RottenBrain Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Иначе от тая игрица и аз имам доста спомени.9 месеца я играх и сега никой от форума не играе...всички сме в една друга онлайнка! /офф Прати един ПМ с линк към играта че тъкмо се чудя какво неангажиращо нещо да цъкам /офф Интересно ми е колко са останали тука които си спомнят за самото начало ... free.veno.org (колко народ тогава разпитваха как се влиза във Веното ), smet.ru etc .... Ако не съм имал нет в нас и не съм бил регнат във форума брои ли се че го помня тва време? Относно хубавите и лошите моменти - още помня един спор с Dreamer и един мод относно правилата и 20те ми процента warn. Не че ги махнаха, но беше весело Помня как Psychosis и Hate едва ли не нахълтаха с вратата в първата ми тема Помня как се зарибявах да качвам комикси заедно с Alucard, но те си останаха неоценени. Лошо няма, така съм по-ъндърграунд Като цяло бая неща помня...весело беше в тоя форум. Не че ся не е, просто тръпката от преди като че ли изчезна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Бе бан за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 Бе бан за всички Бе ти нямаш ли си РД за празнуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 QUOTE(KILLERINCHO @ Nov 23 2005, 00:49) Леко ми е минал тука рожденния ден и пак съм готов за подвизи хехе. Имаше мааааалко парти снощи , което пък е лека тренировка за голямото в събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Трябваше под профила ми да пише,че съм в този форум вече от 2 години,но още в началото пуснах една тема дет не трябваше и веднага ми лепнаха БАН ,ама веднага,няма уарн направо БАН.Ще кажа заглавието на темата,но не ми слагайте БАН,моля ви Визио или Евроком,Кое е по-доброто.Иначе много му се радвам на форумчето,винаги ще има някой,който ще ти помогне.Когато затвориха warez.ru 2-3 седмици незнаех откъде да свалям пък и го нямаше и любимия ми форум.Ими беше много кофти,защото тогава много свалях и се радвах на нета.И един ден бях в google и търсих за няква кола и на последните страници видях един форум-много малък и неизвестен.Един беше питал откъде да сваля,като затвориха уареза и друг му беше отговорил да му прати и-мейл.И така и аз веднага му пратих:И след 2-3 дни получих това. здр, яд ме е вече, че отговорих на темата в дира вече над 50 мейла имам от юзъри, които са я видели и продължават всеки ден да пристигат по 5-6 нови. аман! все пак - казал съм... ето ти 3 линка към новите сървъри на евроком: И така........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Тази вечер ще ми остане най скъпия и незабравим спомен от evrocom.info.Докато си чета любимия ми форум ми правиха свирка.Невероятно е съветвам ви да пробвате,ако желаете Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Тази вечер ще ми остане най скъпия и незабравим спомен от evrocom.info.Докато си чета любимия ми форум ми правиха свирка.Невероятно е съветвам ви да пробвате,ако желаете Мухахахахах аааа не паднах от стола....дааа определено ще го пробвам!!!Аз пък вчера си смених ника ако не сте забелязали вече не съм Robi_89 а NightKiller.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 На рожденния си ден (егати съвпадението) навърших 3 години във форума, поне на цифри. Иначе пиша в него едва от миналия октомври. Преди това предимно съм пълнил уареза с музика. free.veno.org го помня иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Аз пък днес (на 23-ти) вече правя 1 годинка . Доста добри неща има в този форум. Жалко за warez-a, но се случват и такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Zaichite da napravqt parti na starite....da nqma sapunka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Аз утре навършвам една година...не знам за старият форум,но много добре помня вареза...беше лесно тогава имаше си търсачка сичко,уплоад...сичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 4eta ia tazi tema i re6ix da vidia koga sam se registrirala... Mai skoro ste duxam svesti4ka )) Spomniam si kak se biax za4ela v edin forum i mi stana interesno. Ima6e niakakva tema za svetovnata politika. Biax se registrirala v tozi forum. Po4ti ne pi6ex, no dosta 4etiax. Vednaj stana na vapros v edin razgovor za tozi forum i edin poznat mi kaza-zasto ne se registrira6 vav foruma na Warez. Negovite potrebiteli sa ot Plovdiv i t.n. i t.n. Biax izpliaskala i vzex, 4e se registrirax i oste s parvia post niakoi mi se naxvarli . Ne pomnia koi. Spomniam si, 4e tozi forum v o4ite mi be6e kato edin zatvoren obstestven krag, v koito ne priemat dobre novobrancite Posle zaradi edin moi iztrit post zatrix po4ti vsi4kite si mnenia xaxaxa. Napravo me be6e zaboliala glavata ot rovi4kaneto i trieneto. Ne mislix, 4e ste e tolkova izmoritelno i oteg4itelno. V interes na istinata poniakoga tuk naistina e zabavno i naistina ima ujasno mnogo otziv4ivi xora, za koeto blagodaria:) Samo mnogo ste me e iad, ako se okaja edinstvenia potrebitel, koito ne e darpal nisto ot Warez-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Те зайците може и да не знаят, какво е сапунка. Някои изглеждат много големи зайци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 форума наистена е един от най добрите в които аз се ровя, пиша , след месец ще стане 1 година от както съм се логнал , имало е и лошо и убаво , карал съм се с админи че ми трият постове и т.н. но иначе доброто е повече наистена е повече тука винаги съм получавал отговор на въпросите си , намерих много яки хора(даже вече ги имам за свои приятели) покрай тоя булшит и много яки збирки направихме и който не е идвал само е изпуснал тука и други работи хубави са ми се случвали но те вече на са за разправяне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Те зайците може и да не знаят, какво е сапунка. Някои изглеждат много големи зайци. То и в казармата като влезнеш, влизаш само с идеята за това, що е то сапунка. Старите те учат какво е сапунка Затова са старите, да учат зайците Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Форумът си е хубав, полезен и интересен. Само един път някои ми беше барнал компа и пуснал една тема, която ме докара до 60% предупреждение. Ама аз съм си виновен, като не се лог- офф- вам. Едно време и аз пишех на шльокавица, ама вече ме е срам и не го правя. Айде живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Ако не се лъжа ZGAN ми беше лепнал БАН-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Повече от 2 години съм тук. Кво да ви кажа... Само хубави работи са ми се случили Без този форум щях да съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Края на февруари 2006 правя 2 години..забавен форум..винаги съм търсел информация..не винаги съм я получвал имам си и 40% варн без който не може за мен който няма варн не е човек(да не ми сложите още ей) и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Аз съм от горе долу година и полувина в този форум. По едно време бях спрял да пиша, ама както и да е . Единственото лошо нещо беше надписа "ПРОФИЛАКТИКА". Все още нямам уорн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Края на февруари 2006 правя 2 години..забавен форум..винаги съм търсел информация..не винаги съм я получвал имам си и 40% варн без който не може за мен който няма варн не е човек(да не ми сложите още ей) и така Е как да не ти сложа уорн ми кажи. Според твоето изказване, модераторите не сме хора, а това според правилата на форума се води обида към екипа който се занимава с поддръжката на форума и доколкото се сещам наказанието беше бан форевър........ Шегувам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Аз пък съм един от ветераните тука член номер 100. като си чета първите теми и ме навяват спомени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Спомням си и деня в,който като отворих уареза пишеше профилактика (мразя вече профилкатики,само кофти неща се случват от профилактиките)и си мислех,че всичко ще се оправи до 2-3 дни максимум и работеше само форума.Беше пълно с потребители и всички питахашкво става и постоянно пускаха нови и нови теми и изведнъж(на същия или на другия ден,незнам точно)всичко изчезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Аз пък помня, когато карамана си пусна еврокомец, как все киснех у тях, четях форума и го тормозех да ми сваля филми. Помня си и първото предупреждение от мод, което си остана и последно . Беше за вторият или третия ми пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Ако не се лъжа ZGAN ми беше лепнал БАН-а. $me prava za ban v forumite ot kakto sushtestvuvat ne e imal...i jalko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.