URDeaD Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Деба , ся малко сам се омазнил и ме е срам кат ви гледам пло4ките моите се поумазаха малко ама още горе-долу мясат на нещо. Ина4е сам 183 висок , 86 кила , 42 ръка , другото не сам го мерил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 http://www.rukola.com/steroids.html kvo mi govori6 otkazvam se ot si4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 aaaaaa тва е ужасно бе, то за мъж ще е грозно, пък какво да говорим за жена!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 tva 6te mi stoi idealno e bez nqkoi 4asti ako tva vse pak e jena Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Бати яките мацки Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 taq 100 % moje da me zgani na 8ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Аве как така са се назобали супер здраво и нямат окосмяване или просто си ги махат доста прилежно... Щото съм виждал някои имат брада колкото баща ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 spored men e prosto photoshop makar 4e ne bix se u4udil ako e istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Малко нереални ми изглеждат. Верно много расатат с тоя тестостерон ама 4ак пък толкова. Бахти ужасните Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 awe twa da ne sa muje we,ne moge da sa geni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Бати яките мацки Ооо да! awe twa da ne sa muje we,ne moge da sa geni Жувотнооо! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Aveee , sega se usetih , tova moje da sa travestiti weee Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 toq travestit e nai-qkiq koito nqkoga sam vijdal zaklevam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Малиииии!Какви гърбове! Чак ме плашат! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 тия са гадни маина то тва не е човешко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Ei malko pics i ot men : pic 1 pic 2 pic 3 pic 4 pic 5 Po princip ni6to osobeno no vajnoto e 4e se haresvam taka i se 4uvstvam dobre v tqloto si .Ina4e prez svobodnoto si vreme si bluskam fitnes4e i v nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Снимка 1 Снимка 2 ей ма и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 До тук не видях едно хармонично тяло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 До тук не видях едно хармонично тяло! Ква е твойта представа за хармонично тяло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Ква е твойта представа за хармонично тяло? Като за начало един от критериите за хармония, е да имаш ръка, прасец и врат с еднаква обиколка. Номера не е да си харесаш една мускулна група, защото те кефи как лесно нараства, а да се работи за всички. Само така се постига красота, иначе си е чисто и просто убиване на времето и горене на излишни калории. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Дай някви снимки насам, ако ти имаш такова тяло, да знаем за напред =) Немам снимки нема и да показвам щото съм зле в сравнение с тези до сега =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Индеск на Монуврие - показва пропорционалноста на развитие на тялото. Изразява в проценти отношението на долните крайници към трупа: (РЪСТ ПРАВ - РЪСТ СЕДНАЛ) / РЪСТ СЕДНАЛ Под 87% - хора с къси крайници. Между 87% и 92% - хора със средно дълги долни крайници. Над 92% - хора с дълги долни крайници. Индекс за определяне пропорционалноста на ръцете спрямо ръста на тялото - измерва се размахът на ръцете - разстоянието от дисталните фаланги на средните пръсти на двете ръце. При ръст равен на размаха - имате нормално дълги горни крайници. При ръст по-малък от размаха - имате дълги горни крайници. При ръст по-голям от размаха - имате къси горни крайници. Формули за определяне на идеалните пропорции спрямо данните на Стив Риивс и Арнолд Шварценегер (валидна за професионални културисти) : 1. Тегло / 2 = обиколка на мишницата, шията и прасеца. 2. Обиколка на мишницата (отпусната) + 20 = обиколка на бедрото. 3. Обиколка на мишницата (отпусната) + 90 = обиколка на гръдният кош. 4. Обиколка на мишницата + 30 = обиколка на талията. 5. Обиколка на мишницата - 10 = обиколка на предмишницата. Правило за определяне пропорционалноста на главата: Главата трябва да се нанася осем пъти върху ръста. Ако се нанася по-малко от осем пъти - то тя е непропорционално голяма спрямо него. Ако се нанася повече от осем пъти - то тя е непропорционално малка спрямо него. Който отговаря на повечето критерии го черпя един протеинов шейк Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Кво ша рече обиколка на мишницата ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Кво ша рече обиколка на мишницата ??? И аз това се чудя?Аз си мисля че е обиколката на рамото,взето от мишницата нагоре? П.С Някой с пропорции ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.