MAPMOT Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Аве преди много време беше излязла DooM Legacy Project , тя като add-оn за първата част на DooM! Та въпроса ми е,някой ако знае нещо или от къде мога да си изтегля въпросния Legacy Project? Add-on-a включва използване на мишка , скок , 3dfx , OpenGL и много други нещица,които правят първата част на поредицата много зарибена! Видях,че има тема за DooM 3 и не смятам,че на този мой въпрос не му е там мястото! Търсих за други подобни теми,но не намерих! Ако темата ми е непълна или има вече такава - извинявам се ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Аве преди много време беше излязла DooM Legacy Project , тя като add-оn за първата част на DooM!Та въпроса ми е,някой ако знае нещо или от къде мога да си изтегля въпросния Legacy Project? Add-on-a включва използване на мишка , скок , 3dfx , OpenGL и много други нещица,които правят първата част на поредицата много зарибена! Видях,че има тема за DooM 3 и не смятам,че на този мой въпрос не му е там мястото! Търсих за други подобни теми,но не намерих! Ако темата ми е непълна или има вече такава - извинявам се ! май е това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Мерси! Затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.