Jump to content
BulForum.com

vietcong2

agop4o

Recommended Posts

cd key: AAG8-7VRQ-99TI-V9V6-L9M9

1.) Unrar, Burn Using BlindWrite 4.5.7 (disable Autoplay in

Options menu) burn in DAO PW at 4-12x click "YES" when asked if

you want to physically includeBWA information.

Alternativley, you can mount the image in a120/dt.

2.) Install and Play. Have Fun

Ама аз ако исках да поправям двигател, щях да кажа точно какъв ми е проблемът :) Сега като не знам доколко си наясно, ще трябва да ти пиша всичко подробно :cry

Не съм я инсталирал точно тази, но ето как става по правило: теглиш файловете (дотук сигурно си се сетил де), ънрарваш ги (тав става с WinRAR, сигурно знаеш де...) и ти излиза имидж. (в случая е .bwt, щом горе пише да се бърнне с BlindRead O.o) Всъщност 5 имиджа де. Сега трябва да имаш и програмката DaemonTools на последната възможна версия (тук) Така, инсталираш даймон туулс, рестартираш машината и в май компютър ти се появява още един СиДи драйв. Той е виртуален и се използва, за да можеш да я инсталираш без да си хабиш дисковете (симулира истински такъв, компютърът си мисли, че има още един... схвана де :)) Сега долу в дясно (system tray) трябва да имаш една малка иконка със светкавичка (зелена, червена или синя...) Кликаш на нея и избираш "Device 0 [буква]: No media" Сега ти се появява browse прозорец, в който трябва да намериш имидж файловете, които ънрарна преди и да ги опеннеш (първият от тях засега) Сега компютърът си мисли, че във виртуалния циди драйв е сложен първия диск с играта. Оттук нататък процедираш нормално, предполагам, че не е нужно да обяснявам... Като ти поиска CD-key, даваш му този по-горе. Избираш място за инстал на играта и почваш да я инсталираш. Като ти поиска диск 2, кликаш пак долу вдясно на иконката със светкавичката и избираш втория файл и т.н. докато свърши и диск 5. Така, сега по принцип игрите имат вградена защита срещу такива като нас, затова ще се наложи да я кракнеш (не знам дали тази специално има крак, не съм я свалял, както вече казах... ако като се опиташ да я пуснеш не ти иска истински диск, не чети нататък) за целта влизаш в един от дисковете по гореописания начин (в май компютър с десен бутон/опън) и намираш папка crack/deviance/така де, някоя папка, в която има .ехе файл, същия като този, с който стартираш играта (обикновено е на първия или последния диск) Копираш този файл, връщаш се в май компютър и намираш мястото, където си сложил играта. Там трябва да има файл, който да е същия като този, който си копирал. Пействаш копирания и уиндоус те пита дали искаш да размениш двата файла. Точно това искаш, затова даваш на yes. Пак пробваш да пуснеш играта (може и от същия файл, който току-що си сменил) Ако и сега не стане, пишеш пак тук, като казваш какво точно ти изписва когато ти показва грешката и се молиш някой друг да ти помогне, защото аз такива игри не харесвам :)

Не се обиждай, ако съм го обяснил твърде подробно, просто наистина не знаех какъв е проблемът :unsure: не искам да кажа, че не разбираш от компютри или нещо такова...

За модераторите: ами много съжалявам, че направих конкуренция на пиннатата ви тема, ама мисля, че човекът заслужава помощ... Ако някой ден ми се развали двигателя, ще знам при кого да отида ;)

Поздрави!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...