Jump to content
BulForum.com

дъно Slot 1

Recommended Posts

Изискванията са да има AGP слот или ако няма да има вградено видео, може и звука да бъде вграден.

Ми това е ако някой има да пише B)

Дънна платка от сървър IBM Netfinity 3500, двупроцесорна, slot1 , intel 440LX, 66MHz FSB, работи само с ECC SDRAM, вграден 10/100 ethernet, sound blaster, SCSI controller, ISA, PCI, AGP - 20 лева, в комплект с Number Nine S3 Virge GX2(SGRAM) AGP, 25 лева. В комплект с оригиналната черна кутия за него и захранването му(370W, ако не се бъркам) и флопи, 60 лева

процесори и памети като за него, видях из постовете на firmajiq

Дънна платка от сървър IBM Netfinity 3500, двупроцесорна, slot1 , intel 440LX, 66MHz FSB, работи само с ECC SDRAM, вграден 10/100 ethernet, sound blaster, SCSI controller, ISA, PCI, AGP - 20 лева, в комплект с Number Nine S3 Virge GX2(SGRAM) AGP, 25 лева. В комплект с оригиналната черна кутия за него и захранването му(370W, ако не се бъркам) и флопи, 60 лева

процесори и памети като за него, видях из постовете на firmajiq

Смятам, че съм писъл какво ми трябва точно?!

Изискванията са да има AGP слот или ако няма да има вградено видео, може и звука да бъде вграден.

Ми това е ако някой има да пише B)

...slot1...sound blaster...

...AGP...

кое точно не съвпада с изискванията ти? :>

дъно за АТ кутия, слот 1, с вградено видео (мисля че 8 МБ) и звук. в момента няма PS/2 букса, но би трябвало да може да се сложи.

цена на дъното - 20 лв.

цена с АТ кутия 250 вата - 23 лв.

кое точно не съвпада с изискванията ти? :>

Не ми трябва дъно от сървър, нито двупроцесорно това малсо ли е?

Ако исках такова щях да напиша ;)

дъно за АТ кутия, слот 1, с вградено видео (мисля че 8 МБ) и звук. в момента няма PS/2 букса, но би трябвало да може да се сложи.

цена на дъното - 20 лв.

цена с АТ кутия 250 вата - 23 лв.

20лв. :blink:

без коментар

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...