sam Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 malka non stop zala v tsentera tersi administrator ( ne samo kasier ) rabota e mnogo leka i udobna rabotnoto vreme 12 casa no ima vezmojnost da stanat 3 smeni na den zaplatata zavisi ot choveka i ot obit , no ne mi triabva programist dobroto povedenie e nai vajno prosto dokajete kakvo mojete a as shte pokaja kakvo moga niama nujda ot po veche informacia , triabvat mi CV-ta s snimka na adres predlagam_rabota_2005@abv.bg i da mi pishete kolko zaplata ochakvate imate vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Без да обявиш някакво заплащане...обявата ти е тип рекламни агенти, CV-та и снимки и други ... няма определено място ти си фантом някакъв и какво разбираш под администратор?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 и какво разбираш под администратор?? От това което е написал аз разбирам нещо средно м/у програмист и касиер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Обслужваш Клиенти държиш се с тях въспитано и когато се срешнат с проблем отиваш да им помогнеш било то с интернет с игра със спиране на интернет и разни такива работата е лесна за тези които знаят малко от мрежи средно англииски и повечко обща работа по виндовс-а и WORD EXEL успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Обслужваш Клиенти държиш се с тях въспитано и когато се срешнат с проблем отиваш да им помогнеш било то с интернет с игра със спиране на интернет и разни такива работата е лесна за тези които знаят малко от мрежи средно англииски и повечко обща работа по виндовс-а и WORD EXEL успех tochno tova iskam blagodaria ti "Julined" ne kazah kade zalata da niama reklama plashtaneto za edin chovek koito razbera ot rabotata v nikakev nachen ne moje da se sravni s choveka koito ne iska da raboti predpochitam da ima vreska s e-mail, vseki chovek ima individualnost blagodaria vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 за коя зала става въпрос? питам понеже живея на центъра.. и ще ми е близичко да не е някой от speed-овете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 Togava ako mislete che shte mojete da se spravete s rabotata , izpratete CV , snimka i kakto obesneno gore izpratete gi na adresa rabotata vobshte ne tejka no samo za seriozni hora i ako stava vebros za speed , ne e speed molia ne mi karate da davam podrobna informacia tersia podhodiash chovek , a ne iskam da pravia reklama ne parzam mnogo , ne mi triabva speshno , no mi triabva chovek ( parzata rabota sram na maistor ) vzemete vashto vreme no molia izpratete CV kolkoto moje po barzo zashtoto niama da chakam vechno blagodaria vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emsi Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Ima li mqsto za tova lqto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Лятото може ли да се карат само дневни смени защото нямам 18 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 абе вие не виждате ли, че обявата е от 2005 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 ОМФГ ахахахха та чак се чудя защо получавам този мейл Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@googlemail.com> до мен покажи детайли 18:27 (преди 4 часа) This is an automatically generated Delivery Status Notification Delivery to the following recipient failed permanently: predlagam_rabota_2005@abv.bg Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 9): 550 5.1.1 <predlagam_rabota_2005@abv.bg>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table ----- Original message ----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.