Jump to content
BulForum.com

Коя е първата игра която сте играли

yahoo

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Kato cqlo purvata mi igra e Super Mario a na PC mi e Quake III ... ot togava sam se zaribil po igra v internet :)

• 1 month later...
Беше през 1985 година, на Правец 82. Не помня името на играта, но трябваше да управляваш едно оръдие, с което стреляш по едни парашутистчета, които се опитваха да те прецакат.

Edit: Сега видях, че има и други динозаври, които помнят тези игри. На каратеката много се изпотих преди да разбера как се минава проклетата решетка...

На Moon Patrol бях много добър :)

И аз така и при тва още си паза Правец 82 в шкафа :D

И аз мисля, че започнах с тетрис.Ако става въпрос за първата пък няма значение на какво.Иначе първата на компютър мисля, че беше Re-Volt, после се зарибих по някъв екшън дали не се казваше Blood.И Chanpionship Manager 99/00. Общо взето тези игри играех като за начало на комопютър...

Абе беше си яко навремето.И като идеш в зала с приятели да пукнеш един Re-Volt в Multiplayer. Понеже в къши машината беше жестока.И трудно се играеха такива яки 3D игри.

purvata igra mi e na pravetz 8 sustoi se ot edna okrujnost golqma kolkoto dve treti ot ekrana i edno malko krug4e 2-3 santa v diametur koeto se namira v centura na golqmata okrujnost ta golqma okrujnost mai predstavlqva6e zemnoto kulbo a igra4a opravlqva edna raketka s formata na strelkata na mi6kata i preblizitelno s takava golemina -celta na igrata e da obikalq6 v prostranstvoto mejdu dvata kruga kato ne dokosva6 nito vutre6niq nito vun6niq -6te kajete mnogo lesno be , da ama raketkata vurvi sama a ti samo na lqvo i dqsno a tq se opravlqva mnogo mnogo trudno i inerciq ima boksuva a skorostta se uveli4ava postoqnno -na kraq kato se blusne6 igrata svur6va i ti pi6e kolko minuti i sekundi si se zadurjal tva e bilo 87-88 gidina YAKOOOOOO

На мен първата ми игра беше една с един октопод и едни човечета трябва да избягват пипалата му за да вземат съкровище, само че тя е такава с две копчета и екранче (Ну пагади). Ако става въпрос за компютърна игра - една с едни топове, където трябва да променяш височината и дължината на изстрела за да поразиш противника, много по-късно играх Волфенщайн (първата)!

mi mai be6e ot parvoto mi pc (ne govoria za pravec) Pentium 1 na 166 i imah duke nukem 3d i nfs 1 :P mnoo be6e fun f nas ! A ! e kak 6e sabravia parvata igra koiato igrah be6e Rebel Moon Rising ! ot godini ia tarsia da si prempmnia kak be6e :)))))) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...