VEDi Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Като почнаха теми за любими банди айди и аз да постна една за AC/DC. Но имам и конкретен фъпрос: Качих си няколко песни(Много ме кефи Big Balls! ) и искам да помоля феновете им да ми препоръчат някои други техни песни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Албумите TNT, Highway To Hell, Back In Black са много яки. Поне на мен най-много ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Албумът Back In Black e на второ място по продажби във историята. 40 и няколко милиона копия . Иначе едноименнта песен от този аблум, Thunderstruck, The Jack (не е толкова невероятна, но е много популярна), Hell's Bells (тая наистина е брутална), Highway To Hell.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Много ти благодаря! Сега ще видя за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Албумът Back In Black e на второ място по продажби във историята. Малко офтопик: А кой е на първо място и на коя група е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Малко офтопик: А кой е на първо място и на коя група е? На Майкъл Джексън някъв... Вече е невъзможно да бъдат достигнати подобни цифри благодарение на явления като warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 ***искам да помоля феновете им да ми препоръчат някои други техни песни! Имам всичко на диси, това ми е бест плейлиста: AC DC - 1981 - Dirty deeds done dirt cheap AC DC - 1981 - Big balls AC DC - 1981 - Ride on AC DC - 1997 - It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'N' Roll) AC DC - 1976 - Rock' n' roll singer AC DC - 1976 - The jack AC DC - 1976 - T.N.T. AC DC - 1976 - Can i sit next to you girl AC DC - 1978 - Rock' n' roll damnation AC DC - 1979 - Highway to Hell AC DC - 1979 - Walk all over you AC DC - 1979 - Touch too much AC DC - 1997 - Hells Bells AC DC - 1997 - What Do You Do For Money Honey AC DC - 1997 - Let Me Put My Love Into You AC DC - 1997 - Back In Black AC DC - 1980 - You shook me all night long AC DC - 1981 - Problem Child AC DC - 1981 - For those about to rock (we salute you) AC DC - 1981 - Inject the venom AC DC - 1984 - You ain' t got a hold on me AC DC - 1986 - Shake your fondations AC DC - 1986 - Who made who AC DC - 1990 - Thunderstruck AC DC - 1990 - Moneytalks AC DC - 1990 - The razors edge AC DC - 1990 - Are you ready AC DC - 1995 - Hard as a rock AC DC - 1995 - Cover you in oil AC DC - 1995 - Boogie man AC DC - 1995 - Burnin' alive AC DC - 1995 - Hail cesar AC DC - 1995 - Whiskey on the rocks AC DC - 2000 - Stiff Upper Lip AC DC - 2000 - Can' t stop rock' n' roll AC DC - 2000 - Satellite blues Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 мен супер много ме зарибява big balls даже това беше първото им парче което чух бях супер малък и чувах дриги неща да се пеят иначе групата са си супер ... аватралийци бяха нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Една от мечтите ми е да ги видя на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 бива ги песента TNT ми харесва най-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Велика група Искам само да допълна към песните и "Cover You In Oil" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Като почнаха теми за любими банди айди и аз да постна една за AC/DC. Но имам и конкретен фъпрос: Качих си няколко песни(Много ме кефи Big Balls! ) и искам да помоля феновете им да ми препоръчат някои други техни песни! Лично за мен това е просто най-великата банда, на всички времена, какво повече да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 На Майкъл Джексън някъв... sick1.gif Вече е невъзможно да бъдат достигнати подобни цифри благодарение на явления като warez.ru biggrin.gif По скоро заради навлизането на .mp3 и заради Napster AC/DC са велика банда и на мене са ми една от групите в Топ 5 в личната ми класация Една от групите която не изневери на стила си през годините и не се поддаде на комерса. Страхотни концерти, страхотна музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 men ako pitate edna losha pesen nqmat ac/dc ama men nai si me kefqt thunderstruck,highway to hell,t.n.t., rock your litlle heart out,live wire,the jack i its's a long way to the top a nai gotini sa im albumite dirty deeds done dirt cheap, High voltage,let there be rock,highway to hell i the razors edge teq moga da gi slusham dokato puknaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 A това е първият сингъл от новия албум "Black Ice", който пускат през октомври. Пък най-мечтано ще е да наминат през България догодина пичовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Айде да съберем около 3 милиона приблизително де (евро) и да ги поканим да посвирят на някой рожден ден !Аз мога да услужа с банкова сметка! И молебен в някой храм Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 M' то и аз ша пална 2 - 3 свещички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Според мене повечко свещички трябва да се палнат за да ги видим в Бг Е аз ги видях преди 2 седмици на 12-и Ноември в Madison Square Garden - New York City... след този концерт... на мене вече по концерти не ми се ходи... друга банда на живо не искам да виждам... това не беше просто яко... беше феноменално размазващо... ах... искам пааааааак Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 От известно време ми влизат някви слухове, че към България ще идват, ама за сега са само слухове Не съм особен фен, ама на един евентуален концерт не знам за кво избухване ша става въпрос Набожните да се молят ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 AC/DC си е AC/DC няма друга такава банда. Имам един техен концерт на двд от берлин от преди няколко години като си го пусна и направо настръхвам, преставям си кво е на живо сред публиката. Може да са в напреднала възраст пичовете но имат огромни количества енегия и я раздават без резерви. Дано ги дочакаме в БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 От известно време ми влизат някви слухове, че към България ще идват, ама за сега са само слухове Не съм особен фен, ама на един евентуален концерт не знам за кво избухване ша става въпрос Набожните да се молят ... Храмове строим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 сега скоро ще излезне и книга за тях която е превод от друго издателство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 http://www.dnes.bg/article.php?id=66004 Някой знае ли нещо повече по този въпрос? От типа на: Къде ще се продават тези билети? И вярна ли е въобще информацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 От това по-официално инфо, здраве му кажи! "И трите вида пакетни билети се пускат в продажба от 19.02.09г в 09:00 часа. Местата, на които ще се продават са: в офиса на радио Z-Rock (гр.София, ул. Янко Сакъзов 3), в офиса на Туристическа агенция Лидия Турс (гр.София, ул.Хан Аспарух 22) и в Община Каварна (гр.Каварна, ул.Добротица 50)." Още нещо: Билетите за бивша Югославия (ок. 35000) са се продали за 3 часа. Ще се молят да останат билети от квотите за съседните балкански страни (ок. 20000), за да се възползват и от тях. Това го четох някъде преди малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Мерси. Сега като прочетох това, тотално се обезкуражих. Надали ще се преборя за билет. Още повече че се намирам в Пловдив. Не видях да се споменава билетопродавница тук. Жалко, жалко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.