RaptoR Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 COLD PURSUIT Класически Лиъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Trance Не го бях гледала, хареса ми. Макавой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 (edited) On 6/5/2019 at 11:25 PM, gal4enceto said: Trance Не го бях гледала, хареса ми. Макавой понякога търся списъци за филми 18+ и си харесвам в един такъв и аз скоро го намерих и не бях разочарован. The Devils Violinist - Макар и стар (2013) филма хич не е лош. Разправя се за Паганини, но не знам дали е по действителни събития. Вчера даваха по тв коопродукция САЩ/Англия/Испания... Intruders/Натрапници и ми хареса. Edited January 30, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 (edited) Duck Duck Goose - страхотно забавна анимация. Sausage Party - не знам защо съм се дърпал до сега да гледам този филм. Edited January 30, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 It Chapter Two - по нищо не отстъпва на първия. Дори тук имаше още повече ужасни моменти. Горещо препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Доста време не съм писал тука, а трябва да се помете малко диска, та ги подкарвам по азбучен ред: ALPHA Много приятен филм ANNABELLE COMES HOME Тук общо взето нещата са ясни, няма особени изненади ARCTIC Странно, но този филм не можа да ме разочарова и го слагам тук. Просто тоя пич е железен. BLACKKKLANSMAN Никак не е лош филма, BOHEMIAN RHAPSODY Тук всякакви думи са излишни. Най-после напълно заслужен Оскар. BRIGHTBURN Не е зле, макар да е тривиален. CLARA Невероятно мил и сладурски филм! Задължителен! CLOSE Тука се прави нашто момиче на соло играч, но нещата са буквално на ръба. FANTASTIC BEASTS THE CRIMES OF GRINDELWALD Тук също без изненади, трудно се засира такова нещо. GLASS Комиксова работа, типичните неща. Филмът е приличен. GODZILLA KING OF THE MONSTERS Заглавието говори само за себе си. Поредна нелоша серия. Но се опитват да събират неща, които не са много за събиране. HELLBOY 2019 Още нещо на ръба. Става, ама нЪли... HOTEL ARTEMIS Интересен филм, на мен лично ми хареса. JOHN WICK 3 Джон Уик си е Джон Уик - поредната пукотевица. KIN Още нещо интересно. MARA Никак не лошо направен филм, макар да няма изненади в него. MARY QUEEN OF SCOTS Страшно силен филм. Задължителен! MEN IN BLACK INTERNATIONAL Тука съм вече със смесени чувства... Не е лош филма, но пак се промъкват едни глупости в него, колкото да подразнят MILE 22 Приличен филм. MORTAL ENGINES Визуална лудница, макар идеята да идва доооооста пресилена... NIGHT HUNTER Отново интересен филм, но на тоя дървар му отива май само синия костюм... OUTLAW KING Историческа драма, добър филм. PET SEMATARY Тук просто една преработка колкото да си припомним нещата. SERENITY Очаквах повече от тази история... THE HOUSE THAT JACK BUILT Абсолютна, ТОТАЛНА лудница! Не мисля, че всеки може да го изгледа. THE NUN Класика! THE PADRE Лек и приятен филм. THE WIND Тук нещата са мудни и много биха го турили в другата тема... VENOM Изключително забавен филм! Очаквам продължение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Снощи гледах Angel Has Fallen - Ами поредния епичен екшън със застарели артисти сниман в БГ. Имаше леки проблясъци но общо взето праволинеен и с ясен очакван и даже клиширан happy ending. Гледайте го, ако сте им свикнали и се нуждаете от поредна доза Great America. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 EL CUERPO Като прочетох как го хвалите се засилих веднага, но макар да не е никак лош, не ме впечатли много. Особено пък като се има предвид кои са авторите. WE DIE YOUNG Тоя е на ръба. Много ще го сложат в другата тема. Но пък силно български идва. Все пак, както и казах и оттатък - #pensioniraitesebe! SHAFT Тук няма изненади - негърски напъни и перчене THE SUPER Прилично поносим. THE POISON ROSE Приятна, раздвижена историйка. RUNNING WITH THE DEVIL Още една такава, но след като това лято изгледах дещо има наркосериали не можа да ме впечатли OPHELIA Очаквах пълна боза, но е приятен. CRAWL Същото и тук - изненадващо не е боклучава повърня, даже доста добри визуални ефекти. Историята естествено е смях, а който е писал субтитрите с тия забележки накрая ме попиля от смях... SPIDER MAN FAR FROM HOME Тия вече тотоално ги оплетох - обичайната комикс боза ANNA Люк Бесон си е намерил нова Мила! X-MEN DARK PHOENIX И тук почнах да се обърквам в кашата. Визуална история общо взето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Joker - уникално добър. Имах много големи очаквания от този филм и ги покри напълно. Радвам се, че DC нямаха намеса този път, защото пак щяха да осерат нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Присъединявам се към горното мнение. Невероятна игра, леки препратки към всички жокери преди това, бавно и качествено изграждане на образа, за да се превърне в това, което всички очакват, страхотни моменти на лудост. Върховият момент на тази метаморфоза беше, когато танцуваше на емблематичните стълби...много може да се говори по филма, дано не стане жертва на популярността си, съответно да започнат продължения на тази версия. Всъщност може още една Да видим вече изградения образ в действие или пък най-сетне да се получи затвърждаване на първа сполучлива част с втора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 (edited) On 10/8/2019 at 12:18 AM, RaptoR said: EL CUERPO Като прочетох как го хвалите се засилих веднага, но макар да не е никак лош, не ме впечатли много. Особено пък като се има предвид кои са авторите. Може би и този би ти хареса: The Hidden Face Гледах документалния The Imposter и ми хареса. Най-общо един човек се представя за друг човек. Edited November 13, 2019 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 On 10/23/2019 at 9:20 PM, vikktorpenchev said: Може би и този би ти хареса: The Hidden Face Това съм го гледал толкова отдавна, че вече не си го спомням. Но знам, че беше добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Гледай го пак. Аз бих гледал и двата повторно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 (edited) Streight Outta Compton За създаването на N.W.A. - Не съм фен на рапа, но филма си заслужава. Hunter Killer Тоя супер много ми хареса, може и да е банален: https://www.imdb.com/title/tt1846589/?ref_=fn_al_tt_1 Edited January 30, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker Не знам какво да кажа . Не беше лош, но не беше и добър. Имаше няколко абсолютно недосмислени неща. Като цяло J.J. се изсра яко на предния епизод с 3-4 релпики/сцени, които буквално е*аха майката на епизод 8. Прекалено много кръпки имаше за кърпене и нещо като че ли не се получи. Видях, че при доматите критиците яко са наплюли "Възходът на Скайоукър" и са му дали 5.8, което за мен е доста ниско. По-скоро едно 7/10 мисля, че повече му приляга. По-скоро го препоръчвам на кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Снощи го гледах и смятам, че филма е за другата тема. Абсолютно измислена и нелепа история, репликите сякаш са писани от 12 годишен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Боен ангел (Alita: Battle Angel) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Joker Порядъчно извратен. Хареса ми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 (edited) Ford v Ferrari по действителни събития, за една кола, останала в историята и за един шофьор, подобрил няколко рекорда. Edited January 30, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 (edited) Anna (2019) - става, доволно twist and turns и от време на време голи сцени Knives Out (2019) - добър сценарий, до края изненадва The Mandalorian (Season 1, 2019) - гледах само 15 минути от последните "войни", и това е много по-добро от тях. Edited January 17, 2020 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 On 1/12/2020 at 7:38 PM, vikktorpenchev said: Ford v Ferrari по действителни събития, за една кола, останала в историята и за един шофьор, подобрил няколко рекорда. +1 Филмът е хубав, но дори и да не беше- пак си заслужава само заради неподражаемия звук на американските мотори от онова време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 (edited) Да, тези коли.... Започнах да гледам Parasite - корейски филм, номиран за Оскар. Трябваше да прекъсна, но до тук се развива по много добър начин и много ми допада. Edit: моят фаворит за оскар! Много ми хареса Bombshell - по действителни събития Edited January 30, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Parasite е малко прехвален. Не е лош в никакъв случай. Дори е добър. Историята не е нищо особено обаче. Стандартно налудничава за азиатски филм. Просто мисля, че причината хората да са толкова впечатление е, че не са се сблъсквали с Корейско кино до сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 (edited) Прав си, че корейското кино не ми е познато. Знам двмо, че няма хепи енд. Обикновено. Но не е само това. Гледах Judy. Не ми хареса. Пак е драма, но беше много разтеглено. Актрисата заслужава Оскар, но филма - не. Според мен. Edited January 30, 2020 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Не е вярно това. Има си толкова хепи енд, колкото и във филмите на останалите държави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts