PSYCHOSIS Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Abe ,hora, ne6to stranno stava s kompiutyra mi!!! Edin film do dnes 3 pyti sym go gledal bez problem, i sega izvednyj media playera mi kazva "class not registered" i ne 6te da go otvarq...bsplayer sy6to kazva, 4e fila e corrupted. Kakvo da fak stava tuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Da si instaliral kodeci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Ами виж сега.. ако СканДиск е вършал между тези пускания напълно е възможно да ти ги е прецакал.На мен ми се случи подобно нещо наскоро, и си свалих видео файла наново.Ако си го изключил компютъра докато се е записвало нещо по диска, само от това ще е.Случва се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 Hmmm, ne si spomnqm da sym go spiral v blizkite 2 sedmici...Interesnoto e , 4e vsi4ki ostanali filmi gi otvarq bez problem, ama tozi ne 6te.... A stiga be, scandiska nameri gre6ka v tozi file, ne6to mai 4e 4asti ot nego se namirali v drug location,blablabla, i uj go fixna, ama pak ne 6te....emi kvo, 5 4asa download ne sa ni6to..... Po dqvolite, sigurno brat mi e sgafil ne6to, dokato me enqmalo....grrrrr, miri6e mi na ubiistvo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 tova moje da se slu4i ako si mahal kodeci i si zabravil 4e si gi mahnal. problema mai e v pleyer-a.. ili ako si imal edna bagava versiq na nimo codec pac... tiq problemi 4ovek moje da si gi navle4e bez da znea kakvo stava.. probvai razli4ni versii na BS Player onaq ...8.4 mai nqma6e nikakvi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 ....grrrrr, miri6e mi na ubiistvo.... Stiga be, ne si struva da go lezish cial zivot zardi edin film...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.