Jump to content
BulForum.com

Коя е първата игра която сте играли

yahoo

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

рвата ми игра на компютър беше SC:Broodwar.Не знам защо,може би щото иконката ми е харесала;)

frogger i moon patrol... ako nqkoj drug gi pomni... nepowtorimi igri... s raztyrswashta grafika :P

Purvata mi "konzolna" igra be6e na edna platforma koqto se kazva6e Rambo v koqto ima6e vsevuzmojni malki zaribqvki (poqsnenie Rambo e predi poqvata na 8 bitovite igri i btw ve4e e antika).A purvata mi komp. igra e Hercules :P

Помня онези стари машини с лостове и големи бутони по тях...та на тях за пръв път се пробвах на някаква игрица с роботи , с лазери , стени по които течеше ток и човечето което трябваше да бие лошите роботи.

Оле вече не помня дали съм писал по тази тема...

Първата ми въобще игра беше на 8ца - с една черта (змия) събираш разни точки (ябълки ги водеха) и чертата ти расте. Не знам как се казва. В службата на баща ми - НПП Балкан. Не знам даже дали ходех на училище още... Иначе за РС първата ми е Double Dragon. Едно време в центъра на младите техници ли, не помня как точно се води, след тунела в дясно, там ходехме на курсове по компютърна грамотност на едни 16ки, само дето сичките яко джиткахме игри. Double Dragon, Livingston, Goody, Prince of Persia 1... Все класики. Иначе на моя компютър първата ми игра е Retaliator - Flight Simulator. Заради тази игра и TIE Fighter (Space simulator), все още играя със обърната мишка (Reverse mouse On). Та ме псуват по залите като седне някой след мен :))

Момчета,аз съм играл на РС,може би когато някои от вас не са били родени! :punk Играл съм на така наречените компютри "Правец 82".Тогава имаше едни игри,"Конан",Авантюрист"итн.На дискети бяха качени.Сигурно даже не сте ги чували.

Момчета,аз съм играл на РС,може би когато някои от вас не са били родени! :punk Играл съм на така наречените компютри "Правец 82".Тогава имаше едни игри,"Конан",Авантюрист"итн.На дискети бяха качени.Сигурно даже не сте ги чували.

Пич, и аз ! Скъсвах ги на Bolo :punk

• 3 weeks later...

Така като се замисля може би първата PC игра ми беше Каратеката, и Moon Patrol за Правец 8 луда работа караха ни извънкласно за по 20 минути на човек и направо живеех за този ден. После нашите ми взеха един 386 и играех на Sam 1, Keen 1-6, Aladin, малее даже не се сещам бяха много, после дойде модата на Doom2 мале кви мрежи сме правили а и на първата Delta Force сега като си помисля не стават толкова яки мрежи като тогава!!! Е това беше от мен айде със здраве :devil :devil :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...