Jump to content
BulForum.com

Problem s Sony Ericsson K700i

Recommended Posts

Проблема ми е следния:Що свържа GSM-ma С PC-to чрез Bluetooth или Infrared,на компютара не ми се виждат следните папки който са в телефона:Games,Applications.

Ако някой знае как мога да ги накарам да се видят ще съм му благодарен.:)

Те по принцип не се виждат...просто си прехвърляш нещата на телефона и от телефона вече си ги местиш в която искаш папка...Ако си слагаш игра тя автоматично си отива в Games така е и с мелодиите, картинките и другите глупости ...

аз съм с p910i и не иска ма ми се свърже с компютъра през usb.прейнсталирах софтуера но отново не става.някои ще помогне ли?мерси

Та като сме тръгнали с въпросите, моите са следните: Игрите ги свалям ж .jar и .jad формати и какво трябва да направя, за да ги прехвърля на телефона и да мога да ги играя?

И другия ми въпрос е има ли в СД-то,което е към гсм-а софтуер за конвертиране на клипчетата, които са във формат .3gp, за да мога да глидем на компа или пък направо програма, която чете такива формати?

:blink: :D :rolleyes: B)

Та като сме тръгнали с въпросите, моите са следните: Игрите ги свалям ж .jar и .jad формати и какво трябва да направя, за да ги прехвърля на телефона и да мога да ги играя?

И другия ми въпрос е има ли в СД-то,което е към гсм-а софтуер за конвертиране на клипчетата, които са във формат .3gp, за да мога да глидем на компа или пък направо програма, която чете такива формати?

:blink: :D :rolleyes: B)

За какъв телефон? За нокия :

Ми в PC Suite има Install Aplications и от там избираш JAR-a май и ти ги инсталва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...