zlobil Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 за всичко съм съгласен ама за пушенето не , много културисти пушат а това не им пречи да са наи-добрите в БГ/света Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 ooo режима просто ми е страшен пуша доволно ям доволно ама и дигам много доволно пък и постоянстворо си казва думата неможе да ходиш 1-2 пъти седмично да дигаш 3-4 месеца и да искаш да станеш як и релефен то не става освен ако не са намесени елементи създадени по химичен път Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 за 3-4 месеца , 1-2 пъти седмично квото и да зимаш няма начин да станеш кои знае колко як и релефен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 виждам 4е това е фитнеса до поликлииникат. нали ? бтв това вобще ти ли си и ако си ти къде живееш Да фитнеса на поликлиниката е, но аз хода много рядко там. Е в момента не хода никъде, защото ще имам изпити(кандидат-студентски). Иначе живея точно срещу спортното и хода в Херкулеса по приницп Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Адашче(макар и папагал ), представа си нямаш колко са важни начина на хранене, както и да не пушиш, да намалиш алкохола до минимум и да се наспиваш добре. Абсолютно всичко влияе и то много! Не е работата само да блъскаш като идиот в залата... Адаш, всичко това ми е известно - не пуша, а алкохолът се ограничава до 2-3 бири на сезмица(поне засега )Относно храненето - всичко е ОК.Гледам да кача малко маса и затова наблягам повечко на въглехидратите,като не пренебрегвам и белтъците Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Да фитнеса на поликлиниката е, но аз хода много рядко там. Е в момента не хода никъде, защото ще имам изпити(кандидат-студентски). Иначе живея точно срещу спортното и хода в Херкулеса по приницп ние с теб сигурно сме се засичали 100% в феркулеса ама аде Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 http://picvalley.net/show.php?2006/05/31/c...0a88778bcf9.jpghttp://picvalley.net/show.php?2006/05/31/e...7cc163755dc.jpg Мите готини снимки,както каза Сашо-Браво.Ама я кажи кога ще дойдеш да поритаме малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 ми аде се се каня ама ся вленах в сесия и се хванах и да работя и малко не остава време иначе и на мен ми се играе ама няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Дайте снимки отпред де. Всички само в гръб се снимат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 митак, кво си напраил ти бе прати някъв меил на ЛС да ти пратя снимката от абитуриентската с жената Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Типично като начинаещ питаш...Всички са така,все си мислите,че са пили вълшебни хапчета.Просто незнаете какво е храненето и начина на живот.Колкото до добавките не мисля,че са глупости просто трябва да имаш много пари,за да си го позволиш,защото се пият постоянно. Разбира се,когато присъстват в режима резултатите идват по-бързо. Ami ne ne sa val6ebni hap4eta steroidi im vikat a pi4a kat go gledam mai e pribqgval do tqh... 90% ot horata s nad 40 raka sa vzimali! Drug e vaprosa 4e mnogo malko ot tqh si priznavat... Sori za 6lokavicata ama pi6a ot edin priqtel i nqma flex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 аз дасъм взимал такива акита ааа не обърка си се тва че ръката след тренировка ми е 44-45 не значи че съм пъкал химии защото 1.преди 3 години бях малко над 115 кила 2.дигам от 3 години 3.от година и половина ходя по 5 пъти на тренировка правя 2 пъти ръце на супер серии 4.за тия 3 години общо ми се събира да не съм ходил на тренировка най-много месец и половина направи сметка колко съм пропускал за килата в момента съм 90 кила извода е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ami ne ne sa val6ebni hap4eta steroidi im vikat a pi4a kat go gledam mai e pribqgval do tqh... 90% ot horata s nad 40 raka sa vzimali! Drug e vaprosa 4e mnogo malko ot tqh si priznavat... Sori za 6lokavicata ama pi6a ot edin priqtel i nqma flex... аз пък не знаех че съм зимал стероиди, трябва докато съм спял :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 И на мен скоро ръката ми става 40 см - май в пържолите ми е имало стероиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ami ne ne sa val6ebni hap4eta steroidi im vikat a pi4a kat go gledam mai e pribqgval do tqh... 90% ot horata s nad 40 raka sa vzimali! Drug e vaprosa 4e mnogo malko ot tqh si priznavat... Sori za 6lokavicata ama pi6a ot edin priqtel i nqma flex... mnogo si zabluden,za nad 40 lesno se stiga bez steroidi ,a za nad 45 studena(ne vednaga sled tren) ve4e moge i da se e prebqgwalo do steroidi.I ne si misli 4e kato zimash steroidi sha stani6 Ronnie,si4ko e kompleksno trqbwa da si otaden na bb P.S:ako ti pokoja moite strii ste kagish 4e 100% sum zimal,no sustnost vuobste ne sum zimal,daje i hranitelni dobawki ne sum zimal mnogo.Toq sport si iska postqnstwo nqma kak da stane za nqkolko meseza,iska godini i pak moge da ne postignesh nesto koi znae kwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ex аз явно съм забравил и аз да кача снимка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Ami ne ne sa val6ebni hap4eta steroidi im vikat a pi4a kat go gledam mai e pribqgval do tqh... 90% ot horata s nad 40 raka sa vzimali! Drug e vaprosa 4e mnogo malko ot tqh si priznavat... Sori za 6lokavicata ama pi6a ot edin priqtel i nqma flex... Не ,че моита е 40 ама замислял ли се ,че просто килограмите на 4овека може да са толкова 4е с малко тренировки и просто ще му доиде малка раката ако е под 40 ПП КАкъвто е извода и от MititU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ето ме и мен : На фитнес не ходя (ходил съм 3 пъти през живота ми) не спазвам никви хранителни режими нито ни6то подобно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 На фитнес не ходя (ходил съм 3 пъти през живота ми) не спазвам никви хранителни режими нито ни6то подобно ... Личи ти! Но какво прави снимката ти тук, а не в раздел снимки и тема покажете се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Личи ти! Но какво прави снимката ти тук, а не в раздел снимки и тема покажете се? Кое по-то4но си ли4и и по кво ? И останалото съ6то не го разбрах. Ако пита6 6то не слагаме снимки в раздела за снимките отговора ми е 4е аз съм сложил отдавна тама ама тва тук е разли4но ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Кое по-то4но си ли4и и по кво ? И останалото съ6то не го разбрах.Ако пита6 6то не слагаме снимки в раздела за снимките отговора ми е 4е аз съм сложил отдавна тама ама тва тук е разли4но ... Извинявай, ако е прозвучало грубо! Имах предвид, че физиката ти не би ме навела на мисълта, че спортуваш, а даже бих си помислил, че си слабичък. Освен, че си гол, не ми става ясно какво прави снимката ти тук? Но знам ли и аз, какво ли разбирам. Извинявай, ако съм те обидил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Според мен си личи че тренира.Просто е малко слаб или снимката е снимана отдалеч.Harmonika ако разгледаш малко по назад ще видиш че има и по слаби от него.Това да тренираш не значи непременно да ходиш на фитнес или пък да изглеждаш като културист.Може и ти да пуснеш някоя снимка да те видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Според мен си личи че тренира.Просто е малко слаб или снимката е снимана отдалеч.Harmonika ако разгледаш малко по назад ще видиш че има и по слаби от него.Това да тренираш не значи непременно да ходиш на фитнес или пък да изглеждаш като културист.Може и ти да пуснеш някоя снимка да те видим. Да така е аз се потдържам във форма като се стремя да мога да правя най-малко 100 лицеви опори за по-малко от 1 минута и да мога да направя набиране с 1 ръка без да я хващам с другата и разни други. Според мен съотно6ението м/у кг. и сила трябва да е такава 4е да може6 да прави6 по4ти вси4ко. Тежа 57кг. и съм висок 1.73. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Според мен някой трябва да зачисти половината коментари, защото са извън темата. Btw, Viper, снимай и краката да видим съотношението горна/долна част, щото с тия набирания и лицеви си представям, какво е положението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Да така е аз се потдържам във форма като се стремя да мога да правя най-малко 100 лицеви опори за по-малко от 1 минута и да мога да направя набиране с 1 ръка без да я хващам с другата и разни други.Според мен съотно6ението м/у кг. и сила трябва да е такава 4е да може6 да прави6 по4ти вси4ко. Тежа 57кг. и съм висок 1.73. За мъж висок 1.73, трябва да си поне 68 килограма, за да изглеждаш добре. 100 лицеви за по-малко от 1 мин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.