Jump to content
BulForum.com

class not registered....

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Abe ,hora, ne6to stranno stava s kompiutyra mi!!! Edin film do dnes 3 pyti sym go gledal bez problem, i sega izvednyj media playera mi kazva "class not registered" i ne 6te da go otvarq...bsplayer sy6to kazva, 4e fila e corrupted. Kakvo da fak stava tuka?

Ами виж сега.. ако СканДиск е вършал между тези пускания напълно е възможно да ти ги е прецакал.На мен ми се случи подобно нещо наскоро, и си свалих видео файла наново.Ако си го изключил компютъра докато се е записвало нещо по диска, само от това ще е.Случва се...

Hmmm, ne si spomnqm da sym go spiral v blizkite 2 sedmici...Interesnoto e , 4e vsi4ki ostanali filmi gi otvarq bez problem, ama tozi ne 6te....

A stiga be, scandiska nameri gre6ka v tozi file, ne6to mai 4e 4asti ot nego se namirali v drug location,blablabla, i uj go fixna, ama pak ne 6te....emi kvo, 5 4asa download ne sa ni6to.....

Po dqvolite, sigurno brat mi e sgafil ne6to, dokato me enqmalo....grrrrr, miri6e mi na ubiistvo....

• 4 weeks later...

tova moje da se slu4i ako si mahal kodeci i si zabravil 4e si gi mahnal.

problema mai e v pleyer-a.. ili ako si imal edna bagava versiq na nimo codec pac...

tiq problemi 4ovek moje da si gi navle4e bez da znea :wacko: kakvo stava..

probvai razli4ni versii na BS Player onaq ...8.4 mai nqma6e nikakvi problemi ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...