Jump to content
BulForum.com

Nokia N-Gage QD

Recommended Posts

Съжалявам ако съм объркал мястото на темата ама не намерих по-подходящо :) . Та искам да ви питам какво ще ми кажете за тази нокиа щото мисля да си я купя но искам малко консултация от по компетентни в това отношение от мен хора :) мерси предварително!

ми шарки ,какво да ти кажа ... 4к цвята, работи под симбиан ОС ,слот за още памет ,и като имаш предвид че нова е към 250 лв ,си е напрао перфектна :) тук има по подробно описание ,аз даже знам 2 души дето се замислят в/у нея (вкл. и аз) даже неска стана на въпрос в даскало ... :rolleyes:

Пич, по-добре си вземи старата N-Gage и ще си много по-доволен.

Новата, няма радио и не вади стерео звук, това са една малка част от недостатъците и.

Имал съм ги и двете, и мога да ти кажа вземи си старата.

За спревка виж цената на новата QD 266лв. http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=568

а на старата 325лв. http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=499

Сам си направи сметката защо старата е все още по-скъпа от по-новата ;)

Пич, по-добре си вземи старата N-Gage и ще си много по-доволен.

Новата, няма радио и не вади стерео звук, това са една малка част от недостатъците и.

Имал съм ги и двете, и мога да ти кажа вземи си старата.

За спревка виж цената на новата QD 266лв. http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=568

а на старата 325лв. http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=499

Сам си направи сметката защо старата е все още по-скъпа от по-новата ;)

napulno suglasen sam sam s grosmaster az sam s starata n gage stereo zvuk radio tri bandov ne 4e ste ti ste naloji da go izpolzvash 3 ti band

az q vzeh ot 4ovek 250lv na 2-3 meseca be telefona moje i po tankajno da q namerish predpolagam

link

sledi v tozi forum spec za smartphoni e izlizat i n gage na dobri ceni

Радиото не е ли в Handsfree-то ?

60 лв май са много за един звук...

BTW - И аз скоро май ще си купувам такава...ако не събера още 100 лв. за Panasonic X700...

BTW - И аз скоро май ще си купувам такава...ако не събера още 100 лв. за Panasonic X700...

Радиото си е в телефона, но работи само с HF защото го използва като антена ;)

Пич малко трудно ще намериш която и да е от двете Нокии .Аз обиколих целия град и намерих само една N - GAGE QD старата съм я виждал само 1 път.И не го объркваите 1 радио и разлика от 100 лв така че ....... ако иска радио зима си от ония за 5 лв със слушалки и тва е. Аз съм с QD и мога да кажа че игрите са перфектни има програми глупости дори антивирусни така че ти си решаваш. Цената на която ми я предлагаха беше 300лв. но аз я взех с карта на сметка и ми излезна 200лв. :punk

пфф пич зарежи го тоя издрънкан панасоник... просто не си струва парите... верно е офис мофис бак граунд процеси... и кво ? толкова. до тук :-/ а и панелите му стават на гъз точно за 1 месец. а новите сигурно се сещаш че са 100 лв.

LP^sve4o^, защо да е намери трудно?!

Ми защото обиколих целия град за QD-to и намерих последния в пловдив там еи за тва го казвам(става въпрос да го вземе нов с гаранция , софтуер хандсфрее ...............)

Hah razbrah ne6to za stereoto :) Zna4i telefona naistina po princip nqma stereo zvuk, no tui kato e smartphone moje6 da si ka4i6 programka s koqto tel-a ti vadi stereo zvuk :) 4uva se perfektno slu6ah ot 1 pi4 :D

doskoro imax symbian telefon i moga da ti kaja 100% 4e nqma takava programa

Hah razbrah ne6to za stereoto :) Zna4i telefona naistina po princip nqma stereo zvuk, no tui kato e smartphone moje6 da si ka4i6 programka s koqto tel-a ti vadi stereo zvuk :) 4uva se perfektno slu6ah ot 1 pi4 :D

Въпроса беше дали стереото е възможно хардуерно...?

kvo mi no way-ka6 we 4ul li si go 4e govori6. To mnogo qsno 4e ne moje da go napravi hardware-no stereo. Programata simulira stereoto. Tva e simulaciq i to uspe6na :). Hi4 ne me interesuva kak go pravi vajnoto e 4e go pravi

Ми дай името на прогамата де...да огледаме :)

kvo mi no way-ka6 we 4ul li si go 4e govori6. To mnogo qsno 4e ne moje da go napravi hardware-no stereo. Programata simulira stereoto. Tva e simulaciq i to uspe6na :). Hi4 ne me interesuva kak go pravi vajnoto e 4e go pravi

Момче, в голяма грешка си, да знаеш :D Някой здраво се ебава с теб :) Няма начин чрез програма да се изкара стерео от моно изход. Каквито и симулации да правиш звукът, който излиза ще е МОНО.

Аз имах до преди 1 месец стария N-Gage и без да скромнича мога да кажа ,че за мултимедия е просто перфектен.Майната им на игрите просто е много по удобен за писане и вършене на работа+стерео Mp3 което си е върха :music .Да не забравяме ,че има УСБ и занимавките с кард риидъри и т.н. се избягват,а и е с повече рам от останалите телфони.Сега на 3650 не мога ползвам едновременно ICQ+Opera което ми е голяма спънка.А и тия глупости ,че може да се слуша стерео на QD са смешни.Забелязал съм само ,че с програмата eBook reader мисля беше ,ако се инсталират всички пакети може да се просвирва мп3 и там звука е някак си много по-изчистен от който и да е мп3 плеар инсталиран на моно телефон.

Момче, в голяма грешка си, да знаеш :D Някой здраво се ебава с теб :) Няма начин чрез програма да се изкара стерео от моно изход. Каквито и симулации да правиш звукът, който излиза ще е МОНО.

ami nz kakuv 6a e zvuka i 4estno kazano ne me interesuva. Za men e vajno 4e kato go 4uh mi zvu4e6e mnogo dobre. Vajnoto e na men da mi haresva nali vse pak az si e zimam :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...