Jump to content
BulForum.com

Tarsq INFO za hiji blizki do PLD

LeTHAL_RhyMezz

Recommended Posts

interesuva me nqkoi znae li telefoni na hija ZDRAVEC, BALKAN ili nqkakvi drugi nablizko stoto si tarsim kade da sme na 8-mi dekemvri pak nqmam nikakvi telefoni da zvanna za INFO.ako nqkoi ima da pi6e.mersi predvaritelvo

виж това, това и това...

за повече инфо за някоя станция пробвай Google... ;)

Edit:

Хижа Здравец

ЗА ВРЪЗКА: Тур. д-во „Шипка" - гр. Пловдив, ул. „Дим. Талев" 18, тел. 032/ 77-78-38; 03109/226.

МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 048 807928

ами ако искаш мога да ти дам телефоните на ГУСВ КОПРИВКИТЕ и на ДИАНА и на хотела КОПРИВКИТЕ те са от спирката на хижа здравец продулжаваш 30 мин пеша на горе предполагам ги знаеш да ги пиша ли ?

Мога да ти осигуря телефона за хижа Балкан, но в момента не е в мен. Мисля че до 2-3 дни ще се видя с човека, дето го има телефона и ще го напиша. Иначе нощувката там вече стана по 10 лв. ако още незнаете. ;)

начи на хижа ДИАНА телефона е - 03109229

на ГУСВ копривките е - 03109244

за хотел копривките нз сега утре ще го напиша

LeTHAL_RhyMezz пиша ги тук телефоните на ПМ че и др. ги искат ако не ги видиш скоро ще ти драсна и ПМ :)

Мен ме интересува къща/хижа, която да събира около 15 човека, да има повече от 5 стаи и да няма проблеми с музиката. Някой може ли да ми предложи нещо?

Балкан е идеалната хижа според мен. Вече направиха и втория етаж. Последния път бяхме взели 4 стаи и дори ни дадоха ключа за другия бар (който незнам защо не беше отворен), за да си празнуваме там (празнувахме рожден ден :) ). То не беше точно като бар ами като закусвалня или нещо подобно, но беше много добре и просторно. А освен това и в петък и събота има дискотека при тях. Само предпочитат да не се яде в стаите, което е и разбираемо. Но на маса се яде по-добре. ;)

начи на хижа ДИАНА телефона е - 03109229

на ГУСВ копривките е - 03109244

за хотел копривките нз сега утре ще го напиша

на Копривките телефона е: 03109233

като обикалях да търся къде да организирам 70 човека от всички станции на хижа Здравец там е най-поддържано!!!

Препоръчвам го

:D :P

Мен ме интересува къща/хижа, която да събира около 15 човека, да има повече от 5 стаи и да няма проблеми с музиката. Някой може ли да ми предложи нещо?

Ние си намерихме на Студенец една триетажна къща за 20 човека със механа и скара :punk за 25 лева две вечери (на човек) супер яко :P

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...