Jaguar Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Абе за вас чат програми няма ли? Послените 2-3 страници само офтипици?Както каза някой дойде женско и почнахте да се разтапяте. Ми... не правим нишо против законите на природата... То добре че се появи едно момиче тука че да се съживи темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ми... не правим нишо против законите на природата... То добре че се появи едно момиче тука че да се съживи темата... Много си прав! Подкрепям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Знам, че всеки хвърля камъни по дървото с плодове На дървото има една маймуна , която ще ви ги връща Пък и момичето е хубавко, кво ся Тук вече нямам възражения Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ako nqkoi iska moi da fyrli edno oko vyv profila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Да подновим темата... Давайте да видим до къде сте стигнали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Давайте и вие, има ли прогрес ? Runner, нечовек си ти, ей CadaveriaIX вече сигурно е направила бицепс 65 см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 след 2-3 месеца кат сваля 15те кила може и да ви се покажа. преди туй ша избягвам, че кат ме видите ша спрете да ме слушате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Ей ме и мене Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Zlobil : Я съветвай нещо за широк гръб да потренирам. Някой ми беше казал, че коремните еб*вали майката на гърба Има ли нещо вярно ? Ей ме и мене Цък Браво, Fr0Zen - и ти си изрудяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 да...и за гръб и за рамене посъветвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 набирания широк хват пред гърди,дърпане на вертикален скрипец пред гърди... Коремните преси на римско столче ебават майката на кръста и не ги правя.Има 1 машина за тая цел,която изолира кръста и се набляга на корема Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Zlobil :Я съветвай нещо за широк гръб да потренирам. Някой ми беше казал, че коремните еб*вали майката на гърба Има ли нещо вярно ? Браво, Fr0Zen - и ти си изрудяга чесно казано нямам идея , аз коремни не прав и за това си и носа биреното коремче за гръб незнам при всеки е различно набирания също права много рядко , само скрипец вместо набирания чукчета , малко на мечката и на другите машини в рондото към 5 упражнения права за гръб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Zlobil :Я съветвай нещо за широк гръб да потренирам. Някой ми беше казал, че коремните еб*вали майката на гърба Има ли нещо вярно ? Браво, Fr0Zen - и ти си изрудяга мерси, жалко 4е не мога да постна повече снимки от други ъгли А за широк гръб прави каквото те посъветваха другите - набирания с широк хват пред врат.Ако са ти лесни набиранията пробвай с допълнителни теести Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Абе, гледам се в огледалото и що годе се харесвам, после се снимам и не ми харесва, как излгеждам... Много страноо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Абе, гледам се в огледалото и що годе се харесвам, после се снимам и не ми харесва, как излгеждам... Много страноо. emi ogledaloto uveli4awa sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 По-скоро е заради светкавицата, изчезват всички светлосенки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 simbata, дърпаш на скрипеца отпред широк и тесен хват. тесният натоварва повечко бицепса, но върши перфектна работа. също така за перките прави или с дъмбел или на машина.пулоувъра хич не е лошо за разширяване на гръдния кош като цяло, ти си малък и ще ти влезне много добре понеже още растеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 виждам 4е това е фитнеса до поликлииникат. нали ? бтв това вобще ти ли си и ако си ти къде живееш Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 http://picvalley.net/show.php?2006/05/31/c...0a88778bcf9.jpg http://picvalley.net/show.php?2006/05/31/e...7cc163755dc.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 http://picvalley.net/show.php?2006/05/31/c...0a88778bcf9.jpghttp://picvalley.net/show.php?2006/05/31/e...7cc163755dc.jpg Браво, Митак!А натурално ли е всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 ми аз много пъти съм ти казвал че пари за глупости не давам а химиите и протеините са една глупост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Браво, Митак!А натурално ли е всичко Типично като начинаещ питаш...Всички са така,все си мислите,че са пили вълшебни хапчета.Просто незнаете какво е храненето и начина на живот. Колкото до добавките не мисля,че са глупости просто трябва да имаш много пари,за да си го позволиш,защото се пият постоянно. Разбира се,когато присъстват в режима резултатите идват по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Просто незнаете какво е храненето и начина на живот. Добре, интересно ми е да науча от такъв капацитет като теб за "правилното хранене и начин на живот" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Адашче(макар и папагал ), представа си нямаш колко са важни начина на хранене, както и да не пушиш, да намалиш алкохола до минимум и да се наспиваш добре. Абсолютно всичко влияе и то много! Не е работата само да блъскаш като идиот в залата... @MititU: явно спязваш железен режим, щом даже и протеините ги смяташ за глупост. Казвам го в добрия смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.