agop4o Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 kak se podkarva tazi igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 kak se podkarva tazi igra Има си .нфо файл за тая работа... А впрочем, никът ти нещо общо с мен има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 vse edno da me pita6 kak se remontira dvigatel i az da ti kaja mi to ima kniga za tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 cd key: AAG8-7VRQ-99TI-V9V6-L9M9 1.) Unrar, Burn Using BlindWrite 4.5.7 (disable Autoplay in Options menu) burn in DAO PW at 4-12x click "YES" when asked if you want to physically includeBWA information. Alternativley, you can mount the image in a120/dt. 2.) Install and Play. Have Fun Ама аз ако исках да поправям двигател, щях да кажа точно какъв ми е проблемът Сега като не знам доколко си наясно, ще трябва да ти пиша всичко подробно Не съм я инсталирал точно тази, но ето как става по правило: теглиш файловете (дотук сигурно си се сетил де), ънрарваш ги (тав става с WinRAR, сигурно знаеш де...) и ти излиза имидж. (в случая е .bwt, щом горе пише да се бърнне с BlindRead O.o) Всъщност 5 имиджа де. Сега трябва да имаш и програмката DaemonTools на последната възможна версия (тук) Така, инсталираш даймон туулс, рестартираш машината и в май компютър ти се появява още един СиДи драйв. Той е виртуален и се използва, за да можеш да я инсталираш без да си хабиш дисковете (симулира истински такъв, компютърът си мисли, че има още един... схвана де Сега долу в дясно (system tray) трябва да имаш една малка иконка със светкавичка (зелена, червена или синя...) Кликаш на нея и избираш "Device 0 [буква]: No media" Сега ти се появява browse прозорец, в който трябва да намериш имидж файловете, които ънрарна преди и да ги опеннеш (първият от тях засега) Сега компютърът си мисли, че във виртуалния циди драйв е сложен първия диск с играта. Оттук нататък процедираш нормално, предполагам, че не е нужно да обяснявам... Като ти поиска CD-key, даваш му този по-горе. Избираш място за инстал на играта и почваш да я инсталираш. Като ти поиска диск 2, кликаш пак долу вдясно на иконката със светкавичката и избираш втория файл и т.н. докато свърши и диск 5. Така, сега по принцип игрите имат вградена защита срещу такива като нас, затова ще се наложи да я кракнеш (не знам дали тази специално има крак, не съм я свалял, както вече казах... ако като се опиташ да я пуснеш не ти иска истински диск, не чети нататък) за целта влизаш в един от дисковете по гореописания начин (в май компютър с десен бутон/опън) и намираш папка crack/deviance/така де, някоя папка, в която има .ехе файл, същия като този, с който стартираш играта (обикновено е на първия или последния диск) Копираш този файл, връщаш се в май компютър и намираш мястото, където си сложил играта. Там трябва да има файл, който да е същия като този, който си копирал. Пействаш копирания и уиндоус те пита дали искаш да размениш двата файла. Точно това искаш, затова даваш на yes. Пак пробваш да пуснеш играта (може и от същия файл, който току-що си сменил) Ако и сега не стане, пишеш пак тук, като казваш какво точно ти изписва когато ти показва грешката и се молиш някой друг да ти помогне, защото аз такива игри не харесвам Не се обиждай, ако съм го обяснил твърде подробно, просто наистина не знаех какъв е проблемът не искам да кажа, че не разбираш от компютри или нещо такова... За модераторите: ами много съжалявам, че направих конкуренция на пиннатата ви тема, ама мисля, че човекът заслужава помощ... Ако някой ден ми се развали двигателя, ще знам при кого да отида Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.