A55A551N80R Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 набиранията , най-вече с широк хват И също така мечка, само че с широк хват, и мъртва тяга външен(обратен на маймунския) хват. Но по-добро от набиранията няма!Ако можеш спокойно да си направиш тренировка за гръб с набирания а не на скрипеца(говоря за пред хват и зад хват на скрипеца), прави ги.Дори след време да ти се видят лесни набиранията и правиш 4+ серии без проблем чисто изпълнение и мислиш, че е време да набузиш много кила на скрипеца и там да правиш широк задхват, по-добре хвани по-широко на лоста, така ще е по-трудно, но не спирай с набиранията.Иначе мъртвата тяга и гребането са си задължителни. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 И също така мечка, само че с широк хват, и мъртва тяга външен(обратен на маймунския) хват.Но по-добро от набиранията няма!Ако можеш спокойно да си направиш тренировка за гръб с набирания а не на скрипеца(говоря за пред хват и зад хват на скрипеца), прави ги.Дори след време да ти се видят лесни набиранията и правиш 4+ серии без проблем чисто изпълнение и мислиш, че е време да набузиш много кила на скрипеца и там да правиш широк задхват, по-добре хвани по-широко на лоста, така ще е по-трудно, но не спирай с набиранията.Иначе мъртвата тяга и гребането са си задължителни. ; ) Eй, човек ша си помисли, че ги разбираш! Мечка широко, набирания отзад широко, като му станат лесни да хване още по-широко...като лоста му стане къс... Темата за снимките я обърнахте на упражнения. Най-добре да почне да тренира повечко, пък тогава да мисли какво му куца. То кое му върви, че се е хванал за гърба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 ето една снимка и от мен. снимките са правени лятото 2006 JPG на тази снимка съм 115 кг. при височина 182см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ky Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 аз от днес ходя на фитнес.До месец два ще ви покажа резултата.Почвам от нула без никви добавки химий и тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ето ме и мен:Както само виждате всичко е естествено даже и протеин не пия http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2116816 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2116820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Кой до къде стигна? Аз ще кача малко по-натам, че има един корем, който трябва да се обработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ky Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 бе кат ва гледам общо взето сте здравички сичките Пак на мен ми се прецака цифровката и немога да се снимам :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil_t_t Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 ето ме и мен : На фитнес не ходя (ходил съм 3 пъти през живота ми) не спазвам никви хранителни режими нито ни6то подобно ... Странно че тежиш 57кг.Какви са ти другите мерки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 ето и малко веселба от моя милост рядко ходя на Фитнес предимно вкъщи JackAss 1 JackAss 2 JackAss 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netwarrior1 Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 5 meseca stabilni trenirovki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Абе кви са тия снимки?Дайте свястна и хубава снимка.В момента нищо не се вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Ето ме и мен.Снимките не са нищо особенно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Ето ме и мен нищо особенно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Style2ouf Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 az si treniram okolo godina i otgore ama prekasvah nqolko p1ti,Se za sila treniram ne s1m mnogo qk kato me pogledne6 ot strani.Oba4e ne me ebe 4ovekat sre6to mene sas deset godini li e po golqm ot mene ili e 10-p1ti po qk ot mene,men muskolite na horata ne me pra6at sk4am i gi ubivam i si zanimavam e ima i momenti kogato az s1m pod noja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Абе,момче кой говори тук за бой?Защо свързвате бодибилдинга с боя?Явно ти е толкоз акъла,ама като ти гледам и правописа...Хората са измислили български език.И все пак пише се мускул,а не мускОл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 az si treniram okolo godina i otgore ama prekasvah nqolko p1ti,Se za sila treniram ne s1m mnogo qk kato me pogledne6 ot strani.Oba4e ne me ebe 4ovekat sre6to mene sas deset godini li e po golqm ot mene ili e 10-p1ti po qk ot mene,men muskolite na horata ne me pra6at sk4am i gi ubivam i si zanimavam e ima i momenti kogato az s1m pod noja снощи и аз сънувах странни сънища Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 az si treniram okolo godina i otgore ama prekasvah nqolko p1ti,Se za sila treniram ne s1m mnogo qk kato me pogledne6 ot strani.Oba4e ne me ebe 4ovekat sre6to mene sas deset godini li e po golqm ot mene ili e 10-p1ti po qk ot mene,men muskolite na horata ne me pra6at sk4am i gi ubivam i si zanimavam e ima i momenti kogato az s1m pod noja Това неможе да го напише трезвен човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Нещо умря тоя подфорум... Тренирате ли още бе хора Кофти е снимката ама сестра ми загуби кабела на апарата и тая е с уеб камерата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Абе аз почнах да тренирам ама от много скоро и като имаш предвид, че от 94кг навремето съм станал 114 можеш да си направиш сам извода, че не съм за снимки Очаквам края на лятото да влезна пак в нормата и може би ще постна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 и аз след 2 годишно прекъсване почнах от скоро пак да ходя на килограми почти не съм мръднал ма съм се освинкал яко ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Както сме тръгнали да се хвалим и аз се гордея с едно хубаво шкембенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 дядо снимки нещо а-у? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.