simbata Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Суперрр!!!! И ако после му се счупи кораба и неможе да се върне... Дано си качи Windows на кораба Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Дано си качи Windows на кораба За да му го хакнат и да не може да стигне до Марс. Аз съм сигурен, че тогава ще предпочете линукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Aко това наистина стане аз предлагам да последваме примера на Императора от SW----> Death Star Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 А ся...ами ако планетите са частна собственост на извънземните? Те са ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 horata nqmat dva leva da se usmihnat planeti 6te si kupuvat nqkoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 тоя не знае кво да си прави парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 тоя не знае кво да си прави парите И ти да си наи-богатия тип на земята и няма да знаеш...като имаш всичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Директен въпрос към тези които продават: - Колко ще ми вземете наем за няколко квадрата? Искам да си направя една кръчмичка някъде извън Земята? Тука вече не ми е спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Директен въпрос към тези които продават:- Колко ще ми вземете наем за няколко квадрата? Искам да си направя една кръчмичка някъде извън Земята? Тука вече не ми е спокойно АХхххаха Няма такав образ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Директен въпрос към тези които продават:- Колко ще ми вземете наем за няколко квадрата? Искам да си направя една кръчмичка някъде извън Земята? Тука вече не ми е спокойно И ще продаваш бира и картофки насред Марс докато Бил Гейтс си пече Д-то на слънце, пие Мартини и си говори с подчинените по MSN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Toя съвсем сериозно трябва да се замисли по въпроса да откаже наркотиците, кой знае кво друса, щом и елемнти от космоса взе да купува, не е харашо работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.