LeTHAL_RhyMezz Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 interesuva me nqkoi znae li telefoni na hija ZDRAVEC, BALKAN ili nqkakvi drugi nablizko stoto si tarsim kade da sme na 8-mi dekemvri pak nqmam nikakvi telefoni da zvanna za INFO.ako nqkoi ima da pi6e.mersi predvaritelvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 interesuva me nqkoi znae li telefoni na hija ZDRAVEC, BALKAN ili nqkakvi drugi nablizko stoto si tarsim kade da sme na 8-mi dekemvri pak nqmam nikakvi telefoni da zvanna za INFO.ako nqkoi ima da pi6e.mersi predvaritelvo виж това, това и това... за повече инфо за някоя станция пробвай Google... Edit: Хижа Здравец ЗА ВРЪЗКА: Тур. д-во „Шипка" - гр. Пловдив, ул. „Дим. Талев" 18, тел. 032/ 77-78-38; 03109/226. МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 048 807928 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeTHAL_RhyMezz Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 intersuva me pospecialno telefonitena HIJA ZDRAVEC ,BALKAN ili nqkoi okolo tqx !!! nisto ne moje da namerq za tiq hiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 ами ако искаш мога да ти дам телефоните на ГУСВ КОПРИВКИТЕ и на ДИАНА и на хотела КОПРИВКИТЕ те са от спирката на хижа здравец продулжаваш 30 мин пеша на горе предполагам ги знаеш да ги пиша ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Пиши ги и на мене ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Мога да ти осигуря телефона за хижа Балкан, но в момента не е в мен. Мисля че до 2-3 дни ще се видя с човека, дето го има телефона и ще го напиша. Иначе нощувката там вече стана по 10 лв. ако още незнаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 начи на хижа ДИАНА телефона е - 03109229 на ГУСВ копривките е - 03109244 за хотел копривките нз сега утре ще го напиша LeTHAL_RhyMezz пиша ги тук телефоните на ПМ че и др. ги искат ако не ги видиш скоро ще ти драсна и ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Мен ме интересува къща/хижа, която да събира около 15 човека, да има повече от 5 стаи и да няма проблеми с музиката. Някой може ли да ми предложи нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Балкан е идеалната хижа според мен. Вече направиха и втория етаж. Последния път бяхме взели 4 стаи и дори ни дадоха ключа за другия бар (който незнам защо не беше отворен), за да си празнуваме там (празнувахме рожден ден ). То не беше точно като бар ами като закусвалня или нещо подобно, но беше много добре и просторно. А освен това и в петък и събота има дискотека при тях. Само предпочитат да не се яде в стаите, което е и разбираемо. Но на маса се яде по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Идеално ще е да напишеш и на Балкан телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 начи на хижа ДИАНА телефона е - 03109229на ГУСВ копривките е - 03109244 за хотел копривките нз сега утре ще го напиша на Копривките телефона е: 03109233 като обикалях да търся къде да организирам 70 човека от всички станции на хижа Здравец там е най-поддържано!!! Препоръчвам го Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 A eто и телефона на хижа Балкан: 03109236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Мен ме интересува къща/хижа, която да събира около 15 човека, да има повече от 5 стаи и да няма проблеми с музиката. Някой може ли да ми предложи нещо? Ние си намерихме на Студенец една триетажна къща за 20 човека със механа и скара за 25 лева две вечери (на човек) супер яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 А мен ме интересува телефона на хижата от спирката надолу .. начи последната хижа нз как се казва ако някой го знае да каже плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.