаква сапунка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 А за името Чайка Бележкова чували ли сте? Тя е нотариус, ето: http://www.google.com/search?hl=bg&q=%D1%8...D0%B2%D0%B0&lr= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ako majete s ime okean sa 3-ma az poznavam 1-niq А ако са 4-има колко от тях познаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.