Jump to content
BulForum.com

+ Гледах...

ralexes

Recommended Posts

За Contact съм съгласен, че е добър филм, но тая скука The Time Machine.... незнам как може да дадеш толкова висока оценка. аз му давам 5.5-6/10.

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Contact - Сами ли сме във Вселената? Естествено че не. Има толкова милиарди галактики, че просто е ясно, че някъде съществува живот. Естествено обаче голяма част от човечеството е доста тесногледо и приема за истина само това което вижда. Естесвено има такива които дори са имали контакт със други същества, но просто никой не им вярва или всичко е изключително засекретено. Във филма става нещо пободно. Млада и амбициозна астрономка е посветила живота си именно в името на науката и по-точно на космоса. След като се е заела с шантавата според някой идея да търси извънземни, тя прекарва половин деситилетие на нокти да не би някой да им резне финансите. Един ден обаче, когато всичко изглежда свършило, тя чува странен шум от съзвездието Вега. Сърбят ме пръстите да ви напише останалото, но просто ще ви разваля удоволстивето. Филма не е много нов и лично аз го бях гледал 1-2 пъти, но реших да го гледам още веднъж. Гледайте го и вие за да разберете какво имах предвид в увода :).

Оценка:8/10

От къде намери субтитри за филма на български и да са на 2 диска?Както е версията в уареза?Аз свалих филма ама късно видях че качените субс са на английски!

5036.jpg

Много здрав екшън с много тръпка.

Разправя се как ударния отряд обкражава един участък в който има полицаи и затворници.Един от тези затворници е нужен на ФБР(или там както са :P)за да го убият щото им прецаква работата :D.Полицаи и затворници се обидиняват и заедно почват да избиват малко по малко отряда.Но после настъват разногласия!Едни почват да бягат други предават трети :)Но всичко завършва както трябва-доброто побеждава

Филма е много як.Гледайте го!

Оценка 8/10

Edited by KenwooD

sMARTBomber, малко съм :love и ще ме извиниш :lol: . Наистина съм се объркал :).

w00x, поне си правя труда да напиша нещо за филма, а не го определям като "готин" или "пълна скука" ;). А толкова висока оценка давам, защото филма не е никак посредствен стига да го разбереш.

KenwooD има на dvd.box.sk

w00x, поне си правя труда да напиша нещо за филма, а не го определям като "готин" или "пълна скука" ;). А толкова висока оценка давам, защото филма не е никак посредствен стига да го разбереш.

филма съм го гледал 2 пъти (единия път го даваха по HBO и....) и никакъв особен замисъл (за разбиране) не можах да открия. един човек си пътува в бъдещето не помня с каква цел.. сбива се.. отива много в бъдещето.. земята е като нова.. някакви подземни хора владеят света и тероризират населението.. и общо взето.. това беше. всичко интересно е показано на Trailer-а. за обясненията дето ги пишеш.. евала. аз лично не ги чета ако са много дълги, а само гледам оценката която си дал и ако не съм гледал филма отивам в imdb.com и там гледам Plot Summary което създателите на филма са дали.

CRASH

Просто великолепен! Силен и въздействащ филм! Съвсем спокойно би могъл да бъде преведен на бг "Обрати на съдбата". История за това как всеки един от нас крие в себе си и ангел, и дявол. История за това как предразсъдъците могат да се превърнат в смъртоносно оръжие. История за това как целият ти свят може да се преобърне за секунда и животът ти никога да не е същият отново. История за живота такъв, какъвто е.

Edited by PSYCHOSIS

D.E.B.S

Ако отворите кой да е тълковен речник, срещу D.E.B.S ще прочетете - изключително тъп, плосък, малоумен, забранен за лица над 10 години. Най-некадърния spy филм, който съм гледал. Дефакто не очаквах да е нещо особено, ама то се оказа неприлично много в киреча.

Или както се пее в една песен на Slipknot - "Danger, keep away!".

Fanfan la tulipe

Филмът предлага доста свеж хумор; екшън сцени, които повече мязат на цирк; бозав сюжет и Пенелопе Круз :)

Филмът нито е изпълнен с някакъв заряд, нито действа разпускащо и релаксиращо - сиреч и с него, и без него се тая.

Fanfan la tulipe

Филмът предлага доста свеж хумор; екшън сцени, които повече мязат на цирк; бозав сюжет и Пенелопе Круз :)

Филмът нито е изпълнен с някакъв заряд, нито действа разпускащо и релаксиращо - сиреч и с него, и без него се тая.

Е,то нали това е целта :) Да прилича на цирк.

Не знам,на мен ми хареса филмчето именно заради веселите сцени тип "цирк". Не съм гледала предишния филм и не мога да ги съпоставям,но ако искате нещо свежо и си нямате работа,филмчето е подходящо :) :D

Fanfan la tulipe

Чувал съм,че оригиналът с Жерар Филип е доста по-добър,ще го гледам тези :) дни

Edited by HBK

Зачудих се и викам да пробвам тука,защото тука сте киномани :D .

Значи трябва ми някакво филмче,подобно на Dangerous Minds.За черни,за гетото,за престрелки там,рап...такива неща.От рода на филма горе.

10x :bgrin:

Зачудих се и викам да пробвам тука,защото тука сте киномани :D .

Значи трябва ми някакво филмче,подобно на Dangerous Minds.За черни,за гетото,за престрелки там,рап...такива неща.От рода на филма горе.

10x :bgrin:

City by the Sea ....не е с негри ,но атмосферата е мрачна , става въпрос за наркотици абе работата е много доволна :D

Ghost - Една фантастична любовна история. Отново в типа "едва когато загубиш нещо го оценяваш". По-точно - става дума за влюбена двойка, но нежната страна е невероятно влюбена, докато мъжката чуе ли за брак и започва да премигва бързо-бързо. В ролите Деми Мур и Патрик Суейзи. Една вечер след като се прибират след разходка, Сам бива убит. Тъй като обаче има недовършени дела, духът му остава тук. Защо пък да има недовършени неща? Разберете сами, защото нищо не е толкова просто... Филмчето като цяло ми хареса, а това, че е на 15 години даже е плюс. Този филм отново ще ви покаже, че за любовта няма граници.

Оценка:7.5/10

Contact-Просто няма по-голяма простотия!!!2 часа и половина загуба на време!!!Нищо смисбено нямше в тоя филм.Поне за мен пълна боза.Очаквах повече разочарова ме :( Не го гледайте!Ще съжалявате!

Оценка 2/10

Edited by KenwooD

ContactНищо смисбено нямше в тоя филм.

Тук много, ама много грешиш. Все пак е добре да се обосновеш с прости думи кое не ти е харесало, вместо да пишеш няколко напълно безсмиследни изречения. Кажи какво повече си очаквал - летящи чинии, космически битки, супер ефекти?

City Of Angels - Филм който искам да гледам отдавна, но все свалям нещо друго и отлага. Пригледа ми се любовна историйка и най-после го свалих. Лошото е, че филма не покри очакванията ми. Единственото нещо във цялата любовно-драматична сюжетна линия което ми хареса беше това как ангел се превръща в човек заради любовта към една жена. Наистина доста драматично, мащабно и т.н. Дотук добре, но целият филм сякаш е на бавни обороти. Не знам защо имах такова усещане, но то ме накара да се чувствам малко странно. Всичко е доста мрачно. Любовта и смъртта понякога присъстват в един миг. Това също ми хареса. Като цяло обаче очаквах малко по-верда атмосфера. Не знам...може би това е един от филмите които ще разбера и оценя след време. Не бяха изгубени 2 часа, така че го препоръчвам.

Оценка:6.5/10

La Cité Des Enfants Perdus - Поредният филм който оценките на IMDB ме подлъгаха да сваля. Уникална простотия. Имаше неща които ми харесаха, като например мрачният град - много добре презсъздаден. Въобще мрачната атмосфера. Обаче всичко останало...ужас. Сюжет? Ъъъъ...има нещо подобно, но е необяснимо. Изненада ме друго - Judith Vittet. Малко момиченце, което е много красиво, пък и играе перфектно ролята си. А самата роля е доста сериозна и на моменти ми приличаше на зряла жена. Наистина все едно гледам Dakota Fanning в Uptown Girls или Man On Fire.

Оценка:2.5/10

City Of Angels - Филм който искам да гледам отдавна, но все свалям нещо друго и отлага. Пригледа ми се любовна историйка и най-после го свалих. Лошото е, че филма не покри очакванията ми. Единственото нещо във цялата любовно-драматична сюжетна линия което ми хареса беше това как ангел се превръща в човек заради любовта към една жена. Наистина доста драматично, мащабно и т.н. Дотук добре, но целият филм сякаш е на бавни обороти. Не знам защо имах такова усещане, но то ме накара да се чувствам малко странно. Всичко е доста мрачно. Любовта и смъртта понякога присъстват в един миг. Това също ми хареса. Като цяло обаче очаквах малко по-верда атмосфера. Не знам...може би това е един от филмите които ще разбера и оценя след време. Не бяха изгубени 2 часа, така че го препоръчвам.

Оценка:6.5/10

[

Обаче саундтракът е много добър на Град на ангели!

Някой ще ми репоръча ли филми на расова основа и нетърпимост.От рода на Класиките Американска история Х и Твърда Вяра(The Believer).Все филми с дълбок смисъл.

Някой ще ми репоръча ли филми на расова основа и нетърпимост.От рода на Класиките Американска история Х и Твърда Вяра(The Believer).Все филми с дълбок смисъл.

Много такива не съм гледал,но не казвам че не ги харесвам.2 филма се сещам сега-Romper Stomper-скинари,китайци,сещаш се какво става нататък! :D

Schindler's List-много останах очарован от този филм.Направен е по истински случай и наистина завладява.Заслужава си гледането!

DELTA FORCE BLACK HAWK DOWN :punk За тези , които са пропуснали да го гледат им го препоручвам ..... той също е по истинси случеи ...... :D иначе като жанр е WAR много е як :excl:

David Blaine - Mystifier Просто невероятен филм малко пояснение Даивид Блаин е мак върви по улиците на градове и показва на случаини минувачи най различни номера повечето от които са просто необясними за мен задължителен за хората които обичат магии ще бъдете изумени

ПП има го на нашия тракър

Пробвай Romper Stomper ,с Ръсел Кроу е :)

Гледах и Brother Bear и наистина много добър филм , въпреки , че не се зарибявам по анимаци само той и Finding Nemo МНОГО ми харесаха .... ъъъъ искам да попитам дали The Ring 2 е як и дали да го гледам :confused щото гледам , че много го рекламират и ..... :punk