Jump to content
BulForum.com

Помощ!

Mila

Recommended Posts

Днес компютърът ми изведнъж компютърът ми страшно забави, взех да гледам какво става в Windows Task Manager и виждам, че CPU Usage си стои винаги на 100 % и не слиза надолу, което никога не е било. Разгледах процесите (от които почти нищо не разбирам) и забелязах, че има едно чудо svchost.exe, което се движи от 74 до 98 % и май прецаква работата. User Name за него е SYSTEM и затова се чудя какво става и не смея да барам.

Иначе със същото име (svchost.exe) има 4 нещица, двете са в User Name SYSTEM (едното - тази чудесия с многото проценти, а другото с 00 %), едно в User Name NETWORK SERVICE и едно в User Name LOCAL SERVICE.

Пуснах анти-вируса да търси нещо в С - първо върви много бавно, вече 162 минути и нищо не е открил, опитах да направя някаква он-лайн проверка в разните им там сайтове, ама нищо не стана. Единият заби, другият стигна донякъде и също заби, след като ми каза, че имам малко дисково пространство. На С имам от 19,5 общо свободни 4,32 GB а на D - от 17,7 - 2,6 GB.

Опитах се да си спомня дали съм сваляла нещо - само някаква Модзила, която си мислех, че е ъпдейт на Модзила Файърфокс, който ползвам, ама се оказа друга и днес я разинсталирах.

Ad-Aware също безславно заби, изобщо - голяма гадост! :cry :( :unsure:

Моля ви, помагайте...

Благодаря предварително.

Рестартирай компютъра и с помпене на F8 влез в Safe mode. Тогава направи сканиране за вируси.

Между другото, има си специална тема тук.

Благодаря за съвета и извинения, че не съм разбрала къде да напиша въпроса. Моля да се затвори темата, а другите си въпроси ще задам там - мислех, че темата е само за проблеми с анти-вирусни програми и spyware. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...