RaptoR Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Така и не разбрах там пред огледалото дали е имало дубльорка Така или иначе то се вижда ясно за кво иде реч... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 RED SPARROW Никак не е лош филма. И явно след фепънинга и бешамелените истории тази вече няма грижи да развява смело цици и прочее на максимум... DEVIL'S GATE Интересна концепция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Видене, кога успяваш да изгледаш толкова филми бе човек? Аз ако изглезам един филм в рамките на три дена...начи ми е харесал много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Летовници (2016) a.k.a. Holiday Makers Комедия. Свежо, забавно, готини лафове, известни актьори, хубав сценарий, бих казал оригинален при това, без простотии. Напоследък не съм срещал нещо подобно българско, заслужава си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Видене, кога успяваш да изгледаш толкова филми бе човек? Аз ако изглезам един филм в рамките на три дена...начи ми е харесал много. Асене, ще ти дам пример за последните 48 часа - дъщеря ти донася вкъщи стомашен вирус и почвате всички да изригвате и отпред и отзад... Та за последните 48 часа съм станал сигурно общо 4-5 пъти от леглото с големи затруднения... Все едно имам нажежена керемида в стомаха... Та реших докато лежа да понаваксам малко с филмите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Avengers: Infinity War Отличен екшън в стила на Марвел, страхотни визуални ефекти и много свеж хумор през цялото време, както и неортодоксален край! На практика това е най-доброто от всичко излязло досега от Марвел! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 ANON Отлично направен, страхотно оформление и пресъздаване на обстановка. А Аманда ако ми попадне отнякъде.... Благодаря ти, че сподели за този филм. Гледах го днес, заради коментарът ти и много ми хареса. Харесва ми NetFlix в каква посока правят филми - след няколко години може и да се изтърка вече, но за момента те много силно развиват филми за далечното бъдеще и въздействието на технологиите върху хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Ready Player One (2018) хареса ми. Накрая видях, че е на Спилбърг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 RAMPAGE На границата на смехориите, но все пак интересна идея... GOLD (ORO) Силен и тежък филм, няма да се учудя ако е много близо до истината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Знахар (1982) по книгата на Тадеуш Доленга-Мостович, която е също толкова добра или по-добра дори, както обикновено е с оригиналите. Один из лучших фильмов мирового кинематографа. Сценарий фильма написан гениально. Очень трогательный, мало кого оставляет равнодушным. Смотрится на одном дыхании. Советую посмотреть всем!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 (edited) Само да добавя - покрай Знахар е препоръчително да се прочете и продължението на книгата - Морал. Edited July 12, 2018 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 (edited) Този филм RAMPAGE да не би да е "вдъхновен" от играта в детските години по залите с жетоните? Горила, дракон и още някакво животно можеше да се избира. Спомням си, че заглавието беше същото. Тогава ми се струваше "адската" игра Edited July 13, 2018 by Samo_minava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Този филм RAMPAGE да не би да е "вдъхновен" от играта в детските години по залите с жетоните? Горила, дракон и още някакво животно можеше да се избира. Спомням си, че заглавието беше същото. Тогава ми се струваше "адската" игра Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 GOTTI ТрИВолта се старае, но никога не може да бъде Арманд Асанте... TAU Интересен филм. Поредно доказателство, че става и с двама души, стига да има идея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 DARK CRIMES Много добър филм, но за чий чеп тази роля е дадена на Джим Кери не мога да проумея... SIBERIA Никак не е лош филма. TRUTH OR DARE Класически тийн стайл хорър, но приличен. THE DOMESTICS Става, макар концепцията да е протрита от търкане. HOW IT ENDS Още нещо интересно с подобна тематика, но определено в края ме разочарова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 TRUTH OR DARE Класически тийн стайл хорър, но приличен. Със същото заглавие има филм от 2013 година, но новият (2018) не е негов римейк и е доста по-добър. Но от 2013 пак не е лош. На пръв поглед може да изглежда, че е същият..... Every day (2018) "Човек се буди всеки ден в различно тяло, но винаги обича една и съща жена." Романтичен е. Има и смях. Играта на актьорите ми хареса. Всъщност това е филмът с най-много поддържащи роли, които съм гледал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 (edited) XIa (2015) https://www.imdb.com/title/tt5420878/ Български филм, който представя характера на днешната младеж. Edited July 27, 2018 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 "Пилотите от Алабама" Става въпрос за раждането на 332 ескадрила или така наречените - Червени опашки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 AVENGERS INFINITY WAR Бозата при Марвел стана тотална! Да - визуално нещата са лудница вече в буквалния смисъл, но определено техните щуротии са за до 18 години. ESCOBAR PARADISE LOST Незнайно как тоя филм е минал покрай мен без да го видя, но е много добър. LOVING PABLO Още един отличен филм за Пабло. Поради някаква странна причина, като никога, Пенелопи Круз не се съблече... EXTINCTION Доста интересна концепция. Браво на Нетфликс, все повече техни неща са доста прилични. WILDLING Изключително приятен филм. TOUT NOUS SEPARE Нищо особено, но не е лош филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 ... Поради някаква странна причина, като никога, Пенелопи Круз не се съблече... Най-вероятно защото играе със съпруга си... След 8 години брак няма причина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Най-вероятно защото играе със съпруга си... След 8 години брак няма причина Не знаех тъз ралта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 (edited) Много рядко някой филм ме кара да се смея на глас. Втората част на Дедпул успя да ме разцепи. Силно препоръчвам. Edited August 11, 2018 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 (edited) +1 за Loving Pablo The Emoji Movie С българско аудио е много готин. Предполагам, че и с оригинално е ОК. Хареса ми. Jigsaw Независимо от ниската оценка в imdb, на мен ми хареса това продължение. TAG Комедия, по истинска история. Свежо е, препоръчвам го. ще добавя и First Purge Много ми хареса, аз съм и фен на тази поредица. Отличава се от останалите "First.... " Edited August 22, 2018 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 (edited) Гледам сериалите по Стивън Кинг - Castle Rock Mr. Mercedes Edited September 1, 2018 by Kolev83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 За сериалите има отделна тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts