jozo Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ами научете се да пушите като ви пречи. На мен пък ми писна да се съобразявам с непушачите.Тровили се дрън дрън.Както непушачите имат право се оплакват така и аз имам право.Ще си пуша където си искам и в дискотеката също.Като одаря 2 3 ракии и ми се пуши още повече.Ае със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ами научете се да пушите като ви пречи. На мен пък ми писна да се съобразявам с непушачите.Тровили се дрън дрън. Интелигентно някак... Вярно иначе...и на мен ми писна от такива, дето като ида им си резна малко ухо или като им вадна оченце, все пискат. И аз имам права... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ами научете се да пушите като ви пречи. На мен пък ми писна да се съобразявам с непушачите.Тровили се дрън дрън.Както непушачите имат право се оплакват така и аз имам право.Ще си пуша където си искам и в дискотеката също.Като одаря 2 3 ракии и ми се пуши още повече.Ае със здраве. e на тва му се вика егоист Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Добре де,много ми е чудно как се раждат такива теми.Runner,нищо лично,но да ми говориш за дискотеки,ограничаване на пушенето в тях и морал....нереално и смешно.И не си мисли,че на един пушач му е приятно като влезе в някой бар,а вътре не може да си поеме въздух и не вижда на повече от метър,щото някой си е спестил пари от вентилацията.Всички искаме да идем на бар и да е приятно и свежо,а това няма нищо общо с това дали сме пушачи.Предлагам ти да отвориш тема-призив към собствениците на заведения,защото като се позамисля-заради тях страдаш,а не заради мен,Драган и Петкан,които сме пушачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 e на тва му се вика егоист Ами щом самите доктори пушат значи не е чак толкова вредно колкото го преставят.Пък както си е казано всяко нещо си има мярка.Аз пуша по една кутия на седмица което прави по 2 3 цигари на ден.Тва незначи че съм закуравял пушач.Кеф ми е като съм напрегнат да запаля един фас а те искат и тва да ми отнемат някой хора.Затва ще си правя каквото си искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ами научете се да пушите като ви пречи. На мен пък ми писна да се съобразявам с непушачите.Тровили се дрън дрън.Както непушачите имат право се оплакват така и аз имам право.Ще си пуша където си искам и в дискотеката също.Като одаря 2 3 ракии и ми се пуши още повече.Ае със здраве. Ти май не ме разбра. Аз съм пушил толкова години, на колкото си ти. И вярвай ми, наистина пречеш на хората и е вредно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ами щом самите доктори пушат значи не е чак толкова вредно колкото го преставят.Пък както си е казано всяко нещо си има мярка.Аз пуша по една кутия на седмица което прави по 2 3 цигари на ден.Тва незначи че съм закуравял пушач.Кеф ми е като съм напрегнат да запаля един фас а те искат и тва да ми отнемат някой хора.Затва ще си правя каквото си искам. аз не коментирам това дали е вредно или не. казвам ти, че си егоист, защото не ти пука за другите, важното е на теб да ти е хубаво и приятно. но докато ние непушачите с нищо не ти пречим и не те дразним ти го правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ти май не ме разбра. Аз съм пушил толкова години, на колкото си ти. И вярвай ми, наистина пречеш на хората и е вредно. Ами да направим проста сметка.Солта е вредна,мръвките са вредни защото имат холестерол,алкохола е вреден,пушенето е вредно,патладжаните са вредни всичко е вредно.Ми то ако гледам така направо да си тегля ножа.Един живот имам и ако трябва да гледам постоянно кое е вредно и кое не трябва да ям само ТРЕВА(такава обикновенна не за пушене някой да не ме разбере погрешно).И като това е вредно онва е вредно аз да не живея с белите камани на планината вечено?Затова се взима от всичко но с мярка(нестава въпрос за наркотици тях ги отричам напълно). аз не коментирам това дали е вредно или не. казвам ти, че си егоист, защото не ти пука за другите, важното е на теб да ти е хубаво и приятно. но докато ние непушачите с нищо не ти пречим и не те дразним ти го правиш Как да не ми пречите и да не ме дразните.както вие непушачите твърдите че ви навлизам в личното пространство и ви тровя така и вие ми тровите живота.Лишавате ме от личния ми избор.Така ме дразните и мен.Не сте само вие жертвите както искате да се изкарате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Как да не ми пречите и да не ме дразните.както вие непушачите твърдите че ви навлизам в личното пространство и ви тровя така и вие ми тровите живота.Лишавате ме от личния ми избор.Така ме дразните и мен.Не сте само вие жертвите както искате да се изкарате. ама изобщо не е така. ако аз имам някакъв вреден навик, който пречи на другите нормално е да се съобразявам с тях. представи си, че правя нещо, което те дразни и ти пречи, няма ли да искаш да престана? в случая ти ми вмирисваш дрехите - не аз твойте, от теб ме боли глава - не теб от мен. помисли малко колко е глупаво твоето твърдение, че ти пречим по някакъв начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 jozo, стига празни приказки, плс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Интелигентно някак... Вярно иначе...и на мен ми писна от такива, дето като ида им си резна малко ухо или като им вадна оченце, все пискат. И аз имам права... Добре ве, ай като си толкова надъхан чакам да дойдеш да ми резнеш ушенце, да ми ваднеш оченце или да ми направиш забележка че пуша... Ти кола караш ли? Ами що караш, вредиш на околните много повече отколкото аз като пуша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 NEO_DDT, споко бе, ако не може той, все ще се намери някой друг. Хахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Еми така е...като говориш на радиото, то трудно ти схваща идеите... Close this 2803712 consecutive unsuccessful attempt-to-prompt-some-guys-to-think topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Като знаете, че е вредно просто не пречете на хората около вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Много ми е интересно, кога пушачите, ще започнат да се съобразяват с хората, които не пушат. на мен пък знаеш ли кво ми е много интересно? кога непушачите ще почнат да толерират пушачите?е кво,ние не сме ли хора?нямаме ли право на личен избор? като не ти изнася в заведението,че е задимено и че има н-брой пушачи-ВЗИМАШ СИ ЧАНТИЧКАТА И ОТЛИТАШ! никой не те кара насила да ходиш по кафенетата де*ба и тъпото общствео,в което живеем...уфси Не ми говори за заведеня и за разделение на пушачите от непушачите. Всички знаят алчните търговци как решават проблема - една маса за пушачи, следващата за не пушачи и така ги редуват. И кво става - нищо, пак е задимено цялото заведение. Отделно съм виждал с очите си как сядат двама на една маса, на която пише НЕПУШАЧИ и питат сервитьорката, "тук може ли да се пуши", на което тя отговаря "да" и носи пепелника. Без коментар просто.. оплачи се в общината тогава. уупс,или не,май ще е по-добре да се оплачеш на арменския поп за това. едит-очаквайте да се включа в дискусията след ъъъ извесно време,че сега просто няма как да стане номера гхахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 Хахахаха, ами ако дойда и ти разцепя тиквата от ритници и на теб няма да ти е хубаво, нали? Ама какво и аз съм човек нали и имам право на личен избор. Овачар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 де*ба и тъпото общствео,в което живеем...уфси батка, прав си, че живеем в тъпо общество. навсякъде по света се толерират непушачите, защото не вредят на здравето на никой и не пречат на никой. само тука има хора дето мислят като теб --> следователно сме тъпо общество Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Хахахаха, ами ако дойда и ти разцепя тиквата от ритници и на теб няма да ти е хубаво, нали? Ама какво и аз съм човек нали и имам право на личен избор. Овачар... Много си остроумен и кат гледам си и голям маж Runner ся на боi ли ше обращаш темата.Както е трагналo аиди си мерим патките и да се правим на големи биячи.По споко бе 4ovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Хахахаха, ами ако дойда и ти разцепя тиквата от ритници и на теб няма да ти е хубаво, нали? Ама какво и аз съм човек нали и имам право на личен избор. Овачар... еб*м ти тъпата логика... само това ли успя да роди екологично чистия ти мозък? едва ли е имало случай,при който някои пушач специално при теб се е наврял да ти диша дим в лицето.ти сам си се навирал. зацепваш ли смисъла,или да ти го обясня по-простичко? @стенли-на мен ми пречат силните миризми примерно.неприятно ми е,когато някои си е излял половин кофа евтин парфюм върху дрехите.неприятни са ми нечистоплътни хора.неприятни са ми миризливи цигани.пречат ми и бая други неща и кво от тва?като не ми изнася се изнасям,най-общо казано.сам си го интерпретирай. хем знаете,че пасивното пушене е вредно и за вас,хем пак сами се навирате в дима. как да си го обясна тоя феномен?с оная дума,дето можеш да сгрешиш целия и правопис ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Интересно на някой места все се споменава, че тия които карат коли също вредят. Ама пък от къде знаеш, мойта кола може да е стандарт евро 4, а надали цигарите имат някъв стандарт, за по-малко или повече вреда. Аз с мойта кола пак замърсявам, ама съвсем малко, докато пушачите тва неможе да го направят с цигарите Абе и аз не обичам пушачите, пречат ми, но кво да се прави, като половеината ми приятели пушат, неможе да ги зарежеш заради тоя вреден навик. А ако те се замислят, че наистина вредят на себе си и го осъзнаят, а не само да викат, че го знаят, ще ги спрат и толкова. Нито те ще се тровят, нито ще тровят околните. Пък и жълтите зъби, пожълтелите нокти, не са приятна гледка Някво готино момиче и като ти се усмихне и или ноктите и пожълтяли- абе гадна гледка, да не говорим за дъха Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 на мен пък знаеш ли кво ми е много интересно? кога непушачите ще почнат да толерират пушачите?е кво,ние не сме ли хора?нямаме ли право на личен избор? като не ти изнася в заведението,че е задимено и че има н-брой пушачи-ВЗИМАШ СИ ЧАНТИЧКАТА И ОТЛИТАШ! никой не те кара насила да ходиш по кафенетата де*ба и тъпото общствео,в което живеем...уфси оплачи се в общината тогава. уупс,или не,май ще е по-добре да се оплачеш на арменския поп за това. Оф, как ми писна от такива изказвания по такива теми. Явно логиката е като не ми хресват да не влизам. Кой каза че в заведенията трябва да се пуши и че може да издишваш пушека срещу което си искаш лице. Аз такъв закон не съм чул да има до сега. Всеки може да ходи където си иска и да прави каквото си иска, стига да не пречи на останалите. А в случая не непушачите са вредителите. И не изопачавайте толкова нещата. Прекалено много го избивате всички в две различни посоки, като че ли не живеете в реалния живот. И аз съм непушач, но не ми харесва да има помещения за пушачи и непушачи. Достатъчно ми е да не ми издишат срещу мен и като влезна в заведението да не ми се насълзяват очите. Аз като единствен не пуша от компанията, да седна от другия край на заведението ли? Предпочитам ХЕИ да вземе да се спре малко и да се стегне, за да започне да кара собствениците на заведенията да си оправят вентилациите. А за дискотеките съм против да се пуши прав. Има си масички, там да си сядат хората да си поръчат нещо и да си пафкат колкото си искат. Право стоящи и особено играещи пушачи, охраната трябва да ги рита директно навън. Като няма места където да седнат да изпушат една цигара, да не го правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 ...А за дискотеките съм против да се пуши прав. Има си масички, там да си сядат хората да си поръчат нещо и да си пафкат колкото си искат. Право стоящи и особено играещи пушачи, охраната трябва да ги рита директно навън. Като няма места където да седнат да изпушат една цигара, да не го правят. lol Ти имаш ли представа кво говориш?! Охраната трябва да изрита 3/4 от дискотеката! Как да седнат като в хубавите дискотеки още към 12 и половина 1 са пълни? Да ходим от 11 да си пазим места за да можем да пушим???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 Много си остроумен и кат гледам си и голям маж Runner ся на боi ли ше обращаш темата.Както е трагналo аиди си мерим патките и да се правим на големи биячи.По споко бе 4ovek Ами не, аз не се правя на бияч, просто давам поредното абсурдно сравнение. Ама не можеш да отречеш, че съм остроумен и че има логика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Абе хора, от наркомани ли очаквате разбиране и толерантност?! Стига глупости, пушачите си мислят, че света е техен, който не пуши да го духа, да си стои у тях и т.н. Просто няма смисъл... И аз пуша, но винаги се съобразявам с хората около мен, ако има някой, който не пуши го питам дали има нещо против да си запаля и ако ми каже "да" не му скачам на веждите, а просто не паля...голямата работа като не пуша час, два три или ден... ПС Освен наркоманията - българите сме с ужасно ниска култура, никакво възпитание и с убеждението, че винаги ние сме най-великите - мисля, че това е точното обяснение на повечето мнения по-нагоре(които май май се покриват с общото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 lol Ти имаш ли представа кво говориш?! Охраната трябва да изрита 3/4 от дискотеката! Как да седнат като в хубавите дискотеки още към 12 и половина 1 са пълни? Да ходим от 11 да си пазим места за да можем да пушим???! Това беше малко пресилено, но достатъчно е да предупреждават тези които пушат на дансинга или изобщо където и да играят, след което, следва... шут. Тъкмо Палмите няма да е фраш от всякъде всеки петък и събота. Поради което и не съм влизал вече 2 години сигурно там, след като си платих 3 лв. и беше такава гъчканица, че дори нямаше как да се предвижим по-напред и след една 5 минутна трудна обиколка дори не можахме да си намерим място даже да се подпрем и си тръгнахме. Ако там някой ти го мушне няма и да се усетиш от къде ти е дошло. Като че ли няма други дискотеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.