Jump to content
BulForum.com

Bill Gates kupuva MARS!!!!!

Albert

Recommended Posts

Тва с купуването на части от Луната, Марс и други такива са пълни глупости! И от кой ще купи ако не е тайна, след като тя е ничия собственост??!

Аз имам малко площ на Плутон. Продавам.

Това е просто най-идеалното място за chill-out:)

Пусни тема в Buy/Sell :) Веднага ще се move-не в Тиквата без семки :laughing:

Иначе май има някаква фирма, която се занимава с тея продажби, наистина :huh:

Разузнаването докладва на Клинтън:

- Господин Президент, руснаците започнаха да боядисват луната червена!

Клинтън:

- Оставете ги да прават каквото си щат.

На следващият ден разузнаването (ядосано):

- Господин Президент, руснаците боядисаха половината луна червена!

Клинтън:

- Абе оставете ги да правят каквото си щат.

На следващият ден разузнаването (шашнато):

- Господин президент, руснаците боядисаха цялата луна червена!

Клинтън:

- Браво на тях! Хайде сега вие отидете на луната и напишете "Кока-Кола".

Тва с купуването на части от Луната, Марс и други такива са пълни глупости! И от кой ще купи ако не е тайна, след като тя е ничия собственост??!

Напълно съм съгласен! От кой ще я купи лол ми ако вече някое извън земно я е купило :rolleyes: (междузвездни войни :punk )

Айде дайте да направим едно акционерно дружество и да купим слънцето :D и после ще искаме такса затова че другите го ползват =))

Браво !!! Аз съм с вас ! :punk :punk :punk По-добра идея от тая - здраве му кажи :) :lol: Сички ша ни плащат :lol: :lol: :lol:

Аз съм собственик на Млечен път.Ако някой е навитак да купи някоя система....да пише на PM...имам нотариален акт...всичко си е точно :)

Тука някви извънземни закъсняват с наема и ся ще ги гоня!

Изобщо не са глупости. Трябваше да прочетете статията. Необитаемите планети са под юрисдикцията на Института по технологии на ООН (United Nations Institute of Technology - UNIT). Те организират подобни търгове с цел събиране на средства - в случая за мироопазващи операции. Като прибавим факта, че втория по богатство в Макрософт - Пол Алън е основен акционер и идеен поддръжник на проекта за първи частен космически кораб, който скоро имаше полет, идеята чичо Бил да отскочи някой ден до Марс не е чак толкова налудничава. :D

Иначе май има някаква фирма, която се занимава с тея продажби, наистина :huh:
Изобщо не са глупости. Трябваше да прочетете статията. Необитаемите планети са под юрисдикцията на Института по технологии на ООН (United Nations Institute of Technology - UNIT). Те организират подобни търгове с цел събиране на средства - в случая за мироопазващи операции.

За това говорих ;)

Дотук добре.

От по-горе написаното разбрах че наистина имало институт дето ти давал документ че притежаваш планетка (тия хора са изкрейзили :blink: ) .Ся само не схванах : ние ша си прайм ли кооперацийка да си земем Слънцето на концесия поне докат не са се усетили другите и после да събираме такса мощност от светъ ? :huh:

......, идеята чичо Бил да отскочи някой ден до Марс не е чак толкова налудничава. :D

Суперрр!!!! И ако после му се счупи кораба и неможе да се върне...

Дотук добре.

От по-горе написаното разбрах че наистина имало институт дето ти давал документ че притежаваш планетка (тия хора са изкрейзили :blink: ) .Ся само не схванах : ние ша си прайм ли кооперацийка да си земем Слънцето на концесия поне докат не са се усетили другите и после да събираме такса мощност от светъ ? :huh:

И ако не плащат такса как ще ги накажем? :P

Може би ще го покрием с бризент и то няма да свети? :)

Баси и флудърската тема. Спирам да пиша да не се сдобия с третите 20%. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...