vikktor Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Вчера гледах BAD SAMARTIAN и много ми хареса. Очаквах да е доста по-смотан Предните дни гледах Signs на M. Night Shyamalan. Не е лош, но сегашните му филми и посоката, в която се развива, ми харесват повече. Super Trooper, защото видях, че тази година е излязла 2-ра част и реших да изгледам и 1-ва - забавна е, полицейска комедия, където цяло управление е съставено от пълни идиоти. Има смешни неща Не че съм очаквал нещо повече, но Небостаргачът мина ей така, добре че с приятелката ми коментирахме небивалиците та забавното се увеличи многократно. Става ей така да отбиеш време. Не е моят филм. Inception гледах отново, и пак ми хареса. Това са моя тип филми. Препоръчвам горещо Predestination Overboard Пишат, че бил римейк. Филма е забавен и хубав. И актьорите са готини. Не ме интересува дали е римейк.... Shot Caller .... някой нещо? Хубав е. В началото може и да не изглежда така, но си заслужава. Можеше да е малко по-кратък, за да стане хубавото по-бързо. Stonehearst Asylum който е сниман в България. За лудници. Обичам филми за лудници. Приятно гледане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 SOLO A STAR WARS STORY Няма как филм от поредицата да е лош, но сякаш много често се заредиха и се губи ефекта. В случая със сагата обаче работата е "колкото повече, толкова повече"SICARIO - DAY OF THE SOLDADO Не виждам как може да се обърка филм с Бенисио... Велик просто. IN DARKNESS Никак не е лош. BAD SAMARITAN Още нещо сравнително интересно. HEREDITARY Много добър. DOWN A DARK HALL Също добър филм, с изключение на ужаса от остаряването на Ума... DEADPOOL 2 Тъпаците от Марвел са на косъм да осерат може би единственото им нещо, което първият път признавам беше велико... DANS LA BRUME Да го наречем "леко четиво" BEIRUT Сериозен филм. SCYSCRAPER Нищо ново под слънцето, стаднартно изпълнение. Става за лежерно блеене. 2036 ORIGIN UNKNOWN Малко по-странна история. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 MISSION IMPOSSIBLE FALLOUT Честно казано тоя филм започва да прилича все повече на комедия... Нищо съществено, нищо ново, за убиване на време само... THE MEG Тука очаквах да има голяма насирация, но реших да погледна - все пак нашто момче играе... Става филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 (edited) Току що гледах Downsizing (imdb) и много ми хареса. Не го отбягвайте, ако не харесвате фантастика - много малко от този жанр има. Мат Деймън играе добре. Edited October 21, 2018 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superb Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 За почитателите на заплетените трилъри този филм е задължителен - El.cuerpo (Тялото)! Уникален филм! Mara 2018г. С Олга Куриленко също ми допадна. За почитателите на ужаса - The.Conjuring.2.2016 и Wolf.Creek.2 (задължителен за гледане) La.cara.oculta - трилър също задължителен за гледане! Айде, и да почерпите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 (edited) Темата скоро не е ъпдейтвана, за това ще се включа. Shock and Awe - По действителен случай. САЩ, война, Афганистан, Ирак, новини, лъжи. Допадна ми доста. Интересен е, не е разводнен или ненужно удължен, запълнен с ненужни сцени. Актьорите са известни и, както се очаква, играят добре. Baby Driver - Хареса ми, може да се сравнява с филма с магьосниците, които правят обири, където също участва Кевин Спейси. Тук главния актьор не е той, но да кажем, че е поддържаща роля. Главния играе добре. За мен е неизвестен, но може би за други е много известен. Tammy - Тази Мелиса МакКарти все си ги прави ролите едни и същи и въпреки това е забавна. Комедия е. The Christmas chronicles е много добър. Не съм гледал по-хубав коледен филм. Препоръчвам го, забавен е. Rush - По истински случай. Систезатели на Ферари и Макларън и техният ужесточен спор за шампионското място. Edited December 18, 2018 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 The Guilty (2018) Хубав филм са направили датчаните. Европейско кино, много различно от типичните холивудски заглавия. Криминален драма трилър, задейства силно въображението, хареса ми, спокоен, но с неочаквани обрати и изненадващ през цялото време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) La.cara.oculta - трилър също задължителен за гледане! Айде, и да почерпите! Тоя много ми хареса A Simple Favour - и той е доста добър Unstoppable - знам че е стар филм, но попаднах на него по HBO. Затвърждавам, че много ми хареса тоя филм и Дензъл Уошингтън. Edited December 23, 2018 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 The Great Debaters който също се оказа по истински случай като горния Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 (edited) За почитателите на заплетените трилъри този филм е задължителен - El.cuerpo (Тялото)! Уникален филм! И този е доста добър. Ще си го добавя в списъка за препоръчване. Още един испански, по нищо не отстъпва на предните THE INVISIBLE GUEST или оригинално - Contratiempo Edited January 7, 2019 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bvmazeta Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Spectral доста добър и интересен сравнение с високобюджетните филми,които излизат и е незизвестни актьори дори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Spider-Man: Into the Spider-Verse - много приятна анимация, която комбинира old-school похвати (рисуване на ръка) + комбинация от CGI. Препоръчвам с две ръце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Searching (2018) много ми хареса. Имаше напрежение през цялото време. В началото бях скептичен заради героите, но те си свършиха добре работата. Препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpkbvrati Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 JOHN WICK 2 Чак сега го гледах и ми хареса ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Bird Box е изненадващо добър филм. Съмнявах се в това, заради филмите, в които масово участва Санда Бълок. Но този е различен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 The blind side с нея също е много хубав. Макар че тя винаги е една леко лигавичка, аз все пак я харесвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Bird Box е изненадващо добър филм. Съмнявах се в това, заради филмите, в които масово участва Санда Бълок. Но този е различен. Аз бих го сложил в другата тема този филм. За мен е тотално разочарование и хората го гледат единствено, защото прекалено много се шуми около него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) Queen - Bohemian Rhapsody може някой да го е споменал вече. Edited May 3, 2019 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Green Book - по действителни събития. Номиниран за Оскар в 5 категории. Препоръчвам го, хубав е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Instant Family - също по действителни събития, но комедия. Забавен е, но като във всяка американска комедия има и драма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 ALITA: BATTLE ANGEL Обръщам много специално внимание на този филм, защото не само че е страшно приятен и сладурски, но вече имаме и ТОВА!!! Тили е първата, но вече далеч не единствената! Вече много деца получиха този невероятен дар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 AVENGERS - ENDGAME Една дума - епичен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Много се изненадах, че беше толкова дълъг- 3 часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 1 hour ago, Dunc said: Много се изненадах, че беше толкова дълъг- 3 часа. Че коя от тия глупости е била по-малко от 2.5 часа??? 3 hours ago, Godfather said: AVENGERS - ENDGAME Една дума - епичен! Психара каза, че е тъп! ХАХАХ В тоя ред на мисли защо тъпата система не ми обединява постовете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 39 minutes ago, RaptoR said: Че коя от тия глупости е била по-малко от 2.5 часа??? Всичките са малко под 2 часа и 30 минути, освен този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts