spirit Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Здравейте, Може ли някой да ми помогне относно начин за отваряне на браузъра във full screen mode. Опитвах всякакви начини, намерени от Google, но всички сцриптове (java script) отварят popups, което се блокира от браузъра и трябва потребителя да ги разрешава (което искам да избегна). Проекта ми е за CD. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Кой браузър?Аз съм чувал, че има повече от един.Не разбрах дали искаш да го направиш със скрипт задължително или приемаш и друг вариант.F11 е универсалния клавиш за тази цел.Или искаш за ТВОЯТА страничка да го направиш това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Здравейте, Може ли някой да ми помогне относно начин за отваряне на браузъра във full screen mode. Опитвах всякакви начини, намерени от Google, но всички сцриптове (java script) отварят popups, което се блокира от браузъра и трябва потребителя да ги разрешава (което искам да избегна). Проекта ми е за CD. Благодаря предварително Експлодер се отваря във фулскрийн режим с ключ (switch) -k. Тоест в autorun файла на сидито ти трябва да е записано Iexplore.exe -k E:\path\to\the\file.html - така ще стартираш експлодер в kiosk режим, на цял екран и ще заредиш в него файла file.html... Никакви джаваскриптове нищо няма да ти помогне в случая - само ключ от командния ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.