Jump to content
BulForum.com

Коя е първата игра която сте играли

yahoo

Recommended Posts

Годината беше 1999 аз бях лапе. Един ден дойде една странна кутия в нас със още една по голяма. И двете бели. Това беше моето първо PC и от там и моята първа игра Crock 2. Незабравим момент. :P

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Първата игра която играх беше супер марио на нинтендо. После си зех един супер як 386 и играех яко на Keen 1,2...6, Sam 1, Dave 1,2, Prehistorik, после дойде ерата на игрите в мрежа, а класиката тогава беше Doom 2 мале като се сетя за какви игри ставаше въпрос и после Starcraft, дано да доживея подобна игра да се направи още веднъж, Айде лека нощ!!! :devil :devil :devil

Parvite igri koito igrah na PC daje ne si gi spomniam.

Edna ot tiah be6e karatekata i tova be6e v centara za obu4enie na deca na

pazara do tunela.PCtata mai biaha Pravec8 ili 16.

Hi4 daje ne si spomniam,za6toto sam hodil prav pod masata :wacko:

Guest the_hot_guy

Pomna li parvata mi igra ?!? :confused bqh na 8-9 God. max dali izob6to sam bil na tolkova ama si spomnqm 4e bqha nekvi koli4ki i nekvi motor4eta :D za ime zabravete izob6to neznam :laughing:

PCtata mai biaha Pravec8 ili 16.

karateka na "krivec" 16 trudno mozesh da pusnesh. na "krivec" 8 trjabva da e bilo ;)

na 386 i nagore veche imashe emulatori na koito da se puskat igrite ot "zlatnia fond"... ehhh kvi vremena bjaha... a emo i sasho napisaha takav hubav emulator da ne govorim pyk kak se skysvahme ot igrane na kvo li ne....... a sega trjabva da se misli za jeni, deca, edno drugo.........

Ако става въпрос за компютърна игра - една с едни топове, където трябва да променяш височината и дължината на изстрела за да поразиш противника,

да да много яка беше и всичко зависеше от скороста на вятъра :punk

Purvo igrah na niakukvo Nintendo u bratov4ed mi ... A ne gluposti ATARI purvo i to u bratov4eda(toi e po goliam s 5 god.) Ne pomna 4esno kazano mai4e be6e edno 4ove4e koeto biagu6e ot edin zatvor...Posle Nintedoto na Batman super trudna Igra i sega ne znam dali moga da ia prevurtia!

Posle i na men mi zeha Nintendo ama s vgradeni igri!Tank4eta Patki s pi6tov Cowboi pak s pi6tov i Tetris!Posl na bratof4eda mu zeha Sega-Mortal Combat 3 niama da obiasniavam zakvo stava vupros seki ia e igral neveroiantna igra !

I taka na 7 godini za pruv put igrah na PC (pak u bratof4ed mi) i to na

Big Red racing Super qka igra ako q nameria 6te si q svalia!

Oh sladki spomeni :love

Az puk ne sum siguren koq mi e purvata igra. Za konzola mai i na men mi be6e taq deto strelq6 edni patki s pistolet :woot Mnoo golqma zaribqvka. A za PC mai be6e carmagedon ili Israel Air Force ili star craft oba4e az ne znaeh za kvo stava vapros v star craft i 4e izob6to tva e strategiq i mi se stori tupa i q iztrih 6toto ne mojeh da strelqm 4ove4etata deto sa na ekrana. :woot :D :P Hahaha. Male kato se setq kolko bqh zle... :woot

• 2 weeks later...

Purvata mi igra beshe na oneq s ru4kite mai beshe asterix.Mnoo qka igrica i oshte q ima maq po nqkoi emulator.Sled tva si zeh Nintendo 8bit-a i oshte v magazina igrah da q probavm.Mai beshe na Mario.Sled tova si zeh Pc-386 i purvata igra beseh nqkvo kazino,s nekvi rotativki...Sushto i SimSity 1.0.Eda ot nai qkite igri zxa onova vreme. :throw:

Pyrvata igra za PC ako moje da se nare4e PC :P be6e Prince of Persia i be6e nqkva bezcvetna na praveca zeleno i 4erno i ima6e edno pc malko po kysno go dokaraha tam be6e cvetna mnogo luda =) i o6te edna igra konan varvarina super lud be6e i toi ama princa go igrah mnogo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...