Albert Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ne znam no logichno e da kupi samo malka chast ot mars no ne tzelia Ne sam siguren dali shte kupuva neshto zashtoto ne sam prochel tzialata statia a tak i me matzi da pisha zatova si go prochetete sami. source:www.thetechnews.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Тва с купуването на части от Луната, Марс и други такива са пълни глупости! И от кой ще купи ако не е тайна, след като тя е ничия собственост??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Айде дайте да направим едно акционерно дружество и да купим слънцето и после ще искаме такса затова че другите го ползват =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 От кого бе??? Да се кандидатирам за Юпитер докъто е време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Аз имам малко площ на Плутон. Продавам. Това е просто най-идеалното място за chill-out:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Ami i az se chudia! Prosto Edna novina. Ostava da dojiveem do togava pa shte razberem. Makar che i na mene ne mi se viarva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Аз имам малко площ на Плутон. Продавам.Това е просто най-идеалното място за chill-out:) Ми то зависи от цената. Предлагай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Аз имам малко площ на Плутон. Продавам.Това е просто най-идеалното място за chill-out:) Пусни тема в Buy/Sell Веднага ще се move-не в Тиквата без семки Иначе май има някаква фирма, която се занимава с тея продажби, наистина Разузнаването докладва на Клинтън: - Господин Президент, руснаците започнаха да боядисват луната червена! Клинтън: - Оставете ги да прават каквото си щат. На следващият ден разузнаването (ядосано): - Господин Президент, руснаците боядисаха половината луна червена! Клинтън: - Абе оставете ги да правят каквото си щат. На следващият ден разузнаването (шашнато): - Господин президент, руснаците боядисаха цялата луна червена! Клинтън: - Браво на тях! Хайде сега вие отидете на луната и напишете "Кока-Кола". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Тва с купуването на части от Луната, Марс и други такива са пълни глупости! И от кой ще купи ако не е тайна, след като тя е ничия собственост??! Напълно съм съгласен! От кой ще я купи лол ми ако вече някое извън земно я е купило (междузвездни войни ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Айде дайте да направим едно акционерно дружество и да купим слънцето и после ще искаме такса затова че другите го ползват =)) Браво !!! Аз съм с вас ! По-добра идея от тая - здраве му кажи Сички ша ни плащат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 А има ли собственик на Марс, та да даде парите си на него ? И за к'во му е Марс ... да живее там ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Аз съм собственик на Млечен път.Ако някой е навитак да купи някоя система....да пише на PM...имам нотариален акт...всичко си е точно Тука някви извънземни закъсняват с наема и ся ще ги гоня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Davam kaparo za "mlechen pat" ! Kazvai ofertata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 И за к'во му е Марс ... да живее там ?! Търси нови пазари! btw Темата е идеална за трупане на постове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 na merkurii lqtoto otvarqm hotel germankite da si prepi4at guzovete na nqkoko k gradusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Тва с купуването на части от Луната, Марс и други такива са пълни глупости! И от кой ще купи ако не е тайна, след като тя е ничия собственост??! Изобщо не са глупости. Трябваше да прочетете статията. Необитаемите планети са под юрисдикцията на Института по технологии на ООН (United Nations Institute of Technology - UNIT). Те организират подобни търгове с цел събиране на средства - в случая за мироопазващи операции. Като прибавим факта, че втория по богатство в Макрософт - Пол Алън е основен акционер и идеен поддръжник на проекта за първи частен космически кораб, който скоро имаше полет, идеята чичо Бил да отскочи някой ден до Марс не е чак толкова налудничава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Moje bi statiata triabva da se prochete dosta podrobno. Ako niakoi , koito razbira english ima svobodno vreme ili ima merac tuka moje da prevede i da kaje nai vajnite neshta!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 имал пари- дал ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 "When deep space exploration ramps up, it'll be the corporations that name everything, the IBM Stellar Sphere, the Microsoft Galaxy, Planet Starbucks." -- Fight Club Почнало се е вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Иначе май има някаква фирма, която се занимава с тея продажби, наистина Изобщо не са глупости. Трябваше да прочетете статията. Необитаемите планети са под юрисдикцията на Института по технологии на ООН (United Nations Institute of Technology - UNIT). Те организират подобни търгове с цел събиране на средства - в случая за мироопазващи операции. За това говорих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Това означава облекчаване от процент от данъците , облаги когато остарее и още куп неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Дотук добре. От по-горе написаното разбрах че наистина имало институт дето ти давал документ че притежаваш планетка (тия хора са изкрейзили ) .Ся само не схванах : ние ша си прайм ли кооперацийка да си земем Слънцето на концесия поне докат не са се усетили другите и после да събираме такса мощност от светъ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 А ся...ами ако планетите са частна собственост на извънземните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 ......, идеята чичо Бил да отскочи някой ден до Марс не е чак толкова налудничава. Суперрр!!!! И ако после му се счупи кораба и неможе да се върне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Дотук добре.От по-горе написаното разбрах че наистина имало институт дето ти давал документ че притежаваш планетка (тия хора са изкрейзили ) .Ся само не схванах : ние ша си прайм ли кооперацийка да си земем Слънцето на концесия поне докат не са се усетили другите и после да събираме такса мощност от светъ ? И ако не плащат такса как ще ги накажем? Може би ще го покрием с бризент и то няма да свети? Баси и флудърската тема. Спирам да пиша да не се сдобия с третите 20%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.