Friedrich Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Нещо май си се объркал с тая цена , в момента 190С6 струва към 680лв с ддс, или това е цена без ддс(пак не е толкова). А 170Х6 струва около 640 лв с ддс Всъщност имах предвид 170X6, а не 190Х6 http://www.consumer.philips.com/consumer/c...RESHQVHKFSEKI5P Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 значи скоро мисля да си сменя CRT мониторът със TFT главно заради очите .. занимавам се с графичен дизайн и знам че TFT технологията отстъпва пред CRT относно цветовете и яркостта, но пък също видях някои от по-новите и по-скъпи модели, за които четох че се справят добре. още се ровя за най-подходящото решение, но реших да попитам и тук .. готов съм да отделя по-солидна сума, СТИГА да ми върши наистина работа .. моля някой може да ми препоръча подходящ модел да сподели .. благодаря предварително Провери в този форум има доста предложения(ако не си го видял вече)ТФТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.