Grosmaster Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Изискванията са да има AGP слот или ако няма да има вградено видео, може и звука да бъде вграден. Ми това е ако някой има да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Изискванията са да има AGP слот или ако няма да има вградено видео, може и звука да бъде вграден.Ми това е ако някой има да пише Дънна платка от сървър IBM Netfinity 3500, двупроцесорна, slot1 , intel 440LX, 66MHz FSB, работи само с ECC SDRAM, вграден 10/100 ethernet, sound blaster, SCSI controller, ISA, PCI, AGP - 20 лева, в комплект с Number Nine S3 Virge GX2(SGRAM) AGP, 25 лева. В комплект с оригиналната черна кутия за него и захранването му(370W, ако не се бъркам) и флопи, 60 лева процесори и памети като за него, видях из постовете на firmajiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 Дънна платка от сървър IBM Netfinity 3500, двупроцесорна, slot1 , intel 440LX, 66MHz FSB, работи само с ECC SDRAM, вграден 10/100 ethernet, sound blaster, SCSI controller, ISA, PCI, AGP - 20 лева, в комплект с Number Nine S3 Virge GX2(SGRAM) AGP, 25 лева. В комплект с оригиналната черна кутия за него и захранването му(370W, ако не се бъркам) и флопи, 60 лева процесори и памети като за него, видях из постовете на firmajiq Смятам, че съм писъл какво ми трябва точно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Изискванията са да има AGP слот или ако няма да има вградено видео, може и звука да бъде вграден.Ми това е ако някой има да пише ...slot1...sound blaster......AGP... кое точно не съвпада с изискванията ти? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 дъно за АТ кутия, слот 1, с вградено видео (мисля че 8 МБ) и звук. в момента няма PS/2 букса, но би трябвало да може да се сложи. цена на дъното - 20 лв. цена с АТ кутия 250 вата - 23 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 кое точно не съвпада с изискванията ти? :> Не ми трябва дъно от сървър, нито двупроцесорно това малсо ли е? Ако исках такова щях да напиша дъно за АТ кутия, слот 1, с вградено видео (мисля че 8 МБ) и звук. в момента няма PS/2 букса, но би трябвало да може да се сложи.цена на дъното - 20 лв. цена с АТ кутия 250 вата - 23 лв. 20лв. без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Дъното е купено Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.