DeAdMaN_PoRa Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Проблема ми е следния:Що свържа GSM-ma С PC-to чрез Bluetooth или Infrared,на компютара не ми се виждат следните папки който са в телефона:Games,Applications. Ако някой знае как мога да ги накарам да се видят ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikerBoy Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Те по принцип не се виждат...просто си прехвърляш нещата на телефона и от телефона вече си ги местиш в която искаш папка...Ако си слагаш игра тя автоматично си отива в Games така е и с мелодиите, картинките и другите глупости ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 аз съм с p910i и не иска ма ми се свърже с компютъра през usb.прейнсталирах софтуера но отново не става.някои ще помогне ли?мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Та като сме тръгнали с въпросите, моите са следните: Игрите ги свалям ж .jar и .jad формати и какво трябва да направя, за да ги прехвърля на телефона и да мога да ги играя? И другия ми въпрос е има ли в СД-то,което е към гсм-а софтуер за конвертиране на клипчетата, които са във формат .3gp, за да мога да глидем на компа или пък направо програма, която чете такива формати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Та като сме тръгнали с въпросите, моите са следните: Игрите ги свалям ж .jar и .jad формати и какво трябва да направя, за да ги прехвърля на телефона и да мога да ги играя?И другия ми въпрос е има ли в СД-то,което е към гсм-а софтуер за конвертиране на клипчетата, които са във формат .3gp, за да мога да глидем на компа или пък направо програма, която чете такива формати? За какъв телефон? За нокия : Ми в PC Suite има Install Aplications и от там избираш JAR-a май и ти ги инсталва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.